Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5290 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem kár ;) így is durván aztán hazáig de legalább nem lettem nagyon sáros..elõtte jó volt esõ nélkül sárban.
Majd holnap megint megyek 11 körül...
Ha nem zuhog jer te is.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
;D no problémó. ne zokogj dig. kér, h nem tartottál velünk tovább ;) nem is volt hidegy, és csak egy picit lettünk vizesek ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Málna for president!
[me=Dig]zokog[/me]

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
akkor sorry, csak kicsit hülyén lehetett kivenni a mondandódból

"málnával eggyütt. Nagyon nagy az arcocskájuk..."

namost ebbõl nehéz volt kivenni.

Bocsesz tams, bocs Málna!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
??? ki mondta, h a málnának nagy az arca?
....málnával eggyütt volt hozzájuk szerencsém. :D

"Hameg málnának is nagy lenne azóta az arca, akkor csak kettéhugyozod, mint egy hóembert " ....júúúúj, én ezt nem hagynám málna ;D ;D

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Nemondjad már, hogy túl nagy az arca a málnának. Én csak egyszer találkoztam vele + priviztem egy párat, de ahogy leszûrtem, egy tök visszafogott alak.

Hameg málnának is nagy lenne azóta az arca, akkor csak kettéhugyozod, mint egy hóembert :)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nyápicok ;D

még a 2 mikrofonfejûhöz: nekem is volt szerencsém hozzájuk sajnos....málnával eggyütt. Nagyon nagy az arcocskájuk, lekéne csiszolni belõle. vagy a hajukat a pizzába, illetve a küllõk köze bedugni izlés szerint, és kicsit tekerészni vele ott a fogasnál.
>:( ;D

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Thez: Lehet hogy én vagyok a hülye, de én szeretek esõbe rájdolni. CSak még be kéne szereznem valami szemüveg-félét amit ráhúzok a bukóra, mer így gázos... Vízálló ruha+csuka sem ártana, na mind1.

Ma is szaggattam egy jót a környéken esõbe, jó volt......... fürdeni utána :)

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
ezt nem csak te látod így. Én is ki szoktam menni sárba-hóba-szarba, de akkor üres a hegy.

Hát igen, aki megteheti, hogy kinéz az ablakon, és látja, hogy sáros a sípálya ::)

Mondjuk ha én kimegyek és elered az esõ, akkor má leszarom, me' nekem sajnos nem 5 perc a Jani-hegy.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ugye a hobbi bringások(nem versenyzõk) ÉLVEZETbõl bicikliznek.
namármost hidegben szélben esöben sárban nem élvezet kerékpározni, hacsak nem nincs kilátásban egy ideig jobb idõ.
namármost nyáron, ami ugye most még van, VAN kilátás 35 fokra, tûzõ napra, szélcsendre, ami ugye ideálisabb -legalábbis egy kicsit- idõ az említett sport ûzésére... ::)
;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ma hol volt mindenki? ??? amikor esik egy kicsi esõ, vagy hó már egybõl elpucol mindenki a hegyrõl? há hogy van ez emberek? mindenki cukorból van? :P

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Ja akkor sorry, félreinformáltak :-\
Azt mondták nekem hogy az UMF-es volt és egy kölcsön BMX volt nála...de ezexerint nem

bocs az érintettektõl :-X :-X
:-\

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Mindenki úgy beszél errõl,mintha csak ez az egy eset tehene róla,h húgy néznek ránk,ahogy... ::)

kala: nem 1 ember tehet róla...
de az h szétverik a fogaspótló buszt, ugy hiszem nem az én hibám, és nem is másé. hanem azé aki MEGTETTE. és ezért néznek ránk úgy.

ha már mikrofonfej. 3 darab van belölük. a konás egész arc, néha megyek vele.
a másik, az umf-es, öt nem ismerem, nem os kedvelem, de nem zavar vizet igazából.
a bmx-es volt, szal így szídni a másik 2 nagybicósat...
és ez TUTI.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Sztem nem csak te... ;)
Viszünk hajtókart aztán.... ;D ;D :P

Közellenség... ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
oo je
régen még beszélõ viszonyban voltam vele, de mióta "nagy" lett már szóba se áll velem. ha van a közelemben egy fully (ált. tamsé) akkor odamegy, megnyomogatja, jól leszídja, h milyen szar aztán elmegy...
ennyit róla... de legközelebb jól lebaszom az tuti. :P

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
De, jól gondolod szerintem õ az.... >:(

Már nem szívunk sokáig remélhetõleg, bár én is fel tudok tekerni ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
a mikrofon fejû és umfes srác véletlenül egy egy másik mikrofonfejûvel szokott menni akinek stinkyje van egész jol megy? akkor sejtem és csak röhögni tudok, mert eddig is ugy tapasztaltam hogy egy .. kuki, de ez.. elég szomorú, hogy miatta szívunk... bár én fel tudok tekterni, de nem kellemes...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem tiszta a lelkem.. :-*

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mindenki úgy beszél errõl,mintha csak ez az egy eset tehene róla,h húgy néznek ránk,ahogy... ::)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az a mikifejû nem mondom hogy milyen...asszem érik egy beszélgetés... >:(
Mindegy már csak pár nap és megint van fogas addíg meg gyúrunk egy kicsit ;)