Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Okés...még körbekérdek, egy kedves kartárs is felajánlotta....majd írok ha úgy van :) köszönöm

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Valaki nem tud Altrix Spider felni-lelõhelyet? nem találok sehol....13mm széles kéne

maggi ha nem találsz sehol irj privit de holnapra megkérdem neked nauzerboltban tuti van bár lehet drágább mint máshol :( holott forgalmazoként metehetné hogy olcsobbanm adja de drága Nauzer ur nagyon moho na mindegy ha van és gondolod szivessen veszek neked és postázom
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Maggi: A múlt hónap elején én is azt akartam, rá is kérdeztem a nagykerre....
Állítólag most hengerelik a következõ adagot.Talán jövõre.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Hi! Köszi, hogyér adod és mit tud? Ezek aero küllõk?

20k induló árnak?
és igen 16db aero küllõ, 90% os állapotban, se nyolcas, se tojás

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Valaki nem tud Altrix Spider felni-lelõhelyet? nem találok sehol....13mm széles kéne

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

nekem van egy ilyenem eladó:

Feltöltött kép

Hi! Köszi, hogyér adod és mit tud? Ezek aero küllõk?
Lófarok József

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

és ártól nagyjából függetlenül, de PICI vázakat? :)

Én most jártam a Recikliben, és úgy néz ki egész jó kínálatuk van átalakított fixi vázakból... Neked érdekes lehet hogy az ajtónál lógott egy 49cm körüli is...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

...Tudtok olyan helyet ahol relatíve olcsón lehet szakítani régi pályavázakat?...

és ártól nagyjából függetlenül, de PICI vázakat? :)

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Jah így jobban megnézve nagyon gyanús nekem az a rücskös festés a láncvilla táján...
Tudtok olyan helyet ahol relatíve olcsón lehet szakítani régi pályavázakat? A festés minél gázabb annál jobb, mert úgyis újra szeretném szintereztetni... Esetleg van értelme Érdre kimenni a MAXI-BIKEba?

A másik meg, van valami gyakorlati oka hogy a fixi agyak nagy része 36 lyukú?

KisKovi

KisKovi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Kérdezz rá a geometriára! Ha ez egy átalakított monti váz, akkor lehet, hogy hosszú lenne.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Vélemény errõl a vázról? trek alu csúszópapucsos váz
Ha outiból 54-es a méretem, akkor ez jó lehet méretre?

Szerintem ez egy régi MTB váz áthegesztett papucsokkal meg levágott V-fék konzollal. Ettöl még adhat ki jó geometriát országuti villával meg kerekekkel. A kérdés inkább az hogy ki és hogyan csinálta meg és milyen állapotban volt elõtte. A festés sokmindent eltakarhat...
Failure is always an option.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Vélemény errõl a vázról? trek alu csúszópapucsos váz
Ha outiból 54-es a méretem, akkor ez jó lehet méretre?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Fixin gyorsan és kényelmesen tudom kontrollálni a sebességemet, akár akkor is, ha épp nem a fékkarnál fogom a kormányt

a hír igaz, csak nem gyorsan, és nem kényelmesen :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

A jelenlegi elavult súlylimit mellett még az is bõven beleférne. Biztos nem jött még rá senki, hogy egy 4kg-os bringával hatékonyabb lehetne.

Dobd fel a témát az Országútis topicban, tárt karokkal fogadnak majd nálam hozzáértõbb emberek :)

ps.: :D

KisKovi

KisKovi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Hát ne is.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Itt most örökhajtásról és szabadonfutásról van szó, a fékeket ne keverjük bele. Fixin gyorsan és kényelmesen tudom kontrollálni a sebességemet, akár akkor is, ha épp nem a fékkarnál fogom a kormányt.

Na ne már...

You can never have "enough" bikes.

KisKovi

KisKovi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

senkit sem érdekelne a hagyomány, ha más módszerrel gyorsabbak lehetnének.

Nem állította senki, hogy a szabadonfutós hatékonyabb.

Nem plusz 1,2g lenne, hanem plusz 1,2 kg

A jelenlegi elavult súlylimit mellett még az is bõven beleférne.
Ennyit a hagyományokról. Biztos nem jött még rá senki, hogy egy 4kg-os bringával hatékonyabb lehetne.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Hali! Tudtok ajánlani valami jó elsõ kereket ami nem 100e forint? Ár érték arányban valami jó kéne, mert a mostani brutálisan kavarja a szelet. Köszi elõre is.

nekem van egy ilyenem eladó:

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem az elektronikus váltás korában tart már ott a technika, hogy meg lehetne oldani a váltós örökhajtást.
Sõt lehetne akár kormányról fixálható hátsóagy is. Ha tényleg hatékonyabb, akkor megérné azt a plusz 1.2 g-ot :)

Nem plusz 1,2g lenne, hanem plusz 1,2 kg :) És nem, nem érné meg. Egyszerûen felesleges. Imádok fixizni városban, pályán. De a hideg kiráz attól hogy mezõnyben is fixivel versenyezzek...más vliág.

Szerk: és nem, nem tart ott a technika hogy olyan áttételtartományú FIX agyváltót csináljanak, ami elég lenne oda. Ez az egyik, a másik pedig az hogy az agyváltók belsõ ellenállása qrvanagy, ami eleve pofáncsapja az egészet, többet árt a hajtáshatékonyságnak, mint használ.

plusz elég szar lenne ha egy 160kmes versenyen nem tudnád pihentetni a lábad, meg hegyrõl lefelé is tekerned kéne állandóan...kanyarokban?

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Max agyváltóval lehetne fix hajtást csinálni, de az meg rohadt nehéz.
Pályán meg biztos hagyományból hagyták meg...senkit sem érdekelne a hagyomány, ha más módszerrel gyorsabbak lehetnének.