Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2006. January 20. - 12:36

Posted 2006. January 20. - 12:33

köszönöm a "felvilágosítást", és a jókívánságokat, de az a középrésszel pontosan mi a baj? gondolom ez monoblock már (nem tudom)!
Milyen fékpofát érdemes venni hozzá, a jobb cuccokban nem vagyok otthon, eddigi MTB-met általában B+ márkájú termékekkel, mennyi pénzt érdemes rá szánni?
ui.: igen bordó lesz, szerintem elég csinos
Nekem a csapágy kezdett el kotyogni benne, sõt, már ilyen is volt.
Miért akarsz hozzá fékpofát venni? A tektro egy ideig kibirja, igaz esõben gyorsan kopik.

Azt, hogy melyiket, a fékes topicban ha megkérded, szerintem biztos fognak segiteni.
UI: b+ szerintem nem rossz
Posted 2006. January 20. - 12:15

Milyen fékpofát érdemes venni hozzá, a jobb cuccokban nem vagyok otthon, eddigi MTB-met általában B+ márkájú termékekkel, mennyi pénzt érdemes rá szánni?
ui.: igen bordó lesz, szerintem elég csinos
Posted 2006. January 20. - 09:42

Halihó emberek!
úgy látom ti elvetemült kelly's-esek vagytok, mostantól szeretnék én is bekapcsolódni a fórumba! Én most vásárlok egy magnust (05), szerintem elég jó kis canga az árához képest! ti hogy vagytok vele, mert a neten nem igazán találtam tesztet róla, és érdekelne! úgy hallottam, hogy a fékei nem az igaziak, de a gumi sem! igaz ez?
Gratulálok hozzá, a Magnus nekem is teccik. Melyik szin lesz, a bordó?
Most néztem meg, a Magnusnak is kinex középrésze van, lehet már érdemes lenne a boltban kicseréltetni. Eddig majdnem mindenkinek tönkrement.
Rycoonnak nem, az õvé birja:D
Amúgy szvsz elég jó felszereltsége van.
Sok örömöt hozzá:clap:
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 19. - 23:16

Posted 2006. January 19. - 22:49

"márkahûség" na igen kimondtad a kulcsszót!
A wandal felszereltsége majdnem ua. mint a salamanderemé és az elsõ manitou teló nemis szimpatikus nekem, de a hátsó jól néz ki de a bolti olyan keményre volt fújva mint egy merevseggû és nem tom milyen a mozgása igaziból. áá nehéz ez a váz dolog, meg h most merev vagy ö.telós...
!
hát ha egyszer túrázol egy hosszabat egy fullival, utána már nem lesz kérdés, hogy merev vagy fulltelós

az hogy a boltit keményre fújtnak érzed, csalóka mert azért ráülsz, mozgásban az más....amit könnyen tudsz nyomogatni a boltban, az hintaló lesz, hosszútávú tekerésre alkalmataln.....
amúgy még az sem lehetetlen veszek egy raptor vagy sabotage vázat, országútinak.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. January 19. - 22:24

Posted 2006. January 19. - 22:05

úgy látom ti elvetemült kelly's-esek vagytok, mostantól szeretnék én is bekapcsolódni a fórumba! Én most vásárlok egy magnust (05), szerintem elég jó kis canga az árához képest! ti hogy vagytok vele, mert a neten nem igazán találtam tesztet róla, és érdekelne! úgy hallottam, hogy a fékei nem az igaziak, de a gumi sem! igaz ez?
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 16. - 23:59

A wandal felszereltsége majdnem ua. mint a salamanderemé és az elsõ manitou teló nemis szimpatikus nekem, de a hátsó jól néz ki de a bolti olyan keményre volt fújva mint egy merevseggû és nem tom milyen a mozgása igaziból. áá nehéz ez a váz dolog, meg h most merev vagy ö.telós...
egy biztos, már nagyon sokféle kelly's láttam utcán, de össztelósat még nem és azért ez is elárulhat vmit, mert olcsóbb mint a kona és ahogy te is mondtad nem kell nagyon töprengeni h ezek a kelly's-ek mihez hasonlítanak
köszi a segítséget!
Posted 2006. January 16. - 23:31

Ha vki ismeri, netán próbálta már a kelly's össztelós bringáit (wandal, toxic, beast) akkor kérem írjon!
sztem ancitrus, nem nagyon fogsz találni itt olyat aki ezeket próbálta,,,a régebbi (tag a felsõcsõ alatt tipus) valamikor tán2003 ban úgy emléxem volt tesztelve az újságban......viszont kona kikaput volt szerencsém használni egy ideig...amiért ezt most ide írom Neked az az hogy a kellys megoldása nagyjából régebbi kona klón....még súlyra is töbé kevésbé ott van....azt nem tudom megmondani kivitelezésre minõségre milyen a kellys , meg mennyire erõs, masszív (forgáspontok csapágyazása stb) mert nem volt még a kezemben....de a lényeg mozgásra nagyjából olyan lehet mint a régebbi kikapuk, szal jól mozog, de ha a pogozást ki akarod iktatni akkor mindenképp olyan r.tag kell bele ami vagy lockos, vagy "intelligens" (spv ?) ......de ha jól emléxem én mikor néztem az árát (csak vázat természetesen) akkor drágának találtam......(na persze az ember áldoz a márkahûségre

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 16. - 19:52

Voltam egy bótban ma és megcsodáltam a 2006-os modelleket.
Új desing a festésekben egyszerûen megfoghatatlan, még hasonlítani sem tudom semmihez h mire emlékeztet de borzalom ez a stílus.
A 2006-os salamandereket megnéztem kicsit jobban, bár a V fékest annyira nem meg a 2005-öst sem ismerem annyira.
Változások a 2006-os salamanderen:
- árak 2005: 136e HUF (van ahol már akciózzák is) 2006: 149e HUF (ha minden igaz)
- deore váltókar (megjegyzem nem tûnt se érzésre se láthatóságra sem olyan kényelmesnek mint az avid a 2005-ösön)
- Uaz az Rst villa csak korményról lock outolható mint egy kézigránot kioldószerkezete (vmi rendkívül primitív, sérülékeny, bovdenes megoldás)
- SR Sountor hajtómûvek (de szinte minden új modellen) - szvsz kevésbé design-os mint az alivio a régin, minõséget csak tapasztalatból mondanék
- Más a tárcsa, a heyes sole1 fékrendszer viszont maradt
- az új ülések feltûnõen dekoráltak, de a minta sztem a kényelmen nem változtat, amúgy ua. a nyereg a salamanderen
Már csak arra lennék kiváncsi, de majd a kedvenc boltomba ha megérkeznek az új bringák, akkor megkérdem h a monoblock ebben is noname-e.
Ha vki ismeri, netán próbálta már a kelly's össztelós bringáit (wandal, toxic, beast) akkor kérem írjon!
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 15. - 23:31

Milyen banális esés volt már? még jó h nem a tárcsás oldalra estem...
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 15. - 23:10

Posted 2006. January 15. - 22:51

Úgy próbáltad már, hogy a bütyök alá, vagy mellé rakod és onnan próbálod meg befeszíteni?
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 15. - 17:47

vendég_rainman_*
Posted 2006. January 15. - 00:01

Posted 2006. January 14. - 22:24

Holnap, ha minden jó lesz, akkor lesz három is. Csináljunk egy "telótesztet".
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 14. - 19:29

Posted 2006. January 13. - 03:02

Bikebuddha: már kérdeztem de nem válaszoltál: "te milyen terepen gyílkoltad a te kicsikéd? mi volt a max?"
UI: már nem merek írni nehogy Endroo törölje
Posted 2006. January 11. - 21:02

Nyílt egy Kelly's Klub topik. Ha valaki csak úgy beszégetni akar, illetve a találkozó szervezését tovább szeretnénk folytatni, akkor gyertek oda.
Köszönöm!
ON: