hol találok árlistát?magyar kellene!
www.kellys-bicycles.com
HUNGARY
használd a guglit!!!
Hello Mindenki!
Szeretném ha vki megnyugtatna! Ma rendeltem meg egy kelly's irc 5.9-es országútit, elõtte meridát, authort, meg híresebb márkákat néztem, sõt a fritzek cube-ja is érdekelt, de sajna nem lehet még kapni. Nekem meg a héten má kell az új gép. Szóval, felszereltség kitûnõ, look pedálokkal csak 8,75 kg. ár/érték arány zsír, egyedül a kelly's vázakról nem tudok semmit. ja és ez lesz életem elsõ o.ú.-ja. szóval jól választottam?
http://www.kellys-bi...9_195&pID=11708
köszönöm a választ!de az apse vfék az nemjó én ugy tudom...
nem tudom de a kellysnek a honlapján hogy a radiusra nem megy rá egy teló vagy egy normális szett nem ilyen menetes hátujjú Tourney...ennyi pénzért az ember elvár egy acerát nem?meg nem Hi-ten acélváz...
ha nem így van igazíccsatok helyre de egyik haverom ennyiért vett acera szettes bicót valami olcsóbb rst telóval vagy suntour volt talán...már nemtudom de szerintem ez ennyiért drága!!!
jah meg a quartz titaniumra ráteszik a gyári felnit
minimum valami alex nem?vagy télleg ennyire jók lennének ezek a gyári felnik?még mindig furcsállom...mert az oxygenre is ráteszik
jah meg az apse v-fékek...ezek is jók?
sziasztok!
Kérdezném, hogy van valakinek valami tapasztalata Kelly's Salamander disc tipusu kerékpárral kapcsolatban? És hogy véleményetek szerint jó alkatrészekbõl van összerakva??
elõre is köszi a segítséget
Hi mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyit ér egy Kelly's Razor Blade felni, ha nincs semmi baja, mert el akarom adni, mivel szerintem nem fogja bírni amit akarok vele csinálni?