Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
itt az elõbbi hozzászólásokban olvastam, hogy valami jobbra cserélve kibírható! gondoltam akkor már megkérdezem mit érdemes venni! szerintem egy darabig használni fogom aztán cserélem csak le

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

köszönöm a "felvilágosítást", és a jókívánságokat, de az a középrésszel pontosan mi a baj? gondolom ez monoblock már (nem tudom)!

Milyen fékpofát érdemes venni hozzá, a jobb cuccokban nem vagyok otthon, eddigi MTB-met általában B+ márkájú termékekkel, mennyi pénzt érdemes rá szánni?

ui.: igen bordó lesz, szerintem elég csinos

Nekem a csapágy kezdett el kotyogni benne, sõt, már ilyen is volt.

Miért akarsz hozzá fékpofát venni? A tektro egy ideig kibirja, igaz esõben gyorsan kopik. :)

Azt, hogy melyiket, a fékes topicban ha megkérded, szerintem biztos fognak segiteni.

UI: b+ szerintem nem rossz

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
köszönöm a "felvilágosítást", és a jókívánságokat, de az a középrésszel pontosan mi a baj? gondolom ez monoblock már (nem tudom)!

Milyen fékpofát érdemes venni hozzá, a jobb cuccokban nem vagyok otthon, eddigi MTB-met általában B+ márkájú termékekkel, mennyi pénzt érdemes rá szánni?

ui.: igen bordó lesz, szerintem elég csinos

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Halihó emberek!
úgy látom ti elvetemült kelly's-esek vagytok, mostantól szeretnék én is bekapcsolódni a fórumba! Én most vásárlok egy magnust (05), szerintem elég jó kis canga az árához képest! ti hogy vagytok vele, mert a neten nem igazán találtam tesztet róla, és érdekelne! úgy hallottam, hogy a fékei nem az igaziak, de a gumi sem! igaz ez?

Gratulálok hozzá, a Magnus nekem is teccik. Melyik szin lesz, a bordó?
Most néztem meg, a Magnusnak is kinex középrésze van, lehet már érdemes lenne a boltban kicseréltetni. Eddig majdnem mindenkinek tönkrement.
Rycoonnak nem, az õvé birja:D
Amúgy szvsz elég jó felszereltsége van.
Sok örömöt hozzá:clap:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Szerencse h nem lehet kapni wandal vázat a rtaggal, mert lehet h bajban lennék. De a szép salamanderemtõl nem tom h meg tudnék-e válni. amúgy telókat és vázat leszámítva a salamander és a wandal megyegyezik majdnem 100%ra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

"márkahûség" na igen kimondtad a kulcsszót! :)

A wandal felszereltsége majdnem ua. mint a salamanderemé és az elsõ manitou teló nemis szimpatikus nekem, de a hátsó jól néz ki de a bolti olyan keményre volt fújva mint egy merevseggû és nem tom milyen a mozgása igaziból. áá nehéz ez a váz dolog, meg h most merev vagy ö.telós...

!

hát ha egyszer túrázol egy hosszabat egy fullival, utána már nem lesz kérdés, hogy merev vagy fulltelós :)
az hogy a boltit keményre fújtnak érzed, csalóka mert azért ráülsz, mozgásban az más....amit könnyen tudsz nyomogatni a boltban, az hintaló lesz, hosszútávú tekerésre alkalmataln.....

amúgy még az sem lehetetlen veszek egy raptor vagy sabotage vázat, országútinak.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Nem, az tényleg nem az igazi, persze attól függ hgoy mire használod. én hegyen már néha féltem, és nem mertem nagyobb tempót diktálni, mert tudtam, hogy nem állít meg a fék... de ha jól beállítod, egy fékpofa csere, akkor azért hasnzálhatók. mellesleg nekem magic-em van, de asszem ua a fék.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Halihó emberek!
úgy látom ti elvetemült kelly's-esek vagytok, mostantól szeretnék én is bekapcsolódni a fórumba! Én most vásárlok egy magnust (05), szerintem elég jó kis canga az árához képest! ti hogy vagytok vele, mert a neten nem igazán találtam tesztet róla, és érdekelne! úgy hallottam, hogy a fékei nem az igaziak, de a gumi sem! igaz ez?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
"márkahûség" na igen kimondtad a kulcsszót! :)

A wandal felszereltsége majdnem ua. mint a salamanderemé és az elsõ manitou teló nemis szimpatikus nekem, de a hátsó jól néz ki de a bolti olyan keményre volt fújva mint egy merevseggû és nem tom milyen a mozgása igaziból. áá nehéz ez a váz dolog, meg h most merev vagy ö.telós...

egy biztos, már nagyon sokféle kelly's láttam utcán, de össztelósat még nem és azért ez is elárulhat vmit, mert olcsóbb mint a kona és ahogy te is mondtad nem kell nagyon töprengeni h ezek a kelly's-ek mihez hasonlítanak

köszi a segítséget!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Ha vki ismeri, netán próbálta már a kelly's össztelós bringáit (wandal, toxic, beast) akkor kérem írjon!

sztem ancitrus, nem nagyon fogsz találni itt olyat aki ezeket próbálta,,,a régebbi (tag a felsõcsõ alatt tipus) valamikor tán2003 ban úgy emléxem volt tesztelve az újságban......viszont kona kikaput volt szerencsém használni egy ideig...amiért ezt most ide írom Neked az az hogy a kellys megoldása nagyjából régebbi kona klón....még súlyra is töbé kevésbé ott van....azt nem tudom megmondani kivitelezésre minõségre milyen a kellys , meg mennyire erõs, masszív (forgáspontok csapágyazása stb) mert nem volt még a kezemben....de a lényeg mozgásra nagyjából olyan lehet mint a régebbi kikapuk, szal jól mozog, de ha a pogozást ki akarod iktatni akkor mindenképp olyan r.tag kell bele ami vagy lockos, vagy "intelligens" (spv ?) ......de ha jól emléxem én mikor néztem az árát (csak vázat természetesen) akkor drágának találtam......(na persze az ember áldoz a márkahûségre :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
mennyit pofázok te jó ég! de hát ami id kell az ide kell uh most is írok.

Voltam egy bótban ma és megcsodáltam a 2006-os modelleket.

Új desing a festésekben egyszerûen megfoghatatlan, még hasonlítani sem tudom semmihez h mire emlékeztet de borzalom ez a stílus.

A 2006-os salamandereket megnéztem kicsit jobban, bár a V fékest annyira nem meg a 2005-öst sem ismerem annyira.
Változások a 2006-os salamanderen:

- árak 2005: 136e HUF (van ahol már akciózzák is) 2006: 149e HUF (ha minden igaz)

- deore váltókar (megjegyzem nem tûnt se érzésre se láthatóságra sem olyan kényelmesnek mint az avid a 2005-ösön)

- Uaz az Rst villa csak korményról lock outolható mint egy kézigránot kioldószerkezete (vmi rendkívül primitív, sérülékeny, bovdenes megoldás)

- SR Sountor hajtómûvek (de szinte minden új modellen) - szvsz kevésbé design-os mint az alivio a régin, minõséget csak tapasztalatból mondanék

- Más a tárcsa, a heyes sole1 fékrendszer viszont maradt

- az új ülések feltûnõen dekoráltak, de a minta sztem a kényelmen nem változtat, amúgy ua. a nyereg a salamanderen

Már csak arra lennék kiváncsi, de majd a kedvenc boltomba ha megérkeznek az új bringák, akkor megkérdem h a monoblock ebben is noname-e.

Ha vki ismeri, netán próbálta már a kelly's össztelós bringáit (wandal, toxic, beast) akkor kérem írjon!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Áh, így mégnehezebb... elviszem a szervizbe ha nem tudják megcsinálni akkor párnának jó lesz.

Milyen banális esés volt már? még jó h nem a tárcsás oldalra estem...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az alá nem is rossz ötlet! mert amikor feszegettük ketten akkor is ha meghajlítottuk az ülést akkor felfelé görbült a pálca! megyek is megpróbálom!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna, ezt is elfelejtettem az elõbb.. Sajnálom a nyerged. Talán a szervízben tudnak valamit mondani. Az a baj, hogy csak úgy tudnád feszíteni, hogy esetleg megsérted a mûanyag részét.
Úgy próbáltad már, hogy a bütyök alá, vagy mellé rakod és onnan próbálod meg befeszíteni?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Rakott már vki vissza kelly's nyergbe olyan alsó merevítõ vagy tartószárat amit a nyergcsõbe kell befogatni?? Hogy kell?? pont 2 mm hiányzik h visszaõattanjon :(

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
raykoon: válasz a teleszkópok rts topic-ban! ugyebár ez most inkább oda illik :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hmm, az én Salamanderes telóm szerintem baromi kemény. Lehet, hogy lehetne valamit állítani rajta, de mindig úgy gondoltam, hogy ennyit tud és kész.
Holnap, ha minden jó lesz, akkor lesz három is. Csináljunk egy "telótesztet".

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ma -8 fokban bringáztam a salamanderemmel és semmi baj, minden elfogadhatóan mûködött. A teló is meglapõen jó volt, mert melegebben volt már keményebb is.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Sorry, krónikus idõhiányban szenvedek... Mivel õsszel vettem meg a gépet, sok gyilkolászást még nem kapott. Amit igen, azt sziklán, murván, sárban, hóban. A hóban meglepõen jó volt az irányíthatósága. A max alatt mit értesz? Leghosszabb táv terepen? Kb. 70 km. Országúton volt már 240 is, de akkor leestem a géprõl és 2 napig aludtam.

Bikebuddha: már kérdeztem de nem válaszoltál: "te milyen terepen gyílkoltad a te kicsikéd? mi volt a max?"

UI: már nem merek írni nehogy Endroo törölje :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
OFF:
Nyílt egy Kelly's Klub topik. Ha valaki csak úgy beszégetni akar, illetve a találkozó szervezését tovább szeretnénk folytatni, akkor gyertek oda.
Köszönöm!
ON: