Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hola! Egy kis segítség kellene... Eladósorba került egy 2005-ös Kelly's Imagine váz. A baj csak az, hogy nem tudom a méretét. A matricát rögtön vásárlás után levettem róla (sajnos). A csõhosszakat hiába méregetem, többen is az inchben megadott gyári méretre kíváncsiak. Ez jelen esetben 17,5 vagy 19,5 lehet. Tudtok-e esetleg olyan oldalt, táblázatot, ami tartalmazza a 2005-ös modellek geo. adatait?

Segítségeteket elõre is köszönöm.

még mindig :) mérd meg a nyeregvázcsövet, a középcsapágyház közepétõl a csõ tetejéig....a 17,5-esnek 445 körül kell lennie, a 19,5-esnek 495 körül......
így e ahogy a képen van az S/T
Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hola! Egy kis segítség kellene... Eladósorba került egy 2005-ös Kelly's Imagine váz. A baj csak az, hogy nem tudom a méretét. A matricát rögtön vásárlás után levettem róla (sajnos). A csõhosszakat hiába méregetem, többen is az inchben megadott gyári méretre kíváncsiak. Ez jelen esetben 17,5 vagy 19,5 lehet. Tudtok-e esetleg olyan oldalt, táblázatot, ami tartalmazza a 2005-ös modellek geo. adatait?

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Locna

Locna

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Lehet, hogy a kormánycsapágy nincs rendesen lehúzva.

KÖszi szépen, ha nem írsz, lehet, hogy már vissza vittem volna a bicajt.
Igazad volt, õ volt a ludas. Orvosolva

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Sziasztok!

A napokban vettem én is egy Spider-t.
Nemtom, tapasztalat ven róla? Megéri, neméri?

Csak annyi idegesí benne, hogy ha mozog a teló, olyan reccsenõ hangot ad, montha nem lenne össze rakva rendessen, de fizikailag semmi feltûnõ.
Normális ez és csak én vagyok para?

Egyébként gondoltam rá, hogy cserélek villát, hallottam, hogy ez a brinyó leggyengébbje.

Tudtok valamit mondani ami árban és tudásban illik a bringához?

THX!

Lehet, hogy a kormánycsapágy nincs rendesen lehúzva.

Locna

Locna

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!

A napokban vettem én is egy Spider-t.
Nemtom, tapasztalat ven róla? Megéri, neméri?

Csak annyi idegesí benne, hogy ha mozog a teló, olyan reccsenõ hangot ad, montha nem lenne össze rakva rendessen, de fizikailag semmi feltûnõ.
Normális ez és csak én vagyok para?

Egyébként gondoltam rá, hogy cserélek villát, hallottam, hogy ez a brinyó leggyengébbje.

Tudtok valamit mondani ami árban és tudásban illik a bringához?

THX!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Na idõközben már meg is érkezett a bicó, ma pedig bele is került ez elsõ 75 km, és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem nagy a váz. Sõt! Bár a nyeregvázcsõ valóban viszonylag nagy, maga a váz elég rövid, így nagyon is kényelmes.
Ja, és ami a legfontosabb: szép!!! :)

ugye, hogy megmondtam:D:D
Grat szépek nagyon a Phanaticok..

DarkMole

DarkMole

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Én 173cm vagyok, és a 17,5"-ös váz (2005) még épp elmegy, a 19 már nagy lenne! Mondjuk nekem rövid lábaim vannak, de lehet jobb lenne elõtte kipróbálni! Nem jó vakon venni...

Na idõközben már meg is érkezett a bicó, ma pedig bele is került ez elsõ 75 km, és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem nagy a váz. Sõt! Bár a nyeregvázcsõ valóban viszonylag nagy, maga a váz elég rövid, így nagyon is kényelmes.
Ja, és ami a legfontosabb: szép!!! :)
We don't block the traffic, we ARE the traffic!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Pajtások, szerintetek mennyiért lehet eladni a kb. 2000km-t futott, kifogástalan 2005-ös Imagine vázamat?

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Én 173cm vagyok, és a 17,5"-ös váz (2005) még épp elmegy, a 19 már nagy lenne! Mondjuk nekem rövid lábaim vannak, de lehet jobb lenne elõtte kipróbálni! Nem jó vakon venni...
...And Justice For All

DarkMole

DarkMole

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

tökéletes lesz.. havernak kb. ilyen magassággal passzol nagyon.

Oké, köszi! Akkor még ma meg is rendelem, aztán ha minden jól megy Bringapoliszra már azzal megyek! :bananadan

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hello!

Kinéztem magamnak egy 2007-es Kelly's Phanaticot, csak az az egy gondom van vele, hogy ahogy láttam ez a típus csak 19-es és 21-es méretben kapható. Namost a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, azaz konkrétan az én 175 cm-es magasságomhoz jó lenne-e a 19-es, vagy esetleg kapható-e valahol ennél kisebb méretben is a bicó?

Elõre is köszi!

tökéletes lesz.. havernak kb. ilyen magassággal passzol nagyon.

DarkMole

DarkMole

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hello!

Kinéztem magamnak egy 2007-es Kelly's Phanaticot, csak az az egy gondom van vele, hogy ahogy láttam ez a típus csak 19-es és 21-es méretben kapható. Namost a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, azaz konkrétan az én 175 cm-es magasságomhoz jó lenne-e a 19-es, vagy esetleg kapható-e valahol ennél kisebb méretben is a bicó?

Elõre is köszi!

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
találtam egy-két jó értékelést a www.testbike.hu -n a Kelly's-ekrõl mindenkinek ajánlom!!

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
max. 2-3 méter hosszú, föld ugratón, trükközés nélkül

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

olyat akarok ami kényelmes egy hosszútávó földutas tekeréshez, és bírja az ugratásokat
120ért tudnék venni egy teljesen új 2006 vagy 2007es Magic-et...
Valaki ismeri ezt??

ugrások alatt pontosan mit értessz?? de a földutazásra, túrára a Magic tökéletes.

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
olyat akarok ami kényelmes egy hosszútávó földutas tekeréshez, és bírja az ugratásokat
120ért tudnék venni egy teljesen új 2006 vagy 2007es Magic-et...
Valaki ismeri ezt??

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hy!
Van valakinek valami tapasztalata a Salamander, Oxygen, Spider, Quartz vagy Quartz DSC tapusokkal kapcsolatban??
Szerintetek jók ezek a bringák, vagy nézzek másikat?
És ami a 2006os modelleket illeti azok is jók??
elõre is köszi!

inkább 2006-osokat keress jobban jársz velük..

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Attól függ mire hasznánád õket.Haveromnak salamandere van,túrázásra nincs vele különösebb gond,mondjuk telót azt kicserélheted ha szeretnéd,hogy mozogjon:) Amúgy meg simán jók a 2006-osak,most legalább olcsóbb.
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Hy!
Van valakinek valami tapasztalata a Salamander, Oxygen, Spider, Quartz vagy Quartz DSC tapusokkal kapcsolatban??
Szerintetek jók ezek a bringák, vagy nézzek másikat?
És ami a 2006os modelleket illeti azok is jók??
elõre is köszi!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
okés köszi majd megpróbálom:D