Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
jaja, nekem régi országúti vázam van, asszem 160-as hajtókarral, de így is van hogy lekoppan kanyarban
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

... mert nem velodromban fogod használni, és kanyarban sem fogod olyan iszonytató mértékben bedönteni a bringát hogy leérhetne a pedál.

Viszont városban sem árt nagyobb középcsapágy magasság, pl. ha haladni akar az ember, akkor néha fel-le kell menni a járdára és olyankor kellemetlen, ha leér...
A hátrafelé nyíló papucs szerintem is fölösleges, meg a rövid utánfutás is inkább kellemetlen a kátyus városi utakon.
Failure is always an option.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Jó' néz ki !
Miki, hogy lehet az, hogy a nagyobb vázban jobban ki van húzva a nyeregcsõ, mint a kissebben ?
Az áttétel? 42x16?
Az nem túl jó...

Egyébként eladó ez a váz+villa, ez kölcsönbe van a cimborától,pici dudor van az alsó csövön a muff alatt, valószínüleg egy padka miatt,de nem sérült semmi,villa is jól áll!
Pickup kollégátóll szeretném a puch-ját megszerezni,sááárga színû,és meglenne a zümi,amit terveztem!CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Jó' néz ki !
Miki, hogy lehet az, hogy a nagyobb vázban jobban ki van húzva a nyeregcsõ, mint a kissebben ?
Az áttétel? 42x16?
Az nem túl jó...

Akkor lett lefotózva a régi vázzal a gép mikor beleraktam az új nyeregcsövet,lényegesen lentebb volt beállítva használat közben!Áttétel kicsit kevés ,de itt városban egyébként fasza,lusta vagyok átrakni egy 14-es fogaskereket,vagy visszarakni a 53-18-at!CSÕ
32lyukas agyad?

KisKovi

KisKovi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Pont az a baj, hogy nem tekeredett.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

nincs valakinek eladó pályaagya, valami normális....

a törtánt ugyanis h a langster hátsóagyamróé egy fékezésnél leesett a lánckerék meg a záróanya is, nem tudni hogyan, természetesen a zárógyûrû menete odalett....

én mindent el tudok hinni, de mégis hogy a rákba tekeredett le egy balmenetes záróanya?

na pont a vázépítõ szaki, mint kulcsszó, ami problémát okoz, hogy én olyat honnan szerezzek :)

Pajti bá, Bp külsõ ker.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
APROPÓ.
Jön valaki a Januári Slovakia Experiment-re? Idén jó móka volt, csak ajánlani tudom mindenkinek :) Mi megyünk....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egy szóval se mondtam h tolok annyit ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

tutira a planet x csinálja?
hát utolsó mérés szerint (bár akkor kevésbé fitt voltam) 1100W aot toltam csúcsra

Ja. Amúgymeg hidd el, nem tolsz 1500 körül :)

szerk.: Neis, mert akkor téged is el kéne hogy verjelek amiért nem versenyzel...mint az Iván...múltkor elindult és futott 47km-t a hegyek között, másnap ment futárkodni. Egy õstehetség az a srác állóképességi sportokban, és elissza az agyát...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Nem vagyok fiatalkorú.

És a planet-xet meggondolnám a helyedben ha olyan 1500 WATT környékén adsz le, mert Sanyiék ezt mûvelték vele:
Feltöltött kép

tutira a planet x csinálja?
hát utolsó mérés szerint (bár akkor kevésbé fitt voltam) 1100W aot toltam csúcsra

fuck me, i'm famous!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

ibakker tényleg, ezen a tényen átsiklottam, sorry

de azért jól hangzott :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Nem gonoszkodás volt, csak felesleges mindenféle vázátalakítgatásokba belebocsátkoznod, arra még végképp fölösleges 10.000 forintot kiadnod hogy pályapapucs legyen rajta, teljesen fölösleges. Nem fogsz sûrûn áttételt cserélgetni (és emiatt lenne fontos például a gyorsabb szerelhetõség), nem kell pályageometeria (kifejezetten kényelmetlennek is találnád, hidd el.), mert nem velodromban fogod használni, és kanyarban sem fogod olyan iszonytató mértékben bedönteni a bringát hogy leérhetne a pedál.

Ha ezt elfogadod, sok pénzt spórolhatsz magadnak. Eddig a legjobb ajánlat a komplett bringa volt úgy, hogy MaTT megvenné róla a cuccokat.

Tessék, kicsi pályaváz
ITT
ITT Igazi pinás váz, gondolom nõi!!
és ITT

Vagy menjél Yasec-hoz, csinálnak olyat amilyet akarsz, aztán majd kérnek tõled dollár.

És informatív voltam.

így már egyetértek, viszont a modorodat még mindig nem kedvelem igazán.
a legjobb ajánlat eddig egy vadiúj noname vázacska volt, amire olcsó cuccokat pakolva kb ott tartanék, mint a komplett outival, amit mondtál.
a linkekkel édes vagy, de tudod, hogy le szeretném zárni szegeden úgy, hogy visszatérve is ott figyeljen még a komplett bringa. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak kicsi....:P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ibakker tényleg, ezen a tényen átsiklottam, sorry

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sex sex sex sex :D

lényeg az, hogy fiatalkorú barátomnak igaza van

Nem vagyok fiatalkorú.

És a planet-xet meggondolnám a helyedben ha olyan 1500 WATT környékén adsz le, mert Sanyiék ezt mûvelték vele:
Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Sex sex sex sex :D

lényeg az, hogy fiatalkorú barátomnak igaza van

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mindenszépetésjótNeked :)

Nem gonoszkodás volt, csak felesleges mindenféle vázátalakítgatásokba belebocsátkoznod, arra még végképp fölösleges 10.000 forintot kiadnod hogy pályapapucs legyen rajta, teljesen fölösleges. Nem fogsz sûrûn áttételt cserélgetni (és emiatt lenne fontos például a gyorsabb szerelhetõség), nem kell pályageometeria (kifejezetten kényelmetlennek is találnád, hidd el.), mert nem velodromban fogod használni, és kanyarban sem fogod olyan iszonytató mértékben bedönteni a bringát hogy leérhetne a pedál.

Ha ezt elfogadod, sok pénzt spórolhatsz magadnak. Eddig a legjobb ajánlat a komplett bringa volt úgy, hogy MaTT megvenné róla a cuccokat.

Tessék, kicsi pályaváz
ITT
ITT Igazi pinás váz, gondolom nõi!!
és ITT

Vagy menjél Yasec-hoz, csinálnak olyat amilyet akarsz, aztán majd kérnek tõled dollár.

És informatív voltam.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Nem kell kicserélnie, nem pályaversenyezni akar, városi egysebi kell neki. Egy "ferdepapucsos" régi outiban ugyanúgy lehet állítani a láncfeszességet. És a csapágyház magassága sem lényeges, velodromot életében nem fog látni a bringa.

mindenszépetésjótNeked :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ha országúti vázat tudsz venni, azon is cserélni kellene a hátsó villasarut, ezen egy kicsivel több munkája lenne a vázépítõ szakinak...

Nem kell kicserélnie, nem pályaversenyezni akar, városi egysebi kell neki. Egy "ferdepapucsos" régi outiban ugyanúgy lehet állítani a láncfeszességet. És a csapágyház magassága sem lényeges, velodromot életében nem fog látni a bringa.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Novatec pályaaggyal van valakinek tapasznyalat? sürgõs meg fontos is vón'