Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nna írok valamit, mert eltûni a topic érdeklõdés hiányában.
Bár minden értelmes ember ilyenkor inkább elmegy tekerni egy pár kmert ebben a szép idõben, csak én tanulgatok itthon. Na írtam...:)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hát mostmár én sem tudom mi lessz de majd kitisztúl
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Más: Hová tûnt Tin? Ezer éve nem hallottam felõle.

Sziasztok!
Itt vagyok én, csak olvasgatok, mert közben vizsgák is vannak (a matek nem sikerült), és írni nem nagyon merek. Ha írok, itt ragadok.
Írtam priviben, hogy én hegyre nem nagyon megyek, fõleg a mostani állóképességemmel (ülök már vagy 2 hónapja), de ha lesz valami találkozó, arra szívesen elgurulok.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
a fórum nem egy mûszaki katalógus, vagy lexikon hanem olyan emberek nyilvános beszélgetõhelye akikben van mi közös

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sztem itt van a legjobb helyen ez a topic és nem kell sehov sem elrakni.
Kiváncsi lennék a többi topicban történtekre, de nem tudom magam rászánni, hogy beleolvasgassak, sztem (szóismétlés) máshol is eltér a címtõl 1 picit.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

szvsz, ha szeretnétek csináljatok egy Kelly's márkatalálkozó topicot a megmozdulásba, de ez a topic itt helyen van. (bár tény hogy újabban nem tech irányba megy a dumcsi ;))

csakhogy LL rejtegetett kérését teljesítcsem (mijen magyar vót ez? :) de azése javítom ki :D ) :

Buddha: te milyen terepen gyílkoltad a te kicsikéd? mi volt a max?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Lehet, hogy 1/2reérthetõ voltam (nálam elõfordul...). Eszem ágában sincs áthelyezni semmit sehová. És szerintem LL is csak poénból csapta le a magas labdát.

Más: Hová tûnt Tin? Ezer éve nem hallottam felõle.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
sztem semmi gáz a topic-kal... uaz a csapat jár ide, akinek kelly's-e van felfedezte már a topic-ot, uh egy kelly's-es + tiszteletbeli kelly's-es társaság jár ide rendszeresen... semmi értelme sztem bonyolítani a dolgokat, mert csak tele lenne olyan üzikkel h itt már írtam, ott válaszoltam... A salamanderrõl is érdeklõdött vki, egybõl megkapta a választ és amúgysem olvas vissza senki 1000 hozzászólást h kiderítse egy bringáról h megbízható-e és megéri-e a pénzét...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Na ugye! +mondtam.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szvsz, ha szeretnétek csináljatok egy Kelly's márkatalálkozó topicot a megmozdulásba, de ez a topic itt helyen van. (bár tény hogy újabban nem tech irányba megy a dumcsi ;))

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Bevallom, erre ment ki az egész...:)

Amúgy csodálom, hogy senki sem javasolta még a téma áthelyezését a "Megmozdulás"-ba.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ebben nem tudok állást foglalni, mert nem régóta írogatok eme topicba.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

amúgy mióta Bikebuddha -ban felmerûlt ez a tali dolog és én magamra válaltam kicsit megugrott a hozzászólások száma a topicban neeem?? :D:D:D

Nálad a pont..:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
amúgy mióta Bikebuddha -ban felmerûlt ez a tali dolog és én magamra válaltam kicsit megugrott a hozzászólások száma a topicban neeem?? :D:D:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Köszi a "biztatást"! :) Majd kiderül, hogy otthon mi, hogyan alakul.
Ha hideg, szemetelõs, szar idõ van, akkor úgysem lesz semmi. A többit majd meglátjuk.
(A pofámról égne a bõr, ha miattam lenne a fagyos februárban és el sem tudnék menni..)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

De persze, jeleztem is, hogy miattam még csak véletlenül se egyen olyankor, amikor a többieknek nem jó! Nem kell nekem mindenhol ott lennem..

...nekem nem, vagy igen?? mindegy :D de most kenjem rá hogy csak miatta "szervezgettem" így. de miért toltok le? tél van nincs lehetõségem kimenni így fórumozok és még 2 hónap hátra van tavaszig :) csak azért vetettem fel hogy addig legyen mirõl beszélni :D de meglásátok Február végén má 20 °C felett is lessz majdan :D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Nem kell nekem mindenhol ott lennem.. :)

Dehogynem....:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Vki említett 100fõs túrát... alig vagyunk 20an a topic-ban és mindenki úgysem tud eljönni, bár úgy lenne, sõt ha hozna másokat is!

Amúgy belegondolt már vki mekkora látvány h még a laikus bámészkodónak is leesik majd h sok bringás majdnem uolyan bringákkal? Eég látványos a Kelly's felirat uh sokan észreveszik sztem, nem is beszélve arról aki nem teljesen laikus bámészkodó hanem ért is a bringákhoz akár csak kicsit. Iszonyatosan nagy buli lesz! SÕT TUTI LEDUMÁHATÓ A BIKEMAG SZERKESZTÕSÉGÉVEL H HOZZA LE EGY CIKKBEN A TALÁLKOZÓT ÉS FOTÓVAL MINDENNEL MEG LENNE ÖRÖKÍTVE AZ ELSÕ TALÁLKOZÓNK!

nos

igen én említettem mert valaki elóttem említette hogy fórumos mindenki elhoz mindenkit talit akar, amolyan C.M. -t én meg mondtam erre hogy ki válalna el 100-200 fõ vezetését ???

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nemtom miert jo eroltetni a februart de felolem :)

Én csak azért "erõltetem", mert én késõbb elég kicsi valószínûséggel fogok tudni csak menni.. Egy hónappal szülés elõtt már nem biztos, hogy el merek indulni, mert ha a hegyen ér a telefon, akkor már késõ lesz... Utána meg egy ideig biztos sehova sem megyek, gondolom érthetõ, hogy miért..

De persze, jeleztem is, hogy miattam még csak véletlenül se egyen olyankor, amikor a többieknek nem jó! Nem kell nekem mindenhol ott lennem.. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én lennék a délitõl, de ha többen mennek a keletibe, akkor oda meek, de a személyek tatabányáról a délibe mennek és az jobb lenne nekem.