Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Telógenerál?? Az azért nem egy egyszerû otthoni munka, legalábbis szerelésben nem jeleskedõ magunkfajtának.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na most nagyon büszke vagyok magamra!

Totál generál a bringámon!!! külsõ, belsõ csere, hayes sole pofa csere + beállítás, lác leszedés + pucolás, pedál kenés. És mindezt ma este egyedül!

Már csak a váltbeállításokkal és a teló gemerállal kell megismerkednem és mindent tudok ami a generálhoz kell. Pár hét és lejár a garim uh. szoktatnom kell magam, no meg az a kb 4e Ft megtakarítás is jól jött most, és legalább megismerkedtem a hayes-szel. (nem is kell hozzá semmi útmutató) Annyira nem is nagy szám csak jól meg kell figyelni mi hogy megy, de azért olajcsérét még nem csinálnék egyedül :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Pedig jó pár alkalommal le lett írva. Utoljára Thez tette meg, úgy másfél hónappal ezelõtt.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Köszönöm. A tárcsafék topikot már átnéztem, de nem jutottam elõrébb. A Hayes oldala viszont remek ötlet.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha folyamatosan kapaszkodtál a fékekbe, ne csodálkozz, hogy a végére elment a fékerõ. Tessék szakaszosan fékezni, és ne mind a kettõvel egyszerre.
A gumisapka az olajtöltõ nyílást fedi. Nincs jelentõsége, hogy rajta van, vagy sem, mert a nyílást az alatta lévõ anyával nyitod meg.
Légtelenítés: ha nem állsz hadilábon az angollal, keresd meg a Hayes oldalán a féked manual-ját, abban benne lesz. De korábban már többször leírták a Tárcsafékek topicban is. Használd a keresõt, és csak abban a topicban keress!

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Nemrég vettem észre, hogy mindkét féken van egy-egy gumisapka. Ez nálam az elsõn le volt jõve. Van ennek jelentõsége? Nem t'om, hogy ettõl-e, de az elsõ fékem valószínûleg levegõs, mert szinte a markolatig be lehet húzni a fékkart, és a fékhatás is gyenge. Hogy lehet légteleníteni?

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Nem, húztam mind a kettõt ezerrel. A féktárcsa az én kezemet is megégette :) Lehet, hogy a gumik a ludasak a dologban, mert ezek a gyári szarok rohadtul csúszkáltak a sáros, laza talajon.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Köszi. Megvolt az elsõ komolyabb hegymászás, a fékekkel nem vagyok teljesen megelégedve. Lefelé jövet a hegy aljánál már nem tudtam leblokkolni az elsõ kereket, annyira elment a fékerõ.

Ez elég furcsa nekem is Hayes fékeim vannak...

Sz.tem nem lehet, olyan nagy különbség a tavalyi és az idei közt...

Én is hegyeztem de csak annyi történt, hogy miután leértem a hegyrõl hozzányúltam a tárcsához:miotacz: és jól megégette a kezemet!!!

Viszont a fékerõvel semmi problémanem volt.

Nem lehet, hogy inkább csak az elsõ féket húztad?

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Köszi. Megvolt az elsõ komolyabb hegymászás, a fékekkel nem vagyok teljesen megelégedve. Lefelé jövet a hegy aljánál már nem tudtam leblokkolni az elsõ kereket, annyira elment a fékerõ.

elmerfudd

elmerfudd

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
bocsi u
Ne vezess,tekerj!!!!!

elmerfudd

elmerfudd

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Gratúla az új géphez. :)))))
Ne vezess,tekerj!!!!!

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Megvettem a Madmant. Mentem vele kb 10 km-t, tetszik nagyon. Kár, h csak a hétvégén tudom igazán kipróbálni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Pontosabban (avus ma végig én egészítem ki az írásaidat :)) abban a topikban kell csevegni, ide meg a technikai dolgokat írd, bár a mostani elmegy olyan szempontból h egy nagy esést sérülés nélkül kibírt a bringa...

Nekem meg priviben minden kelly's tulajdonos új fórumozó írja meg az infóit - http://kellysklub.uw.hu/rainman.php - és felteszem az aláírásomban szereplõ weblapra.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sziasztok.
Két hete vettem egy Salamandert.
Látom hogy itt van ilyen fajin kis topic.
Gondoltam beszállok.
A criticalra menet leszoritott egy kocsi, akkorát estem mint egy ház.
A biconak semmi baja nem lett, én plazuroztam rendesen.
1enlõre ennyi.
Üdv mindenkinek.

A lényeg hogy egyben maradtál. Nézz el ebbe a topikba: Szabadonfutó > Kelly's Klub.

elmerfudd

elmerfudd

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Sziasztok.
Két hete vettem egy Salamandert.
Látom hogy itt van ilyen fajin kis topic.
Gondoltam beszállok.
A criticalra menet leszoritott egy kocsi, akkorát estem mint egy ház.
A biconak semmi baja nem lett, én plazuroztam rendesen.
1enlõre ennyi.
Üdv mindenkinek.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
És nem is kapható, azt még tegyük hozzá!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Jó, anyám is felül néha a Camping bringára, mégsem tartom ezt a követendõ modellnek :). Tegnap a hegyen a kiskölök is 28-as outival nyomult, csak a váz volt a lehetõ legkisebb. Bár neki az már nagynak tûnt, de 155 centi szerintem már egyértelmûen nagy a gyerekmérethez.

Kelly's-ék meg gondolhatnának arra hogy 140 és 160 centi között is van élet.

Szer: asszem a Mobsterbõl van 16.5-ös is. Bár az nem kifejezetten a Sphera kategóriája sem árban, sem felhasználási területben :D.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
csak azt alapján írtam amit láttam... bilyboy-jal láttam egy 30 körüli nõt pl. aki alacsony volt, meg nõi vázas kelly's-ekkel más nõket...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

CM-en láttam hasonló méretû fenõtteket junior kategóriájú kelly's-ekkel, nézz be ide:
http://www.kellys-bi...1_85&country=hu

Ne foglalkozz vele h junior kategória, "a méret a lényeg" :) és ha kicsit akkor a nyeregcsõvel lehet segíteni a dolgon, vagy akár stucnival...

A 24-es kerekû bringa kb 11-12 éves korig jó. 155 cm magassághoz már nagyon nem az igazi. Ahhoz egy kisebb méretû, 15-16 collos, de mindenképpen 26-os kerékméretû bringa kell.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
CM-en láttam hasonló méretû fenõtteket junior kategóriájú kelly's-ekkel, nézz be ide:
http://www.kellys-bi...1_85&country=hu

Ne foglalkozz vele h junior kategória, "a méret a lényeg" :) és ha kicsit akkor a nyeregcsõvel lehet segíteni a dolgon, vagy akár stucnival...