Na ma voltunk kint a Hegyen....
Sajna ma sem engedtek fel a buszra minket :-\....a buszvezetõ rendes volt, nem ugatott le hogy húzzunk el a ******-ba hanem értelmesen elmagyarázta hogy nem engedhet fel sajnos mert a fõnökei megtiltották(ja és álítólag egy kollégáját már át is helyezték mert felengedett pár bicajost.... : )
Aztán kérdezõsködtem és azt is megtudtam hogy ki volt az aki hajtókarral szétverte a buszt....ÁLLÍTÓLAG szal nem biztos, de: csak kölcsönbe volt a bmx nála(magellan spica, nemde????) és egy UMF-fullyja van. és leesett a hussefeltje, azon kapta fel a vizet ez a f@szkalap.....
Ja és a nevét is tudom de azt most nem mondom: a mikrofon fejérõl úgyis fel lehet ismerni ;D ;D
thez: az útleírásod alapján síííímán odataláltunk az ördögoromhoz, még 1-szer köszönet....
a leírás alapján lehetetlen eltévedni
üdv
Conor
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2004. augusztus 19. - 22:35
Írta 2004. augusztus 18. - 21:39
errQl jut eszembe múltkor egy teccsobike-s brazil miatt nekimentem egy öregnéninek...nem tudtam h a nemnaponbarnult egyed felé vegyem az irányt1kis retorzióért v segítsek a néninek... :-X
Írta 2004. augusztus 18. - 09:33
Na majd mutasd meg egyszer, jól kimozgom az arcát a telóval
Egyébként tegnap tötént egy érdekes eset, két srácot kalauzoltam a hegyen akik elõször voltak fent és a fullface adta új gyönyör meg a srácok elõtti vagizási kényszer miatt nagyon tekertem ;D namost megmutattam nekik a sípályát is..mentem elöl mint egy állat erre elõttem terem egy fiatal pár, én satufék ezek kerék pörög, porfelhõ..a srác elugrott oldalra és négykézláb mászott vissza az útra a lány csak félreállt (ugye az okos nõk :-*) és bocsánatot kértem, de mielõtt ezt megtettem volna õk szabadkoztak hogy jaj elnézést nem láttak én is elnézést kértem aztán toltam tovább...szóval vannak értelmes túristák is..ebbõl csak ezt akartam kihozni ;D
Egyébként tegnap tötént egy érdekes eset, két srácot kalauzoltam a hegyen akik elõször voltak fent és a fullface adta új gyönyör meg a srácok elõtti vagizási kényszer miatt nagyon tekertem ;D namost megmutattam nekik a sípályát is..mentem elöl mint egy állat erre elõttem terem egy fiatal pár, én satufék ezek kerék pörög, porfelhõ..a srác elugrott oldalra és négykézláb mászott vissza az útra a lány csak félreállt (ugye az okos nõk :-*) és bocsánatot kértem, de mielõtt ezt megtettem volna õk szabadkoztak hogy jaj elnézést nem láttak én is elnézést kértem aztán toltam tovább...szóval vannak értelmes túristák is..ebbõl csak ezt akartam kihozni ;D
Írta 2004. augusztus 17. - 23:27
LOL!!! ;D
ez nem lehet igaz....
odamentek a fogashoz és követitek a népet.
amúgy nem a vidéki élet teszi paraszttá az embert mint titeket....
na de sebaj. :-X
ez nem lehet igaz....
odamentek a fogashoz és követitek a népet.
amúgy nem a vidéki élet teszi paraszttá az embert mint titeket....
na de sebaj. :-X
Írta 2004. augusztus 17. - 23:24
szeva vidéki rájderek vagyunk, kurvanagy parasztok és pályákat keresünk jánoson! írjátok le plz h hol találhatóak eze kaz épített track-ek..onnantol h felszallunk a fogasra..meddig kell menni..utana libego v mi? nem vágjuk baze kösz a helpet srácok!
Írta 2004. augusztus 17. - 23:03
Vazze akkor asszem vágom ki az ;D ;D ;D
muhahaha ;D
szerk: hát ugye ez egy következmények nélküli ország... : :-X :-X
muhahaha ;D
szerk: hát ugye ez egy következmények nélküli ország... : :-X :-X
Írta 2004. augusztus 17. - 22:52
ha láttok egy bmx-es idióta mikrofonfejû törpét, azaz....
egyértelmüen vernivaló feje van, de majd megmutatom ha szeretnétek..
amugy a rendörség is bevitte... csak nemtom MIÉRT ENGEDTÉK KI!!!!!!!
:-X
ma spec a nagybuszra felengedték a népet....
egyértelmüen vernivaló feje van, de majd megmutatom ha szeretnétek..
amugy a rendörség is bevitte... csak nemtom MIÉRT ENGEDTÉK KI!!!!!!!
:-X
ma spec a nagybuszra felengedték a népet....
Írta 2004. augusztus 17. - 22:23
Milyen mini busz?
Kis bkv busz? mert arra felengedtek minket, sok hely nincs, de 6-8 bicaj simán befér egy halom utassal együtt is.
rongálások:
De amikor egy f@szkalap ilyet csinál, mér nem verik meg a többiek? ???
Vagy mér nem mennek oda jópáran és beszélnek a hülye fejével....
nem értem én ezt..... :-\
Conor
Kis bkv busz? mert arra felengedtek minket, sok hely nincs, de 6-8 bicaj simán befér egy halom utassal együtt is.
rongálások:
De amikor egy f@szkalap ilyet csinál, mér nem verik meg a többiek? ???
Vagy mér nem mennek oda jópáran és beszélnek a hülye fejével....
nem értem én ezt..... :-\
Conor
Írta 2004. augusztus 17. - 19:27
Nem értem a buszsofõröket..
Az elõttünk lévõ csoport simán felment a fogaspótlóval
de a következõ buszsofõr nem engedett fel..aztán meg ilyen mini busz jött és tolhattuk mindíg.. :-\
Kérlek thez áruld el ki az a srác aki hajtókarral verte a buszt..
Az elõttünk lévõ csoport simán felment a fogaspótlóval
de a következõ buszsofõr nem engedett fel..aztán meg ilyen mini busz jött és tolhattuk mindíg.. :-\
Kérlek thez áruld el ki az a srác aki hajtókarral verte a buszt..
Írta 2004. augusztus 16. - 21:59
1000 köszönet....
Ennél részletesebb útleírást még nem írt szerintem senki...
köszi!
Conor
Ennél részletesebb útleírást még nem írt szerintem senki...
köszi!
Conor
Írta 2004. augusztus 16. - 13:52
jo.
feltolod(feltekersz ) ezen az emelkedön, mész egyenesen, lesz még egy elágazás.
jobbra fel egy ut, nem arra mész, hanem a bal(inkább kb egyenes) szal balra. ekkor egy erdõ szeröségbe kerülsz, végigmész rajta, kilyukadsz egy aszfaltutra, mész rajta, jobbrol hátulról becsatlakozik egy másik aszfaltút, mész tovább(elég nagy lejtö) majd lesz egy keresztezõdés. itt jobbra elfáradsz.(90°) mész kicsit balra kanyarodik az úttest, nemgodn. itt lesz egy ujabb kerezstezõdés, az út menne lefelé tovább(hirtelen lejtõ) illetve lehet még jobbra is elmenni, de te itt balra fogsz elmenni a földútra befelé.kanyarodik balra az egész út, elmész egy kút mellett (srácok, ivókutak topikban, itt is van egy KÚT!!) mész, még egy elágazás, itt mész tovább egyenesen(nem kanyarodsz le jobbra) mész mész mész, majd kilyukadsz az út végére, ahol balra megy el egy ösvény, illetve ha elöre mész egy kis "terasz" szerü kilátó emelvény van.. na itt kezdõdik az igazi pálya. kb egyenesen mész mindenhol, nem térsz le elágazásoknál, logikusan követed a fal vonalát...
és kilyukadsz oda, ahol az alsó aszfaltút elér a házakhoz.
feltolod(feltekersz ) ezen az emelkedön, mész egyenesen, lesz még egy elágazás.
jobbra fel egy ut, nem arra mész, hanem a bal(inkább kb egyenes) szal balra. ekkor egy erdõ szeröségbe kerülsz, végigmész rajta, kilyukadsz egy aszfaltutra, mész rajta, jobbrol hátulról becsatlakozik egy másik aszfaltút, mész tovább(elég nagy lejtö) majd lesz egy keresztezõdés. itt jobbra elfáradsz.(90°) mész kicsit balra kanyarodik az úttest, nemgodn. itt lesz egy ujabb kerezstezõdés, az út menne lefelé tovább(hirtelen lejtõ) illetve lehet még jobbra is elmenni, de te itt balra fogsz elmenni a földútra befelé.kanyarodik balra az egész út, elmész egy kút mellett (srácok, ivókutak topikban, itt is van egy KÚT!!) mész, még egy elágazás, itt mész tovább egyenesen(nem kanyarodsz le jobbra) mész mész mész, majd kilyukadsz az út végére, ahol balra megy el egy ösvény, illetve ha elöre mész egy kis "terasz" szerü kilátó emelvény van.. na itt kezdõdik az igazi pálya. kb egyenesen mész mindenhol, nem térsz le elágazásoknál, logikusan követed a fal vonalát...
és kilyukadsz oda, ahol az alsó aszfaltút elér a házakhoz.
Írta 2004. augusztus 16. - 13:40
Ja odáig vágom. Feltoltuk a bicajokat az emelkedõn full egyenesen mentünk egy jó ideig de semmit nem találtunk... ???
Írta 2004. augusztus 16. - 12:24
katlan után, nem lefelé mész az erdei úton, hanem felkanyarodsz az elágazásnál az emelkedõre.
amúgy a farkasrétrõl láthatõ függõleges, fehér kõfal budakeszi felé tekintve.
amúgy a farkasrétrõl láthatõ függõleges, fehér kõfal budakeszi felé tekintve.
Írta 2004. augusztus 16. - 12:20
Hülye kérdés de mi van az ördögormon?Valahonnan ismerõs a neve de még nem voltam ott.
Írta 2004. augusztus 14. - 23:24
Tényleg, a San francisco nevû aszfalt pálya merre van? Vagy mi az utca/utcák neve ha úgy egyszerûbb elmondani?
Ja és a katlantól merre jutok fel az ördögoromhoz? ???valami tatárvirág u. aztán sugár út volt arra, de nem mentünk tovább...
köszi
Conor
Ja és a katlantól merre jutok fel az ördögoromhoz? ???valami tatárvirág u. aztán sugár út volt arra, de nem mentünk tovább...
köszi
Conor
Írta 2004. augusztus 14. - 23:12
Ász ez a topic...
Jó olvasgatni a pályákról, próbálom õket beazonosítani. Nagyjából már összeraktam mi micsoda ... 96 körül kezdtem feljárogatni a János-hegyre. De egy ideje nem járok oda, mert inkább eldzsalok a Pilisig. Mindenesetre gondoltam megyek egy nosztalgiát. Hát érdekes volt... Mire átértem Zuglóbol a belvároson át már elment az életkedvem...aztán feltettem a gépet a fogasra. Úgy éreztem magam CC-sként, a sok DH-s meg FR-os között, mint E.T. A vonaton megküzdöttem két zoral ellenõrnõvel. Fent átvergõdtem a gyalogosokon, aztán mentem egy assszem Nókommentet...állat volt, de mikor nekiálltam hezitálni egy vízmosásnál és jött két 16 éves DH-s kölök és 50-el átrepesztett rajta, akkor felmerült, hogy mi a rákot keresek én itt:) Na mindegy azt hiszem maradok a Pilisnél, meg a Dobogókõnél. Nagyon brutál pályák vannak ott is, csak hát ugye nincs fogas;) Persze ennek köszönhetõen gyalogosokkal sem találkozom, legfeljebb õzekkel.
üdv
Moha
Jó olvasgatni a pályákról, próbálom õket beazonosítani. Nagyjából már összeraktam mi micsoda ... 96 körül kezdtem feljárogatni a János-hegyre. De egy ideje nem járok oda, mert inkább eldzsalok a Pilisig. Mindenesetre gondoltam megyek egy nosztalgiát. Hát érdekes volt... Mire átértem Zuglóbol a belvároson át már elment az életkedvem...aztán feltettem a gépet a fogasra. Úgy éreztem magam CC-sként, a sok DH-s meg FR-os között, mint E.T. A vonaton megküzdöttem két zoral ellenõrnõvel. Fent átvergõdtem a gyalogosokon, aztán mentem egy assszem Nókommentet...állat volt, de mikor nekiálltam hezitálni egy vízmosásnál és jött két 16 éves DH-s kölök és 50-el átrepesztett rajta, akkor felmerült, hogy mi a rákot keresek én itt:) Na mindegy azt hiszem maradok a Pilisnél, meg a Dobogókõnél. Nagyon brutál pályák vannak ott is, csak hát ugye nincs fogas;) Persze ennek köszönhetõen gyalogosokkal sem találkozom, legfeljebb õzekkel.
üdv
Moha
Írta 2004. augusztus 14. - 21:44
Tegnap már minket simán felengedtek a buszra...
Figyeltük is a népet nehogy megint valami balhé legyen de nem volt...
Viszont ami szomorú hogy valami f@szfej megint letört egy csomó kukát > >
Egyszer találkoznék egy ilyen f@sszal...többet nem törne le egy kukát sem >
Szal tényleg csak annyit tehetünk hogy ha valaki ilyet lát akkor ne menjen el mellete szó nélkül... :-\
Ha meg nem mer belekötni ebbe a sz@remberbe akkor szóljon pár igazi bicajosnak és jöhet a fegyelmezés ;D
edit: bár gondolom nem sokan bicajoznak egyedül...
ne is...
üdv
Conor
Figyeltük is a népet nehogy megint valami balhé legyen de nem volt...
Viszont ami szomorú hogy valami f@szfej megint letört egy csomó kukát > >
Egyszer találkoznék egy ilyen f@sszal...többet nem törne le egy kukát sem >
Szal tényleg csak annyit tehetünk hogy ha valaki ilyet lát akkor ne menjen el mellete szó nélkül... :-\
Ha meg nem mer belekötni ebbe a sz@remberbe akkor szóljon pár igazi bicajosnak és jöhet a fegyelmezés ;D
edit: bár gondolom nem sokan bicajoznak egyedül...
ne is...
üdv
Conor
Írta 2004. augusztus 13. - 10:11
sose abból indulj ki, hogy az emberek gondolkoznak...sajnos a többségegyáltalán nem teszi, el vannak foglalva azzal, amit beléjük tömnek a médiumokon keresztül, csak erre koncentrálnak, illetve ösztönszerûen cselekednek....mint egy állat... ;D
Írta 2004. augusztus 13. - 10:02
najó, ennyire azért nem vagyok agresszív, csak egy picit:)
csak irritálnak az ilyen "evolúciós vakvágányok" mint ez az illetõ.. neki jobb lett ettõl? nem. nekünk? nem. bkv-nak? neki sem. akkor mire volt jó??? :-X
csak irritálnak az ilyen "evolúciós vakvágányok" mint ez az illetõ.. neki jobb lett ettõl? nem. nekünk? nem. bkv-nak? neki sem. akkor mire volt jó??? :-X
Írta 2004. augusztus 13. - 09:51
Meg kéne keresni a gyereket, jól megfenyegetni hogyha nem fizeti ki a kárt a bkv-nak durván le fogják zúzni..sokan, és a büdös életben nem jön többet a fogashoz..