Üdvözlöm az egész kormányt!
Felko pajti ma is volt fenn egy pár kollégával abban a dzsuvában.A munkálatokban szívesen részt vennék ,lehet rám is számítani.Egy gyakorlati kérdés:hogy leszünk értesítve?Majd láttom a fórumon,hogy ép tegnap volt.Nekem jó valami Postamesteri állás is és akkor intézem az értesítéseket.Amúgy meg a másik:én tavaly egy kollegával elkezdtem egy uj pályát,és nem esélytelen a dolog,sõt.A gonzi aljától balra be az erdõbe,majd jobb.Ott eddig elfogyott az út de most már van egy kápolna típusú ugrató.Voltam ott télen is és annyira nem amortizálodik,van remény!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Started by
KOOKLY
, 2002. January 14. 19:26
vendég__*
Posted 2002. January 28. - 21:06
Posted 2002. January 28. - 08:59
Reméljük Obivan Palmerobi és az anyahajó jól van mert akkorát pusztult az eléugró kisvasútsínbe.
A hegy meg egy nagy darab sártenger! :(JODA
A hegy meg egy nagy darab sártenger! :(JODA
Posted 2002. January 23. - 13:02
Az Akire Mindent Rábizhatsz Miniszter üdvözli önket!
Szombaton talaj ill. pálya felmérést végzünk amin a
Pálya Rekonstrukciós Project Vezetõje és Menedzsere is részt kiván venni,ugyhogy megkérném az érintetteket jelentekezzenek legyenek oly szivesesek. ;D
Szombaton talaj ill. pálya felmérést végzünk amin a
Pálya Rekonstrukciós Project Vezetõje és Menedzsere is részt kiván venni,ugyhogy megkérném az érintetteket jelentekezzenek legyenek oly szivesesek. ;D
Posted 2002. January 23. - 09:02
Obivan Palmerobi!
JODA mester jelentkezik munkára, bár így 400 év fölött...Várjuk a parancsot, és kiszállunk a csillagrombolókkal a helyszínre!
JODA mester jelentkezik munkára, bár így 400 év fölött...Várjuk a parancsot, és kiszállunk a csillagrombolókkal a helyszínre!
Posted 2002. January 22. - 21:53
Sorn: Ezennel kinevezlek Tisztelet beli Kevin (Héraklész) Sorbo nak, de ezt a nevet bármikor megváltoztathatom Lucy (Széna)Loveles-é. ;D ;D
Jack & Daniel közlegény ön tagja a 14-es gárdának (nem tudom, hogy melyik az, de tagja vagy)
Palmer
Jack & Daniel közlegény ön tagja a 14-es gárdának (nem tudom, hogy melyik az, de tagja vagy)
Palmer
Posted 2002. January 22. - 21:35
A Sonka (remélem) nemsokára készít egy térképet.Azon rajta lesz minden pájának a neve, hogy milyen nehéz stb.
Posted 2002. January 22. - 21:05
vendég__*
Posted 2002. January 22. - 10:50
Sóóóón!
Hát engem, mint famozgató, minden akadáylt odébblökdösõ Kevin Sorbot kihagynál? ???
Szolgálatra jelentkezem magam is!
Hát engem, mint famozgató, minden akadáylt odébblökdösõ Kevin Sorbot kihagynál? ???
Szolgálatra jelentkezem magam is!
Posted 2002. January 21. - 23:39
Posted 2002. January 21. - 19:37
Hát dual pálya a János hegyen nem sok van. Inkább DH. A libegõ amit elõször fölújítunk az a libegõtöl indul. ;D
Posted 2002. January 21. - 17:53
Le tudná valaki irni nekem mlyik pálya hnnan indul és kb. merre megy? Mert csak most fogok el kezdeni szlalomozni és nem vágom mi hol van.
Köszi! ???
Köszi! ???
Posted 2002. January 19. - 00:36
Posted 2002. January 17. - 23:54
én a február vége, március eleje idõpontot jelölném ki, mert addigra a dzsuva is elolvad remélhetõleg.
Aztán lehet, hogy Világvége lesz addig, vagy Cóperfíld eltünteti a hegyeket, szóval Febr-Márc
Palmer
Aztán lehet, hogy Világvége lesz addig, vagy Cóperfíld eltünteti a hegyeket, szóval Febr-Márc
Palmer
Posted 2002. January 17. - 23:02
Posted 2002. January 17. - 20:05
Pedíg bringázni kell melegben, fagyban, hóban, esõben, ónos esõben, ha hurrikán van, ha szököár támad, ha tornádó söpör...........................................................................
.....................................................Mindíg...
.....................................................Mindíg...
Posted 2002. January 17. - 00:23
Héj Palmer.
Na megyök énis mer amugyis állatira ráérek, meg állati erös is vagyok ;D (173cm,60kg) ;D , viszontag érdekelne hogy mikor is tervezed ezt amugy konkrétabban? és mivel akarunk mi eljutni oda? ez lehet hogy hüje kérdés volt de én rühellek hidegben tekerni...
Na megyök énis mer amugyis állatira ráérek, meg állati erös is vagyok ;D (173cm,60kg) ;D , viszontag érdekelne hogy mikor is tervezed ezt amugy konkrétabban? és mivel akarunk mi eljutni oda? ez lehet hogy hüje kérdés volt de én rühellek hidegben tekerni...
Posted 2002. January 16. - 23:47
Hát ez azér elég nagy tólszás!!! Nem vagyok túl nagy bordos, csak nagyon ímádok snowboardozni!
Kölcsönzõnek a margíthíd budai hítfõénél található Board/Surf boltban (Mistral van kiírva). Itt sok jó board van és nem is drága a érlés!!!! ;D
Welkome on the Board!!!!!!
Kölcsönzõnek a margíthíd budai hítfõénél található Board/Surf boltban (Mistral van kiírva). Itt sok jó board van és nem is drága a érlés!!!! ;D
Welkome on the Board!!!!!!
Posted 2002. January 16. - 23:13
Palmõr,
Miniszterek, Menedzserek,
Én is segítek, esetleg 1-2 ásó, miegyéb is jön.
Smajd akkor a nyáron kimegyünk, ti big air, x-up, seatgrab, tabletop, én meg fotózok digitálisan. Aztán feltesszük a vebre.
Nekem is van bringám ilyen célra, csak a képesítésem egyelõre XC kategória. De majd megtanulom SPD nélkül is az ugrálást.
üdv
G
Miniszterek, Menedzserek,
Én is segítek, esetleg 1-2 ásó, miegyéb is jön.
Smajd akkor a nyáron kimegyünk, ti big air, x-up, seatgrab, tabletop, én meg fotózok digitálisan. Aztán feltesszük a vebre.
Nekem is van bringám ilyen célra, csak a képesítésem egyelõre XC kategória. De majd megtanulom SPD nélkül is az ugrálást.
üdv
G
Posted 2002. January 16. - 22:03
Palmer koma, nagyon szépen köszönöm ezt a megtisztelõ kinevezést, ennél aztán keresve sem találhattál volna dicsõítõbb rangot számomra ;D
Bár én úgy érzem, hogy nem érdemlem meg még ezt sem , mert "lehet (bár kevés esély)" hogy ténylegesen részt veszek a munkálatokban, mer sajna teljesen be vannak táblázva a hétvégéim (az a "vacak" sítábor is kapásból elvesz két hetet a köv. hónapban:() Egy kis off: Mayor hallottam, hogy nagy sznobbordos vagy. Idén énis rázúzok a témára, nemtudsz véletlenül egy jó kis kölcsönzõt?
Ja, a térképért sokan tisztelnének Téged félistenként
Béke!
Bár én úgy érzem, hogy nem érdemlem meg még ezt sem , mert "lehet (bár kevés esély)" hogy ténylegesen részt veszek a munkálatokban, mer sajna teljesen be vannak táblázva a hétvégéim (az a "vacak" sítábor is kapásból elvesz két hetet a köv. hónapban:() Egy kis off: Mayor hallottam, hogy nagy sznobbordos vagy. Idén énis rázúzok a témára, nemtudsz véletlenül egy jó kis kölcsönzõt?
Ja, a térképért sokan tisztelnének Téged félistenként
Béke!
Posted 2002. January 16. - 19:57
Én részemrõl meg vagyok elégedve a posztommal.De szerintem az elsõ nap után kéne rangot/posztot osztogatni mert akkorra már kirajzolódik hogy ki miben mester/kezdõ stb.