Még egy kép
ez a váz, ez egy vicc!
nálam van egy határ amin már nem mehet túl a teljesítmény a kinézet rovására...
na ez most túllõtt minden határon.
Életemben nem hallottam olyanról, aki azért húzta volna a féket, mert gyengébbnek hitte a kerekét.
Arra gondolok, hogy ha már felmerül benned, hogy ez egy gyengébb kerék, mint a mostanid, akkor már egy lejtmenetben elõbb fogod behúzni a féket, mint most és semmit nem nyertél a könnyítéseddel.
Akkor amit nyersz a könnyítéssel, azt el is veszted a félelmeddel.
Bár nem nekem adtad, de megfogadtam a tanácsot, WH 6700 megrendelve:).
A mostani kerékszettem kb 2.1kg vagy számítok némi változásra
Kicsit azért tartok tõle hogy fogja bírni a 80 kilómat a 16/20 küllõ, mondjuk nem vagyok az a kiállva sprintelõs típus....
ha WH-R500 asod van, akkor valószínû hogy Shimano szetted van.
Én nem bírom felfogni ésszel, hogy miért akar mindenki mavic és fulcrum kerekeket.
szerintem spórolj egy kicsit a 6700-as ultegrára, és meglátod, nem fogsz csalódni!
>kíváncsi voltam mikor lesznek ilyenek a mezõnybicók is.
en inkabb arra, hogy meddig lesznek ilyenek.
A sebesség mindent megold.
ha WH-R500 asod van, akkor valószínû hogy Shimano szetted van.
Én nem bírom felfogni ésszel, hogy miért akar mindenki mavic és fulcrum kerekeket.
szerintem spórolj egy kicsit a 6700-as ultegrára, és meglátod, nem fogsz csalódni!
A hátulja tetszik, kíváncsi voltam mikor lesznek ilyenek a mezõnybicók is.
De az eleje? Undorító bzdmeg.
Mennyiért vetted az Aksiumot és most így gysz.-al, felniszalaggal, külsõvel, belsõvel, sorral a szett mennyit nyom kb?
pedált mikor cserélsz?
Szerintem spórolj. A whr500 egy belépõ szintû Shimano kerékszett, ahogy az Aksium is. Igazi minõségi ugrást egy Ksyrium hozna, vagy a Fulcrum 3as.