Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

borasz21

borasz21

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Megnéztem honlapod, látom a Gébárti tónál akár már a lépcsõn is lemész:-)

borasz21

borasz21

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hogy lefújtam a láncot, azt csak azért írtam, hogy nem az almafa alatt áll és ázik az õszben,
mi az hogy minden blokk recseg?
akkot mindenki keni?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Van ilyen. Mondjuk én megpróbálnám fagyasztóspray/lángszóró kombinációval, de nem minden bringaboltnak van normális felszerelése.

A monoblock meg mindig recseg (ha nem, akkor 1 héten belül fog). Ha nem tetszik, vegyél integrált hajtókart.
Ha hiszed ha nem egy (1) darab porszemtõl olyan recsegés lehet hogy megõrülsz.

Amúgy szted ha lefujod a láncot teflon spray-el akkor kimegy a monoblockházban maradt víz? Na nee...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

borasz21

borasz21

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
mint elõzõ üzenetben írtam: javasolták én zsírozzam a monoblokkot és vegyek szerszámot hozzá, tel-tak az üzletbõl nem tudják leszedni a hajtókart pedig ketten is nekifeszültek ezért kénytelenek szétfurni a csavart!
továbbra sem akarom elhinni, hogy ez lenne normális

borasz21

borasz21

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
sziasztok!

Van egy magicem agu.-ban vettem és azóta kapott kb 500km-t volt országút és dobogókõrõl is lejöttem erdõben köves-kavicsos egy két helyen kisebb sziklás helyen többször is.
Már baromi idegesító recsegõ hangot ad a hajtókar ha erõltetem(pl. most miközben feltekertem) mindkét oldalt, minden fordulatra de olyan hangos, hogy mari néni kinéz a házból milyen veszett járgány jön az úton.
Gariban visszavittem azt mondták a monoblokk acél a váz alu és a kettõ nem fér meg ezért mindig le kellene szedni és zsírozni, amit most megcsinálnak õk gariban de jobb ha veszek szerszámot és én csinálom!
Ez nonsense!!!!!!!
Ennyi km után?!
Azt mondták a váz oxidálodik ha vizes lesz(kétszer lett váltóig sáros de lepucoltam azonnal, lekezeltem láncot fogaskerekeket teflonos sprayvel és szobában állt nem ázott) és amiatt recseg!

kérdés ennyit ér egy (relatív nekem) drága bringa és másnak is ilyen a hajtókar vagy keményen át.....sztak a dumával és süketelés a dolog.
Nálam tapasztaltabb kelly's tulajok tudnátok segíteni?
köszi
andrás

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

messzirõl jött ember sokára ér ide...
egyik maratonon Fenyvesi Tamással való beszélgetésünk során említette, hogy eltörte a Kellys vázat.
ha nem hiszed, szívesen megszerzem Neked a számát, hogy fel tudd hívni, igazolni az állításom.
ha jól tudom akkor az a váz versenyzésre való. Õ arra használta. ennyi.

egyébként sem Tigrincs, sem én nem a Te vázadról beszéltünk, hanem a Kellys vázáról, ami kinesis aluból van ;)
de azért kötekedj nyugodtan :)

Szoval ..... nem kotekedek kedves tanult baratom hanem maximum felre ertek mint minden mas embertarsam parszor az eletben.
Es elenezest hogy a KINESIS szot nem anyagra hanem MARKARA ertettem.
Ja ...... az nem "kinesis alu" hanem KINESIUM ...... de nem szamit.

koszi
"nincs lehetetlen csak tehetetlen"
Erre elosszor 130km gyaloglas utan ebredtem ra.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
+ a Magellan is..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hi

Koszonom az informaciokat . Minden vazzal elofordu ilyen , vagy villaval stb.
Mindenki tud story-kat .........
De erre anyukam azt szokta mondani , hogy "messzirol jott ember ........"
Altalaban akkor szokott ilyen elofordulni ha valaki nem arra hasznal valamit amire valo. Ez a vaz nem egy olcso gagyi discount . Persze ez nem azt jelenti , hogy tokeletes .Ja ..... Kinesis UK race team hasznalta 2005-ben ezt a vazat , ok akkor biztos eltortek az osszeset :chin:
De majd meglatom , par nap es kesz a cangam ami egy KINESIS MAXLIGHT Kinesium Carbon XC PRO II.-es vazra epul .

messzirõl jött ember sokára ér ide...
egyik maratonon Fenyvesi Tamással való beszélgetésünk során említette, hogy eltörte a Kellys vázat.
ha nem hiszed, szívesen megszerzem Neked a számát, hogy fel tudd hívni, igazolni az állításom.
ha jól tudom akkor az a váz versenyzésre való. Õ arra használta. ennyi.

egyébként sem Tigrincs, sem én nem a Te vázadról beszéltünk, hanem a Kellys vázáról, ami kinesis aluból van ;)
de azért kötekedj nyugodtan :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

ha nem azt a kinesis vázat veszed, ami 1500 gramm alatt van, akkor gond nélkül használhatod akkor gond nélkül használlhatod az említett teleszkóppal

edit
pedig Tigrincs nem is fogalmaz bonyolultan. lor megértéséhez kellene szótárt írni :D

Egy 2005-ös Magic ( ne Imagine, bocs..) bicóm van, ahhoz lett véve egy RS Revel 426 ( 115/130 mm ). Gyárilag 130 mm-el vettem, próbának már volt a gépben, de mivel most gyûjtök a tárcsákra, ezért természetesen nem használom - egyenlõre.
Szóval, a Magic-hez is jó lesz 115 mm-el ?

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Hi

Koszonom az informaciokat . Minden vazzal elofordu ilyen , vagy villaval stb.
Mindenki tud story-kat .........
De erre anyukam azt szokta mondani , hogy "messzirol jott ember ........"
Altalaban akkor szokott ilyen elofordulni ha valaki nem arra hasznal valamit amire valo. Ez a vaz nem egy olcso gagyi discount . Persze ez nem azt jelenti , hogy tokeletes .Ja ..... Kinesis UK race team hasznalta 2005-ben ezt a vazat , ok akkor biztos eltortek az osszeset :chin:
De majd meglatom , par nap es kesz a cangam ami egy KINESIS MAXLIGHT Kinesium Carbon XC PRO II.-es vazra epul .

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
idén is legalább kettõrõl tudok. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Guruzo: csak mondom, hogy tavaly nem egy KInesis váztört el..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha nem azt a kinesis vázat veszed, ami 1500 gramm alatt van, akkor gond nélkül használhatod akkor gond nélkül használlhatod az említett teleszkóppal

edit
pedig Tigrincs nem is fogalmaz bonyolultan. lor megértéséhez kellene szótárt írni :D

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

ha nam az agyonkönnyitett -kinesis superligt 1500 g alatt- akkor ésszerû használat mellett minden további nélkül elbírja 130-at, csak értelme nincsen, a geot azért hazavágja, mászni szar lesz vele.
szal értlmes használatra max 115

Az elejét nem értem: "ha nam az agyonkönnyitett -kinesis superligt 1500 g alatt", a többi rendben.

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

az xc váz, 80-100 között... de várjunk Tiggerre ;)

Revel 426-os az illetõ.

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

ha nam az agyonkönnyitett -kinesis superligt 1500 g alatt- akkor ésszerû használat mellett minden további nélkül elbírja 130-at, csak értelme nincsen, a geot azért hazavágja, mászni szar lesz vele.

OFF

Sajnalom de nem hagyhatom szo nelkul .A KINESIS csucs vaza 1500g felett van pontosabban 1580g ....... a GIANT XTC konnyebb 80g-mal de nem egy vaz Pl. Magellan Pyxis Team v. Merida HFS 4000 (1500g alatt)ami mar lebeg ........ . Szoval az az agyonkonnyites szerintem nem all szilard labakon a KINESIS-sel kapcsolatban. Ja ........ ezek a vazak fele annyiba kerulnek.:chin:
A Kinesis pha5e (1800g) 135 – 150mm villahoz van.
Kinesis Maxlight XC (1510g) 100-120mm

OFF

Megegyszer elnezest kerek minden KELLY'S csodalotol .
Nem rossz bicikli .... csak azt nem ertem miert kell ugy kinezni egy biciklinek mint egy viragos kert ......

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
JAja a Kellys néha-néha belehúz, majd jövünk a nagymárka vagyunk imidzs..
de nem mostanában leszek veszélyes az árukészletükre:)

OFF
Jankó: JAja, de én vagyok a kivétel, több Révais barátom is van, de valamiért mégis inkább a Kazinczyt választottam.. ( pedig jobb helyen voltam a Révai felvételiében - az õ számításuk alapján:D )

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Sziasztok!

Nézte valaki a www.kellys.sk -n a 2008-as bringák árait?
Hihetetlen, milyen olcsók a jövõ évi modellek, olcsóbbak, mint az idei!
Ez hogy lehet?

Talán megint imidzsépítésbe kezdtek :) . Úgy látszik minden harmadik év a mézes madzag húzásé, a közbeesõ kettõben meg lengetik a kaszát... Jövõre lesz érdemes Kelly's-t venni!

(Kela, te meg a Kazynczit erõsíted???:( Fúj, õsellenség...:rocketman :lol1: ) igen, én a Révaiba... de lassan húsz éve...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
sztem a 110 mm mégbelefér, de az a max..

AMúgy várjunk Tiggerre:)