Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
ugye nem akartok versenyztetni egy olyan hidraulikus rendszert ami a legmagasabb kategóriás kelly's-eken is és más márkájú igen szinvonalas gépeken is van (lásd kona) bármilyen V-fékes rendszerrel??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

A madman? nos, sztem jó :) de az nem esik ki a 120e-es keretbõl? a hivatalos honlapon ugye 160e van, anniyért én tuti nem venném meg, de olcsóbban már más a helyzet. Meg igazából nem tudom milyenek azok a Sole tárcsafékek, kérdés, hogy megéri-e a plusz pénzt, mert enniyért már egy fokkal jobb felszereltségû gépet kapsz, és ha mondjuk arra teszel egy avid v-féket az már elég jó (nem úgy mint a tektro).

azér inkább a sole, mint bármilyen V..sztem.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
A madman? nos, sztem jó :) de az nem esik ki a 120e-es keretbõl? a hivatalos honlapon ugye 160e van, anniyért én tuti nem venném meg, de olcsóbban már más a helyzet. Meg igazából nem tudom milyenek azok a Sole tárcsafékek, kérdés, hogy megéri-e a plusz pénzt, mert enniyért már egy fokkal jobb felszereltségû gépet kapsz, és ha mondjuk arra teszel egy avid v-féket az már elég jó (nem úgy mint a tektro).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Azt h van salamander csak keresni kell de megírom privátban hol találsz! :)

Nos egy 100e feltti bringától azért had legyen annyi elvárásom h nem kell a vitrinben tartanom és nem kell 800km után alkatrészt cserélnem!

De az ilyet inkább a Klubban beszéljük mert nem szeressék az inkvizítorok a nem ide illõ beírásokat!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én eddig egy salamanderre hajtootam de a legtöbb helyen elfogytak

Mit gondoltok a madmanrõl?

vagy kb 120-ért mit mondtok mi a legjobb

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Elhiszem, nem hiányzott gondolom :)
de ez egy drága sport sajnos, mikor egy haveromnak (elég komoly bringás) számoltam be az új Kelly's-emrõl,mondtam neki hogy nagyon jó, csak pl. a fékek meg a monobklokk nem az igazi... erre azt mondta, hogy ennyiért ne várjak csodákat. és ha belegondolsz, a high-end gépek ára már 7 számjegyû... dúrva hogy még ennyi pénzért is kompromisszumokat kell kötni. Ugyanakkor egy átlag ember meg hülyének néz, ha megtudja hogy majdnem 150e ft-ért vettem bringát...
nade vissza a tech-re:
ez hollowtech II-es volt és LX, asszem 2005-ös. de sztem elég nagy a szórás, szóval nem lehetetlen hogy ekkora lenne a különbség, attól függ hol nézted. egyébként a hollowtech I-es, amiben már nincs középcsapágy, egy 10-essel olcsóbb.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) én az elsõ hónapban majdnem 900at mentem a salamanderrel. Képzelheted milyen volt mikor 800nál elkezdett nyekeregni mint egy 20 éve kenõanyagot nem látott tanyabike!

Én a héten nézem vmi LX-et nem tom h uarról beszélünk-e, de az 38e volt.

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Kitûnõ gondolat! A csõtengelyes hollowtech LX merev, mint az erektált pénisz, ráadásul szép is nagyon. Nekem bejött (bár sokat még nem gyilkoltam). De neked is megemlítem, hogy a "Q" faktora meglehetõsen magas, hogy minden vázban használható legyen. Ez magyarul enyhe terpeszben tekerést jelent. Hallottam már olyanról, akit ez zavar. Engem egyeltalán nem, de tény, hogy észre lehet venni a különbséget. De másodszorra sem vennék mást.

Errõl a "Q" faktorrol még nem hallottam, bár nem hiszem hogy engem zavarna, de ki tudja... mind1, ha majd aktuális lesz, max. kipróbálok egy LX hajtómûves gépet, kösz hogy szóltál.
Bár néztem, hogy a hollowtech II-es LX 30e pénz körül mozog... úgyhogy remélem bírja még az a nyavalyás középcsapágy. illene neki, nagyon keveset gyûrtem! (<1000 km)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A Kinex monoblock-rõl annyit h nekem 800km után nyekergett és kotyogott. Most egy 3600 Ft-os Deore van a salamanderemben és 2200km-t ment és semmi baja.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
kösz a tanácsokat, ti azért kicsit tapasztaltabbak vagytok mint én! és ha egyszer ki kell fizetni úgyis az egészet 5000 Ft +/- nem igazán számít... azért már kapok egy normális monoblockot! szerintem!
A magnust elég jó áron vettem: 105000 Vidám magyar forint volt, illetve lesz, még nincs kifizetve az egész(130000 helyett azért így egészen "megérte")
Csak azt sajnálom hogy nincsenek rajta Tárcsafékek! na mindegy ha nekem is lesze egy kis "kedvem"(utalva az elõzõ hozzászólásra) akkor veszek rá...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kitûnõ gondolat! A csõtengelyes hollowtech LX merev, mint az erektált pénisz, ráadásul szép is nagyon. Nekem bejött (bár sokat még nem gyilkoltam). De neked is megemlítem, hogy a "Q" faktora meglehetõsen magas, hogy minden vázban használható legyen. Ez magyarul enyhe terpeszben tekerést jelent. Hallottam már olyanról, akit ez zavar. Engem egyeltalán nem, de tény, hogy észre lehet venni a különbséget. De másodszorra sem vennék mást.

Hát én ezt az azonnali cserét már buktam... na mind1. ha tönkremegy, akkor sztem egybõl LX hajtómû lesz belõle, persze csak ha lesz rá $$$kedvem$$$.

md88: ha még kezdõ szinten nyomod akkor nem hiszem hogy érdemes rögtön lecserélni, állítsd be pöpecre, meg koptasd be egy picit. persze úgyis látni, illetve érezni fogod hogy milyenek, tökmind1 milyen szinten nyomod...

peti73

peti73

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
sziasztok.
Sikerült beszerezni egy Mayestyc vázat.Van valakinek ilyen gépe?Érdekelne mennyire tartos,meg egyáltalán hogy viselkedik terepen,mert még nem tudtam kiprobálni.

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Hát én ezt az azonnali cserét már buktam... na mind1. ha tönkremegy, akkor sztem egybõl LX hajtómû lesz belõle, persze csak ha lesz rá $$$kedvem$$$.

md88: ha még kezdõ szinten nyomod akkor nem hiszem hogy érdemes rögtön lecserélni, állítsd be pöpecre, meg koptasd be egy picit. persze úgyis látni, illetve érezni fogod hogy milyenek, tökmind1 milyen szinten nyomod...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Egyet az elõttem szólókkal! Kinex monoblock azonnali csere, fékpofa meg ha elkopott. Ha nem cserélteted a monblock-ot akkor utazhatsz a garis cserére de ilyen no-name-et úysem tudnak beletenni szóval tuti ráfizetés. Arra meg ne számíts inkább h keveset bringázol és majd sokára megy szét mert ha 1 éven túl akkor már gari sincs rajta. remélem meggyõztünk bármilyen komolyan is bringázol...

Bizony-bizony van külön Kelly's Klub, ott kell társalogni külömben törölhetik az ember hozzászólását! :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Az elõzõ pár lapon láttam, hogy túrát tervezgettek! ez faja dolog, én is benne lennék! de nekem mindenképpen március-április lenne jó! tudjátok érettségi, továbbtanulás, meg valószínû megyek 4 hét gyakorlatra németbe is! szóval augusztusig szinte minden kiesik!!! másrészt meg márciusban veszem meg a fennt említett magnust!

Szia.

ugorj át ide
http://forum.bikemag...read.php?t=2211
itt szoktuk mostmár a túrás dolgokat megbeszélni.
ott válaszolok is

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Az elõzõ pár lapon láttam, hogy túrát tervezgettek! ez faja dolog, én is benne lennék! de nekem mindenképpen március-április lenne jó! tudjátok érettségi, továbbtanulás, meg valószínû megyek 4 hét gyakorlatra németbe is! szóval augusztusig szinte minden kiesik!!! másrészt meg márciusban veszem meg a fennt említett magnust!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát igen még csak kezdõ szinten nyomom, és szerintem ezzel lehet leghamarabb kikészíteni egy biciklit.... szóval mejd meglátom mit bír miket kell cserélni az én használatomhoz mérten!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Lehet, 1szerû állitás is elég neki....

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Kérdés, hogy pontosan, mire és milyen habitussal fogod használni.
Nekem nem volt bajom a fékkel, bár ráférne egy felújítás, mert iszonytatóan mélyen fog. Gondolom nyúlt egy adagot a bóvden és a féékpofa is szét van kopva.
Ettõl függetlenül nekem semmi bajom nem volt a fékerõvel. Jelzem, az én "stílusommal".

Jja, igen, ahogy Cuki mondja, ez én közprészem mégbírja.. :) Mert nem állatkodok.. :D (Csak viccelek..)

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Most jut eszembe, az enyémen is kinex középrész van, és az enyém is bírja még! (bár fél éve van meg, szóval nincs benne sok... ) bár hallottam már hogy ennyi idõ után is vkinek már kotyogott. kár hogy ilyeneken spórolnak...