azzal tisztában vagyok..de még egy bukót sem dob fel a fejére nemhogy könyök vagy térdvédõt..
Én meg egyre jobban félek a felszerelésemben..de a könyökvédõ megint jó szolgálatot tett ..ugye mikor vizes fõldön satufékezek a retek utcában ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2004. június 20. - 20:29
Írta 2004. június 20. - 19:48
Írta 2004. június 20. - 19:23
Ma tudtam meg hogy pénteken egy haverom igen durván elesett a speed aljában lévõ wallride-nál..megdobta egy kiálló gyökér és mentõvel vitték el..nyílt törés a könyökén..persze a srácnak még bukója sincs..mert õ azt mondta eddíg hogy áh ha esek az úgysem véd.. :-\
Írta 2004. június 20. - 08:44
Oh Miszi az a tv-ben..mingyárt sírok ;D
Ha valaki kíván csatlakozni hozzám ma hat körül megteheti..
Ha valaki kíván csatlakozni hozzám ma hat körül megteheti..
Írta 2004. június 19. - 11:42
Ez mikori adás volt? Akkor még nem is bringáztam, és mégis hogy megmaradt bennem Nincs meg valakinek az az adás bedigitalizálva?
Írta 2004. június 19. - 10:41
Írta 2004. június 19. - 09:31
Az a pálya is Jánoshegyen van, amit egyszer a fókuszban mutattak? Valami nagy dh-s arccal csináltak interjút, hogy milyen veszélyes ez a sport, meg bemutatta a bringályát meg ilyesmi. Már csak ködösen emlékszem, de mintha egy Vega lett volna, olyasmi színnel mint a Gulyás Misié. Ja meg még a Z+ on is volt egyszer valami ilyesmi.
Írta 2004. június 19. - 06:21
Írta 2004. június 19. - 01:57
Én holnap 14h felé leszek jelen, csak fölmászom Budakeszi felõl:)
Ha egy szürke Giant AC-t láttok, piros bukóban meg engem,akkor verjetek hátba:)
Üdv:Thy
Ha egy szürke Giant AC-t láttok, piros bukóban meg engem,akkor verjetek hátba:)
Írta 2004. június 18. - 23:28
Írta 2004. június 18. - 23:18
ma cserébe láttalak téged ponebike:) legalábbis a feliratot a gépeden.... én támasztottam rá a polarx-et.
amúgy meg tök jó, mert az elmult hetek esõi miatt az egész hegy egy hatalmas vízmosás.... :
de azért fless
amúgy meg tök jó, mert az elmult hetek esõi miatt az egész hegy egy hatalmas vízmosás.... :
de azért fless
vendég__*
Írta 2004. június 17. - 23:27
nekem csak az autókkal volt problémám, de azzal nagyon! Az egyik az volt, amikor még télen szaggatok le a sípályán havas-saras idõben, aztán a felénél, az aszfaltútnál keresztbe szép-lassan átmegy elõttem egy kocsi. Én meg hova álljak meg hóba-sárba? :
A másik meg, amikor állunk a speed elõtt, aztán az egyik srác mondta, hogy inkább lemegy, nézi jön-e valaki, minthogy lemennyünk... szerencsémre, mert pont akkor jött a kocsi, amikor én odaértem volna... :-\
A másik meg, amikor állunk a speed elõtt, aztán az egyik srác mondta, hogy inkább lemegy, nézi jön-e valaki, minthogy lemennyünk... szerencsémre, mert pont akkor jött a kocsi, amikor én odaértem volna... :-\
Írta 2004. június 17. - 23:06
Na végre megtaláltam ezt a topikot:)
Lassan kezdek képben lenni, hogy melyik melyik...
Tegnapelõtt voltam a libegõ alattin, de az elsõre kicsit csúnya volt:)
A szombat délután lesz kint valaki, akihez csatlakozhatnék?Na persze, ha elviseltek egy cc-st:)Persze nem cc géppel megyek, csak béna vagyok:)
Lassan kezdek képben lenni, hogy melyik melyik...
Tegnapelõtt voltam a libegõ alattin, de az elsõre kicsit csúnya volt:)
A szombat délután lesz kint valaki, akihez csatlakozhatnék?Na persze, ha elviseltek egy cc-st:)Persze nem cc géppel megyek, csak béna vagyok:)
vendég__*
Írta 2003. október 03. - 21:49
van arra egy szétbaszott ugrató, nem vmi nagy. ott szoktam a hawerjaim szarni, ha nagyon kell ;D én még nem szartam oda..
Írta 2003. október 03. - 10:30
A katlan alatt épül valami pálya? Múltkor arra tekertem és két kissrácot láttam ugrálni a katlanban, majd továbbmentek lefelé - nem a jobb oldali ösvényen, hanem baloldalt a semmiben -, és közben hallottam, hogy építeni mennek.
vendég__*
Írta 2003. október 02. - 20:20
mi mindig tovább megyünk a kpolna után, mer az jó hát mondjuk még nem találkoztunk senkivel, de ...
amugy lehet, hoy volt róla már szór, de a katlannal vigyázzatok mert:
- van ott vmi csöves tanaya és a kutyák ma szabályosan megtámadtak.... élvezetes volt két veszett kutyátol parázva tekerni váltó nélkül 24*11ben...
- ha télleg gyorsan mész az elején van egy kurva farönk az uton keresztbe.. ma a kutyák miatt áttéptem rajta, mert fostam mint a fene ;D de szerencsére nem mentem gyorsan. mákom volt mert pont egyenesn kaptam el, hogyhogy csak megdobott. de ha rámész izombol, mondjuk 40nel akkor.. nem jo. na mind1, társadalmi célu hirdetés vége..
amugy lehet, hoy volt róla már szór, de a katlannal vigyázzatok mert:
- van ott vmi csöves tanaya és a kutyák ma szabályosan megtámadtak.... élvezetes volt két veszett kutyátol parázva tekerni váltó nélkül 24*11ben...
- ha télleg gyorsan mész az elején van egy kurva farönk az uton keresztbe.. ma a kutyák miatt áttéptem rajta, mert fostam mint a fene ;D de szerencsére nem mentem gyorsan. mákom volt mert pont egyenesn kaptam el, hogyhogy csak megdobott. de ha rámész izombol, mondjuk 40nel akkor.. nem jo. na mind1, társadalmi célu hirdetés vége..
Írta 2003. október 02. - 17:16
jooovan Sala ;D csak azt ne felejtsd el, hogy ez nem videki emberek ki mit tud-ja, hanem a Nagyvárosi emberek beszelgetese ;D amugy meg ha valaki nagyon nem talalja, az menjen vegig a kozepso uton, es tekintgessen balra, ahol lat egy meredeket, az a speed.... ;D mennyivel egyszerubb ma'... ;D szal gyere csak be sala, es ledéházunk téged ;D
Írta 2003. október 02. - 16:32
Írta 2003. október 02. - 16:06
Ja, egen, a legeccerûbb, ha mész egy Kápolnát, és nem mész le jobbra a döntött kanyaros részen a betonra, hanem egyenesen mész tovább a csapáson.
Írta 2003. október 02. - 16:00
vagy a Kapolnanal kell tovabb menni egyenesen nem lefele es akkor oda jukadsz ki!!egy b*szott meredek lefele aminek a vege az ut es keptelenseg megallni az ut elott..hacsak nem esel
vagy a gonzalestol jutsz el oda egybol tovabb..
a gonzalesznel van az Extreeeeeeeeeeeeem-fa
vagy a gonzalestol jutsz el oda egybol tovabb..
a gonzalesznel van az Extreeeeeeeeeeeeem-fa