Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

hol találok árlistát?magyar kellene!

www.kellys-bicycles.com

HUNGARY

használd a guglit!!!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hol találok árlistát?magyar kellene!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hívjál fel egy másik kellys dealert...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
sajna telefonált a kereskedõ, hogy még várnom kell 2-3 hetet a kelly's-emre. most aztán törhetem a fejem mit tegyek, mert kéne minél hamarabb egy gép.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hello Mindenki!

Szeretném ha vki megnyugtatna! Ma rendeltem meg egy kelly's irc 5.9-es országútit, elõtte meridát, authort, meg híresebb márkákat néztem, sõt a fritzek cube-ja is érdekelt, de sajna nem lehet még kapni. Nekem meg a héten má kell az új gép. Szóval, felszereltség kitûnõ, look pedálokkal csak 8,75 kg. ár/érték arány zsír, egyedül a kelly's vázakról nem tudok semmit. ja és ez lesz életem elsõ o.ú.-ja. szóval jól választottam?

http://www.kellys-bi...9_195&pID=11708

nem lesz gond nyugi..

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Hello Mindenki!

Szeretném ha vki megnyugtatna! Ma rendeltem meg egy kelly's irc 5.9-es országútit, elõtte meridát, authort, meg híresebb márkákat néztem, sõt a fritzek cube-ja is érdekelt, de sajna nem lehet még kapni. Nekem meg a héten má kell az új gép. Szóval, felszereltség kitûnõ, look pedálokkal csak 8,75 kg. ár/érték arány zsír, egyedül a kelly's vázakról nem tudok semmit. ja és ez lesz életem elsõ o.ú.-ja. szóval jól választottam?

http://www.kellys-bi...9_195&pID=11708

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

köszönöm a választ!de az apse vfék az nemjó én ugy tudom...

kezdõnek jó

gyakorlottabbak azonnal cserélik nekik van szükségük nagyobb fékerõre a feszítettebb tempó miatt

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
köszönöm a választ!de az apse vfék az nemjó én ugy tudom...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nem tudom de a kellysnek a honlapján hogy a radiusra nem megy rá egy teló vagy egy normális szett nem ilyen menetes hátujjú Tourney...ennyi pénzért az ember elvár egy acerát nem?meg nem Hi-ten acélváz...
ha nem így van igazíccsatok helyre de egyik haverom ennyiért vett acera szettes bicót valami olcsóbb rst telóval vagy suntour volt talán...már nemtudom de szerintem ez ennyiért drága!!!
jah meg a quartz titaniumra ráteszik a gyári felnit
minimum valami alex nem?vagy télleg ennyire jók lennének ezek a gyári felnik?még mindig furcsállom...mert az oxygenre is ráteszik
jah meg az apse v-fékek...ezek is jók?

nekem volt Acerám szerintem rosszabb mint egy Tourney .. nekem 4-szer csavarodott fel normális városi használat mellett mig végül végleg eltörött...

kellys gyári felni töknehéz de tény hogy elég sok mindent kibír.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

sziasztok!
Kérdezném, hogy van valakinek valami tapasztalata Kelly's Salamander disc tipusu kerékpárral kapcsolatban? És hogy véleményetek szerint jó alkatrészekbõl van összerakva??
elõre is köszi a segítséget

allattam ilyen szolgál.. imádom

majom14

majom14

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
sziasztok!
Kérdezném, hogy van valakinek valami tapasztalata Kelly's Salamander disc tipusu kerékpárral kapcsolatban? És hogy véleményetek szerint jó alkatrészekbõl van összerakva??
elõre is köszi a segítséget

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nem tudom de a kellysnek a honlapján hogy a radiusra nem megy rá egy teló vagy egy normális szett nem ilyen menetes hátujjú Tourney...ennyi pénzért az ember elvár egy acerát nem?meg nem Hi-ten acélváz...
ha nem így van igazíccsatok helyre de egyik haverom ennyiért vett acera szettes bicót valami olcsóbb rst telóval vagy suntour volt talán...már nemtudom de szerintem ez ennyiért drága!!!
jah meg a quartz titaniumra ráteszik a gyári felnit
minimum valami alex nem?vagy télleg ennyire jók lennének ezek a gyári felnik?még mindig furcsállom...mert az oxygenre is ráteszik
jah meg az apse v-fékek...ezek is jók?

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-
Mit bir ki egy kelly's madman?
()_()
(. . )
. ° .

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Az tény,hogy rengeteget kibír.

Én 30-al kaptam el egy közepes nagyságú patkát---azonnali durrdefektet kaptam de a felninek azóta sincs baja...

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Haveromnak is razor blade-je van,és én is meglepõdtem rajta,hogy miket kibír,pedig 90 kiló körül van a srác és láttam már párszor csúnyán érkezni...Szerintem használd ameddig nem adja fel,külön úgysem tudod eladni normális áron.
Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be all right!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hi mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyit ér egy Kelly's Razor Blade felni, ha nincs semmi baja, mert el akarom adni, mivel szerintem nem fogja bírni amit akarok vele csinálni :)?

Tippem sincs DE túl sokat ne várj érte...

Ski

Ski

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hi mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyit ér egy Kelly's Razor Blade felni, ha nincs semmi baja, mert el akarom adni, mivel szerintem nem fogja bírni amit akarok vele csinálni :)?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

http://img.tar.hu/ve...e2/27188851.jpg

Drakula, használd egészséggel!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás