Én is felcsikartam ma a tömörfa parkettát, bementem zsepiért:)
a kutya se szereti, mindig ugatja mikor kopogok vele az udvaron
(mai másik tanulság: 30 fölött, szembeszélben nem fújunk taknyot a levegõbe, mert visszacsap)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Sima pedál vs. SPD
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 03:19
Írta 2007. május 06. - 18:49
Írta 2007. május 06. - 18:45
Csak óvatosan a hosszával! Nem kell azon járni állandóan Van egyébként még 18 mm és asszem 20-as is. Hosszabb nem volt emlékeim szerint.
Amióta betettem, ki lettem tiltva otthonról vele, mert parkettatörõnek is jó
Amióta betettem, ki lettem tiltva otthonról vele, mert parkettatörõnek is jó
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. május 06. - 18:44
nekem a legnagyobb kell, lehet vele jeget is törni télen...
meg rozmárra is lehet vele vadászni
meg rozmárra is lehet vele vadászni
Írta 2007. május 06. - 18:42
Én most vettem a Decathlonban a Northwave cipõmbe. 12 db 16mm hosszú és fém. Valami 700 Ft-volt, Kipsta márka (foci).
Egyébként van különbözõ hosszúságban is.
Egyébként van különbözõ hosszúságban is.
White Horse
Írta 2007. május 06. - 18:41
Írta 2007. május 06. - 18:40
nem hinném, hogy komoly tétel lenne.
próbáld meg sportboltban, focistoplival mintha kompatibilis lenne...
vidd be a cipõt, aztán ha jó bele a stopli, akkor elviszed...
egyébként van kialakítva neki menet a cipõ orrába?
próbáld meg sportboltban, focistoplival mintha kompatibilis lenne...
vidd be a cipõt, aztán ha jó bele a stopli, akkor elviszed...
egyébként van kialakítva neki menet a cipõ orrába?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. május 06. - 18:38
Írta 2007. május 06. - 18:31
én tennék egy próbát - persze a Ti járólapotokon
Írta 2007. május 06. - 18:11
Írta 2007. május 06. - 17:50
olyan talajon, amibe bele tudod nyomni, ott van értelme. amikor mész felfele, hátadon cipelve a bicajt, akkor jobban tudj mászni...
Írta 2007. május 06. - 17:43
lehet az orrába csavarni azt a két kapaszkodõ-stoplit, annak van értelme, vagy többet árt mint használ?
Írta 2007. május 06. - 17:41
ne aggódj, a speci is csúszik vizes márványonmai tanulságom:
meredek, vizes cica-kövön mintha csúszna a SIDI....
Írta 2007. május 06. - 17:34
Írta 2007. május 05. - 21:06
a legközelebbi legyen egy 520. igénytelen mint a fõ'd...
szerintem messze a legjobb ár/érték arányú pedál, ha jobban fussa, akkor legyen 540-es.
egy ismerõsöm is szívott a V3-mal.
bocs, a kérdésedre sajna nem tudom a választ
szerintem messze a legjobb ár/érték arányú pedál, ha jobban fussa, akkor legyen 540-es.
egy ismerõsöm is szívott a V3-mal.
bocs, a kérdésedre sajna nem tudom a választ
Írta 2007. május 05. - 17:51
Helló!
Érdekelne, tudja-e valaki mekkora átmérõjû csapágygolyók kellenek a Ritchey V3-as patentpedálba, ugyanis legutóbbi bringázásom alkalmával kilazult a kónusz , és a golyók megszöktek.
Kézenfekvõ lenne szétszednia másik(bal)pedált, de nagyon össze van gyógyulva, ha nem muszály nem bontom meg.
Amúgy a pedáltól nem vagyok elájulva, a patent része(a cipõn) elég hamar elkopott, még az ezer éves Welgo még mindíg mûkszik.
Érdekelne, tudja-e valaki mekkora átmérõjû csapágygolyók kellenek a Ritchey V3-as patentpedálba, ugyanis legutóbbi bringázásom alkalmával kilazult a kónusz , és a golyók megszöktek.
Kézenfekvõ lenne szétszednia másik(bal)pedált, de nagyon össze van gyógyulva, ha nem muszály nem bontom meg.
Amúgy a pedáltól nem vagyok elájulva, a patent része(a cipõn) elég hamar elkopott, még az ezer éves Welgo még mindíg mûkszik.
Írta 2007. május 05. - 14:13
Megvettem, a SIDI Blaze lett a vége....eddig tetszik nagyon
bár csak a kapu elõtt meg az udvaron mentem vele...
bár csak a kapu elõtt meg az udvaron mentem vele...
Írta 2007. május 04. - 21:57
no itt a kép:
szerintem ez egy buta megoldás, lehetett volna feljebbhúzni a talpat, vagy valami ellenállóbb anyagból csinálni az orrnak ezt a részét. Persze ez így szép, csak hát nagyon sérülékeny.
ahogy most nézem a talp elsõ része is kopik rendesen... sürgõsen le kell szoknom a tolásról
szerintem ez egy buta megoldás, lehetett volna feljebbhúzni a talpat, vagy valami ellenállóbb anyagból csinálni az orrnak ezt a részét. Persze ez így szép, csak hát nagyon sérülékeny.
ahogy most nézem a talp elsõ része is kopik rendesen... sürgõsen le kell szoknom a tolásról
Írta 2007. május 04. - 21:10
Igaz hogy az elsõ egy-két izzadás után sokat nyúlik a cipõ, mert néztem egy 45-ös SIDI-t és végigér benne a lábam...
ez e:
ez e:
Írta 2007. május 04. - 12:26
Nekem a speci van. eleinte zsibbadt a talpam benne, de a stopliállítás megoldotta a problémát. azóta semmi bajom vele. nekem megérte a pénzét.
talán az, hogy foszlik a tépõzár oldala.
Sp
talán az, hogy foszlik a tépõzár oldala.
Sp