BÚÉK mindenkinek!
Látom, megy a tervezgetés. Gyorsan hozzászólok, mielõtt valaki nagyon bele éli magát..

Szóval, a kísérõ kocsi bennem fel sem merült és nem is igazán hiszem, hogy lesz. (Bár, erõsítsen meg valaki..) Ettõl függetlenül, attól nem kell félni, hogy valakit elhagyunk útközben. Ha valakinek baja lesz, akkor megoldjuk. Ha csak nem tud tovább tekerni (felfele), akkor a visszaútat elég egyszerûen el lehet magyarázni. Nincs azzal semmi gond. Nekem is szokott probléma lenni a térdemmel, és nagyon kevés tájékozódási tudással is vissza lehet menni. Max Tigger egy nagyon picit módosít útközben az útvonalon és egy "csomóponton" elhagyjuk az illetõt. Persze, ha komolyabb baj van, nem hagyunk senkit meghalni és ha kell én szívesen "feláldozom" magam visszakísérõnek, hacsak korábban nem jutok hasonló sorsra..
A távba tényleg jó lenne beszámítani az elõkerekezést. Ha nem hévezek és nem kell senkit elvezényelnem (amit szívesen vállalok) a tálalkahelyre, akkor nekem ez oda-vissza otthonról kb 45-50 km. Hévezve 20-25 lehet.
Téli ruhám nekem sincs, de lehet, hogy megunom és veszek.. Sõt, addigra lehet, hogy patent is lesz.. (Lehet egyáltalán ilyenkor cipõt venni?)