Tigrisnek igaza van.
Egyébként meg nem szeretem, ha falnak fordítva fotózzák a hajtást. Nem nyereg, bandázs és gumi alapján veszek országútit 150-ért.
Hanem fotó alapján?
Tigrisnek igaza van.
Egyébként meg nem szeretem, ha falnak fordítva fotózzák a hajtást. Nem nyereg, bandázs és gumi alapján veszek országútit 150-ért.
Hanem fotó alapján?
Tigrisnek igaza van.
ez mennyire jó ajánlat?
http://apro.bikemag....o-l317552.html#
nem mintha országútit szeretnék venni (a múlt évi kudarcos kísérlet után ennek kicsi az esélye), de ettől függetlenül érdekelnek és néha kacérkodok a gondolattal. meg hát a konkrét példány közel is van... bár jobb lenne valami olyasmi, ami tényleg kényelmes és a murvát/földutat is bírja...
gondolatkísérlet: Vejne vajon mit mondana a fenti cangára?
durung csövek, nagy átmérőjű nyeregcső, alap/közepes váltás és fékezés, jó gumik és közepes (??) kerekek. -->alkudd le 130-ra, de ne számíts kényelemre.
Eltaláltam?
neked cx bringa kell...
ez mennyire jó ajánlat?
http://apro.bikemag....o-l317552.html#
nem mintha országútit szeretnék venni (a múlt évi kudarcos kísérlet után ennek kicsi az esélye), de ettől függetlenül érdekelnek és néha kacérkodok a gondolattal. meg hát a konkrét példány közel is van... bár jobb lenne valami olyasmi, ami tényleg kényelmes és a murvát/földutat is bírja...
gondolatkísérlet: Vejne vajon mit mondana a fenti cangára?
durung csövek, nagy átmérőjű nyeregcső, alap/közepes váltás és fékezés, jó gumik és közepes (??) kerekek. -->alkudd le 130-ra, de ne számíts kényelemre.
Eltaláltam?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
tisztára mint a tele-shop-ban:)
Épp elszomorodtam, hogy ezt képtelenség végigolvasnom.... erre van összefoglaló táblázat!
"also a grinder cut at the back" hát ez nagyon jó...
"still useable" bár azt nem tudom, mire...
"also a grinder cut at the back" hát ez nagyon jó...
mért te nem vennél pl használt váltókar szettet kb 4K-val drágábban mint amennyiért itthó újat lehet venni boltból ?
Quando?
vagy joytech. tök mindegy ki gyártja.
mindegyik tud , top cuccot is (a sun ringlé is quando gyártás pl) ár kérdése.
elfogott email
jimmy a giantból (j1), johny a quandoból (j2)
j1 : kéne nekünk 30000 db hátsó agy, 28 lukas, 360 g legyen kb, tudunk érte fizetni 1, 45 dollárt/stück.
j2 : jó rendben , ennyiért ezt tudjuk adni, de felhívnám a figyelmed, 1,95-ért tudunk adni olyat aminek a csapágyai nem áznak be totálkárosra, egy 0,8 méterre lévő közepesen nedves puncitól, valamint a racsni is kibír egy fél szezon kocsmázós kerékpározásnál többet, 2,5-éert meg olyat ami örökélet +1 nap.
j1. köszönöm az első variácot kérnénk.
Edited by Bikertigger, 2015. October 23. - 20:38.