Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Started by
KOOKLY
, 2002. January 14. 19:26
Posted 2004. August 13. - 09:47
Posted 2004. August 13. - 08:02
fogasnál mindig jelenlevö szarember
...
és hozzávágok egy mozót....
...
hazament volna egy lánctányérral a fejében...
vazze nem szivesem találkoznék veled sötétben... ;D 8)
Posted 2004. August 12. - 21:59
ha fekete giant ac-t láttál szürke race-vel akkor ö volt. ilyen egyszerü
Palmi:
de versenyeken nem indúl.
mondjuk ha egy cc-s lett volna, röhögtem volna, elintézte volna nekünk h tekerjünk:D
nevet nem szeretnék mondani, mivel nem láttam, ezért csak hallás után jött az info, ami meg ugye nem 100%-ig hiteles...
mindemellett a "fogas aljában dohányzunk, 15 évesek vagyunk, és menök is vagyunk, meg köpködünk mindent jól" kategória volt....
Palmi:
de versenyeken nem indúl.
mondjuk ha egy cc-s lett volna, röhögtem volna, elintézte volna nekünk h tekerjünk:D
nevet nem szeretnék mondani, mivel nem láttam, ezért csak hallás után jött az info, ami meg ugye nem 100%-ig hiteles...
mindemellett a "fogas aljában dohányzunk, 15 évesek vagyunk, és menök is vagyunk, meg köpködünk mindent jól" kategória volt....
Posted 2004. August 12. - 21:47
tams!nem voltál ma a fogason?nem dontötte neki a bicódnak valami hülye a kék bicóját psyloval?és szét volt a srácnak mind2 térde baszba?
Posted 2004. August 12. - 21:40
Iljiccsel multkor nem endedtek fel, de mindegy, már nem 1x feltekertem a Svábhegytõl és birom 44es tányérral (nagy fogaskerékre nem váltok fel, mert iszonyatosan keresztbe van a lánc és reszeli a terelõt), igaz, hogy "csak" 18,5 kilós a monstrumom.
Aznap 3x tekertem fel és tök jó érzés, hogy napról napra jobb áttételben, sebességgel haladok a csúcs felé. (x:36 kor indultam a megállóból és x:43 kor már a víztornyon túl voltam, 1 telefonálásos megállással)
Beggel viszont 2. körben bepróbáltuk és felengedtek a buszra, leszállásnál illedelmesen megköszöntük.
Ki volt az a pélóbáró aki elintézte, hogy ne lehessen buszozni?
Szokott versenyeken indulni?
Nekem már simán összejött a "True Rider" tetkóra való kupon a sok tekerés miatt, jövõre lehet meg is valósul ;D
(Az S-Works a szivem fölött tuti : )
Aznap 3x tekertem fel és tök jó érzés, hogy napról napra jobb áttételben, sebességgel haladok a csúcs felé. (x:36 kor indultam a megállóból és x:43 kor már a víztornyon túl voltam, 1 telefonálásos megállással)
Beggel viszont 2. körben bepróbáltuk és felengedtek a buszra, leszállásnál illedelmesen megköszöntük.
Ki volt az a pélóbáró aki elintézte, hogy ne lehessen buszozni?
Szokott versenyeken indulni?
Nekem már simán összejött a "True Rider" tetkóra való kupon a sok tekerés miatt, jövõre lehet meg is valósul ;D
(Az S-Works a szivem fölött tuti : )
Posted 2004. August 12. - 21:11
történet:
egy idióta fogasnál mindig jelenlevö szarember egy hajtókarral(persze a tányérral együtt) valami faszságon "felkapta a vizet" és elkezdte ütni a buszt... egyszer meglátom énis "felkapom a vizet" és hozzávágok egy mozót....
sajna nem voltam ott, mert akkor evettem volna töle és a fogát ütöttem volna ki vele...
és nem lettem volna egyedül ezzel.
és nevet is tudok, ez a vicc....
miért élnek az ilyenek? mi az életük célja? mert még csak sejtésem sincs. :-X
egy idióta fogasnál mindig jelenlevö szarember egy hajtókarral(persze a tányérral együtt) valami faszságon "felkapta a vizet" és elkezdte ütni a buszt... egyszer meglátom énis "felkapom a vizet" és hozzávágok egy mozót....
sajna nem voltam ott, mert akkor evettem volna töle és a fogát ütöttem volna ki vele...
és nem lettem volna egyedül ezzel.
és nevet is tudok, ez a vicc....
miért élnek az ilyenek? mi az életük célja? mert még csak sejtésem sincs. :-X
Posted 2004. August 12. - 17:21
jahj tolás... a múltkor is volt pár déhás, akik a nagy fulltelós dögükkel tekertek... én mondjuk feltekerek úgy a 3/4-éig úgy hogy elöl 44-es nagytányér...
mondjuk általában felenged a buszos, de az hogy szétverik a buszt... hihetetlen > mennyünk, rendezzük át az arc-szerkezetét az ilyen szarembereknek! >
mondjuk általában felenged a buszos, de az hogy szétverik a buszt... hihetetlen > mennyünk, rendezzük át az arc-szerkezetét az ilyen szarembereknek! >
Posted 2004. August 12. - 16:52
Megrongálták a buszt ?!
Konkrétan mi történt ? Mert mi Palmival csak azt vettük észre, hogy ledobnak a buszról... :-\
Konkrétan mi történt ? Mert mi Palmival csak azt vettük észre, hogy ledobnak a buszról... :-\
Posted 2004. August 12. - 10:12
én? nemnagyon..most is csak egészsségügyi körre mennék, mivel a dolgozóba nem hordok magammal fullfacet+védõket, így csak kirándulós dh marad..
Posted 2004. August 12. - 09:54
most akkor jár a fogas vagy mi? egyáltalán mér nem járt, ha nem járt?
fogas jár, de egész augusztusban csak a svábhegyig mivel a hidet épitik a végállomásnál.
a kerékpárokat elég nagy valószinüséggel nem fogják beszüntetni rajta, mivel egyedül Demszky mániája ez, másnak semmi érdeke nem füzödik hozzá, és csak az öszi kongresszus elé rejeszti be a témát.
a fogaspótló buszra fel LEHETETT tenni mig pár undorito **** **** **** **** **** **** ******* divatsz@rember biciklis azt IS megrongálta. csak találkozzak az ilyennel, sztem nem egyedül lennék aki minimum pár fogát kiverné.... erre mit mondjon az ember?! :-X :-[
ilyenek miatt szégyellem magam már lassan énis...
szal végeredmény: tolás.
-----------------
egyszer már talizni kéne... sürün jársz a hegyre?
Posted 2004. August 12. - 09:42
Posted 2004. August 10. - 11:28
Posted 2004. July 26. - 22:56
Posted 2004. July 26. - 22:34
A gonzi: ahogy mész normafától a jános hegy felé jobb oldalon van a kápolna után, túl kell menni a sportlétesítményen (ameddig elméletileg autóval lehet menni, utána kint van a tábla O hogy csak kerékpár). Ott bemész jobbra a murván és amikor elérsz a szélére egy elég gyökeres cucc a végén éles bal kanyar és a közepén van egy fa aminek ki van vágva a közepe.
SF: ?
õõõõõ...inkább majd valaki mutassa meg De azért köszi.
Posted 2004. July 26. - 14:13
HA ma nem esik tovább, akkor késõ du felmegyek...nincs kedve valakinek egy kirándulós dh-hoz?(kirándulós=lassú.. ;D )
kislust
kislust
Posted 2004. July 25. - 19:38
Posted 2004. July 20. - 08:26
A gonzi: ahogy mész normafától a jános hegy felé jobb oldalon van a kápolna után, túl kell menni a sportlétesítményen (ameddig elméletileg autóval lehet menni, utána kint van a tábla O hogy csak kerékpár). Ott bemész jobbra a murván és amikor elérsz a szélére egy elég gyökeres cucc a végén éles bal kanyar és a közepén van egy fa aminek ki van vágva a közepe.
Posted 2004. July 19. - 17:24
hellóúú. elmondaná nekem valaki, h merre van a "gonzález", és a "San Fransisco" pálya? Azt tudom, h az utóbbi betonos.
Posted 2004. July 16. - 12:35
hu
benyomatam a tv-t, m1, 12:25, mit látok... riport a fogasról. 7évente újítják fel, most is karbantartás alatt van, ... és akkotr jött Demszky, aki a követzkezõket mondta (nem túl pontos, de a lényege ez):
Sokan használják a fogast, de sajnos sok a rongálás, ezért sajnos ki kell tiltani a kerékpárosokat...
...ez a polgárok döntése is... ...én pl kirándulásra szeretem használni az erdõt,...
Ezek így biztos elhangzottak.
(a riportot készítõ nõ elmondta, néhányan extrém sportokra használják az erdõt...)
Ejnye srácok ;D
Viccen kívül:
részemrõl megrpóbálok utánanézni ezen dolgoknak, majd írok a fejleményekrõl... :'(
benyomatam a tv-t, m1, 12:25, mit látok... riport a fogasról. 7évente újítják fel, most is karbantartás alatt van, ... és akkotr jött Demszky, aki a követzkezõket mondta (nem túl pontos, de a lényege ez):
Sokan használják a fogast, de sajnos sok a rongálás, ezért sajnos ki kell tiltani a kerékpárosokat...
...ez a polgárok döntése is... ...én pl kirándulásra szeretem használni az erdõt,...
Ezek így biztos elhangzottak.
(a riportot készítõ nõ elmondta, néhányan extrém sportokra használják az erdõt...)
Ejnye srácok ;D
Viccen kívül:
részemrõl megrpóbálok utánanézni ezen dolgoknak, majd írok a fejleményekrõl... :'(