Bár minden értelmes ember ilyenkor inkább elmegy tekerni egy pár kmert ebben a szép idõben, csak én tanulgatok itthon. Na írtam...

Más: Hová tûnt Tin? Ezer éve nem hallottam felõle.
szvsz, ha szeretnétek csináljatok egy Kelly's márkatalálkozó topicot a megmozdulásba, de ez a topic itt helyen van. (bár tény hogy újabban nem tech irányba megy a dumcsi
)
amúgy mióta Bikebuddha -ban felmerûlt ez a tali dolog és én magamra válaltam kicsit megugrott a hozzászólások száma a topicban neeem??
:D:D
De persze, jeleztem is, hogy miattam még csak véletlenül se egyen olyankor, amikor a többieknek nem jó! Nem kell nekem mindenhol ott lennem..
Vki említett 100fõs túrát... alig vagyunk 20an a topic-ban és mindenki úgysem tud eljönni, bár úgy lenne, sõt ha hozna másokat is!
Amúgy belegondolt már vki mekkora látvány h még a laikus bámészkodónak is leesik majd h sok bringás majdnem uolyan bringákkal? Eég látványos a Kelly's felirat uh sokan észreveszik sztem, nem is beszélve arról aki nem teljesen laikus bámészkodó hanem ért is a bringákhoz akár csak kicsit. Iszonyatosan nagy buli lesz! SÕT TUTI LEDUMÁHATÓ A BIKEMAG SZERKESZTÕSÉGÉVEL H HOZZA LE EGY CIKKBEN A TALÁLKOZÓT ÉS FOTÓVAL MINDENNEL MEG LENNE ÖRÖKÍTVE AZ ELSÕ TALÁLKOZÓNK!
Én csak azért "erõltetem", mert én késõbb elég kicsi valószínûséggel fogok tudni csak menni.. Egy hónappal szülés elõtt már nem biztos, hogy el merek indulni, mert ha a hegyen ér a telefon, akkor már késõ lesz... Utána meg egy ideig biztos sehova sem megyek, gondolom érthetõ, hogy miért..Nemtom miert jo eroltetni a februart de felolem