Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Szar ez az új rendszer, hogy minden nem ide ellõ, de a fórumosokat érintõ bejegyzést törölnek. Tehát a talit itt nem tudjuk megbeszélni... NAh mindegy.
Ja és elég könnyen kap 8ast a Viperem duplafalú felnie.=> és így már vélemény a márkával kapcsolatban. :)

ugye van külön keréktopic is, de hát ezek kelly's termékek...

Nekem a razor felniben elöl van egy kicsi a sok ütéstõl (padka, meg mikor xar volt a teló és nem csillapított kapott párat szegényke).
Ugye milyen jófej vagyok? Ilyet is tudok írni :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szar ez az új rendszer, hogy minden nem ide ellõ, de a fórumosokat érintõ bejegyzést törölnek. Tehát a talit itt nem tudjuk megbeszélni... NAh mindegy.
Ja és elég könnyen kap 8ast a Viperem duplafalú felnie.=> és így már vélemény a márkával kapcsolatban. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Bikebuddha: már kérdeztem de nem válaszoltál: "te milyen terepen gyílkoltad a te kicsikéd? mi volt a max?"

UI: már nem merek írni nehogy Endroo törölje :)

Pedig ennek semmi köze a kelly's technikai felszereltéséhez max az h mit bírt ki , de úgy nagyon semmi uh. légyszives!! :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Bikebuddha: már kérdeztem de nem válaszoltál: "te milyen terepen gyílkoltad a te kicsikéd? mi volt a max?"

UI: már nem merek írni nehogy Endroo törölje :)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
a Kelly's az USA-ból származik, az más kérdés, hogy Szlovákiában gyártják licenc alapján (ugyanúgy mint a Nike esete Indonéziával)

Nekem az elsõ montim egy Kelly's volt, rendkívül egyszerû összetételben. gyakorlatilag 10 évig használtam, és már mindent lecseréltem rajta, csak hogy modernebb montim legyen. a váznak semmi baja nem volt. A merev villa is csak azért ment tönkre mert nyúztam mint nyulat.
most vettem egy Quartz modellt. hát mit mondjak. van benne 320 friss hegyi kilométer, a villa jól bírta a zúzós lefeléket, és minden megpróbáltatást. a fékek kiválóak, a váltó szépen vált. egyedül az ülés lesz kényelmetlen úgy kb. 40-50 km után, de nem bicajos cuccban mentem tekerni így ez is lehet az oka. (olvastam, hogy az eredeti xc-s ülésekhez azért nem árt)
nem a legállatabb leghightec, de ha kezdõ bringás vagy és csak túrázni akarsz nyugodtan vedd meg, mert árához képest nagyon jó.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Endroo!!!
Itt is vettem az üzenetet, ja és meg vagyok elégedve a Kelly's Viper sfmel, április óta, csak egy váltógörgõt kellett vennem, ja és már a harmadik elsõváltó bowdent kellett belefûznöm. :-)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor kérnék egy kis figyelmet mert csak egyszer mondom el :).

a tech mostantól kezdve kimondottan a technikai jellegû kérdések megvitatására szolgál. ajánlom mindenkinek összeröffenések szervezésére a megmozdulás topikot, egyéb jellegû smúzolásra pedig a szabadonfutót vagy a lokálpatriótákat.

köszönöm a figyelmet, ennyi volt.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
hehe! nekem a topic be van linkelve a böngészõmbe és egy kattintással megtaláltam :) de most majd szétnézek mi változott... Holnap mini találkozó. :) W.fun-nal megyünk tekerni kicsit Szt.endrére :P

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
OFF:
Jelzem, hogy új modik is vannak és itt már volt törlés is.
A sortörés meg nekem megy, szóval magadnál nézz körül..
A szín meg akkor is szép, ha az elõzõ narancs megegyezett a Kelly's Salamander narancs színével. /Csak, hogy ne legyek teljesen off.. :)
ON:

mostantól nincs off, csak törlés, szóval ha lehet akkor maradjunk folyamatosan ON köszi

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Ehhez azért jó lenne, ha komolyan lenne véve a dolog, és tényleg ott is lennénk annyian amennyien, mert különben elég szarul néz ki a dolog. Félreértés ne essék nem kritika, tapasztalat. Volt már tervezve egy-két túra és nem egyszer fordult elõ, hogy a "rengeteg" emberbõl kettõ lett.

kettõ? ejnye most jobb lessz legalább 10 fõvel :) remélem UI: boldog szülinapot Biketigger (ha valóban ma van) UI2: érdekes ez a fórumrendezés alig találtam meg a topicot. :D és kiemeltek lettünk.

a többit a megfelelõ topikba légyszi, köszönöm pont módosítani akartam :) írom oda is
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ez sztem is megoldható,csak le kell dumálni az illetékessel...
Üdv:Thy

Ehhez azért jó lenne, ha komolyan lenne véve a dolog, és tényleg ott is lennénk annyian amennyien, mert különben elég szarul néz ki a dolog. Félreértés ne essék nem kritika, tapasztalat. Volt már tervezve egy-két túra és nem egyszer fordult elõ, hogy a "rengeteg" emberbõl kettõ lett.
Húú, de fogom sajnálni, ha jól összejön a dolog és a szerkesztõség is ott lesz és fotózás is lesz és én meg sehol nem leszek... :) Persze, ha már ott lesz a csöppség, akkor nem biztos, hogy eszembe fogtok jutni egy futó gondolatnál több idõre.. :)
Mindenesetre a fotózásos "tömeg" találkozónak lehet, hogy jobban kedvezne egy tényleg melegebb idõszak. (Most magam ellen beszélek.)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Iszonyatosan nagy buli lesz! SÕT TUTI LEDUMÁHATÓ A BIKEMAG SZERKESZTÕSÉGÉVEL H HOZZA LE EGY CIKKBEN A TALÁLKOZÓT ÉS FOTÓVAL MINDENNEL MEG LENNE ÖRÖKÍTVE AZ ELSÕ TALÁLKOZÓNK!

Ez sztem is megoldható,csak le kell dumálni az illetékessel...
Üdv:Thy

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Gratula! Holnap szurkolok.

Szerintem sem lehet jó az a hõmérõ. Nekem 15 fokban nem szokott látszani a lehelletem. :)
Ja, és volt értelme az önmegtartóztatásnak, mert 4-es lett a géptan vizsgám. Holnap megyek (megint) matekra, szurkoljatok kicsik lécci! :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
na ja leharcolt is meg rája is sütött a gázfelhõ ott fennt az ûrben mit nyelvünkön nap nak említünk :D

közben megint tekertem egy 10 km ert vele és megint tanultam valamit:) mégpedig mindig halgass magadra valamikor ezt már megmontad és lám most is lefagytam a bringáról :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nekünk sincs hõmérõnk, csak a kocsiban, ami a garázsban, de a 15 fok eléggé valószinûtlen, mert az idõjárásjelentésben is csak max 5öt mondtak.... Amikor bejárta a csajszi az országot 2 perc alatt.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nekem meg itt nics hõmérõm:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Akkor az tényleg leharcolt! :D
Max a szobában van annyi, ha kinyitom az ablakot szellõztetni.. :)

nekem is annyit mutat a teraszon a hõmérõ, de rásüt a nap :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Szerintem sem lehet jó az a hõmérõ. Nekem 15 fokban nem szokott látszani a lehelletem. :)
Ja, és volt értelme az önmegtartóztatásnak, mert 4-es lett a géptan vizsgám. Holnap megyek (megint) matekra, szurkoljatok kicsik lécci! :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
akár most s lehetne tartani a túrát :) az idõ gyönyörû :) a hõmérõm (ami elég leharcolt darab) szerint 15 °C van :D