Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34363 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

HH WARM FREEZE 1/2 ZIP - Helly Hansen Official Online Store

zsír, na ilyen kéne :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

>de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen
Csakis muszalast!

a gyapjú az jó :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Csakis muszalast!

HH WARM FREEZE 1/2 ZIP - Helly Hansen Official Online Store

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Azt én se tudom pontosan, de két képet tudok mutatni róla:

1 ; 2

Ez szerintem 5500-as, nem egy mai darab (a mostani az 5700-as).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
HH DRY STRIPE CREW - Helly Hansen Official Online Store
Király cucc!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Csakis muszalast!

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Azt én se tudom pontosan, de két képet tudok mutatni róla:

1 ; 2

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Még egy kérdés, bár tudom ez így nem túl relatív: 18e Ft-ért egy ütött kopott külsejû de jól mûködõ 105 fékváltó pár vagy 25e Ft-ért egy sora st 3400-as zsír új garanciás pár érné meg jobban szerintetek?

Kéne tudni, hogy milyen sorozatú 105-ös, de a Sora amúgy elég kaki.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Még egy kérdés, bár tudom ez így nem túl relatív: 18e Ft-ért egy ütött kopott külsejû de jól mûködõ 105 fékváltó pár vagy 25e Ft-ért egy sora st 3400-as zsír új garanciás pár érné meg jobban szerintetek?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

2x9-es 105-ös fékváltókar jól mûködne együtt egy ugyanilyen sebességû sora váltórendszerrel?

Igen.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

2x9-es 105-ös fékváltókar jól mûködne együtt egy ugyanilyen sebességû sora váltórendszerrel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

jaja, én a szélálló nadrág alá szoktam a gyapjú zoknit húzni, az úgy teljesen melegen tartja az izületet

amúgy ilyesmit sehol nem árulnak, egyszer volt a lidliben motorosoknak szánt szélálló térdmelegító és én hülye nem vettem, azóta se láttam olyat sehol, pedig rá is kérdeztem több bringa boltban is

B+ -ból létezett, nekem olyan van.

A sebesség mindent megold.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

én ma vettem a dunakeszi aldiban 2000/db áron rövid ujjú aláöltözõt. eddig nem volt ilyenem. sztem jó árban volt,de lehet,h van olcsóbban is.

annál olcsóbban nem nagyon kapni

én még nem jártam különösebben utána, de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás
én ma vettem a dunakeszi aldiban 2000/db áron rövid ujjú aláöltözõt. eddig nem volt ilyenem. sztem jó árban volt,de lehet,h van olcsóbban is.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

jók az úgynevezett "technikai pólók" is (ne kérdezd, miért így hívják :)) aláöltözetnek, akár két rétegben is. rövid, hosszúujjú is van, kivezeti az izzadságot, nem közvetlenül a bõröd érintkezik az átizzadt, nedves ruházattal.
térdre mondjuk érdemes szélálló térdmelegítõt venni, mert a térd nagyon kényes, és esetleg csak évek múltán derül ki, hogy nem tett neki jót a hideg menetszél

jaja, én a szélálló nadrág alá szoktam a gyapjú zoknit húzni, az úgy teljesen melegen tartja az izületet

amúgy ilyesmit sehol nem árulnak, egyszer volt a lidliben motorosoknak szánt szélálló térdmelegító és én hülye nem vettem, azóta se láttam olyat sehol, pedig rá is kérdeztem több bringa boltban is

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

én a szoftshell (jól szellõzik, és szélálló, viszonylag meleg) kabátokat ajánlanám, a hõmérséklet szerint aláöltözve

nadrágra meg inkább kantárost, szoftshell szélállót , ami felé, alá egyéb rétegeket lehet húzni igény szerint

fontos a vese védelme, ezért vagy kantárost gatyát, vagy derékmelegítõt melegen ajánlok :D plusz a térdekre is valami érdemes tenni (én levágott ujjú gyapju zoknit használok).

mondjuk csodaszer nincs, ha intenzív mozgáshoz öltözöl,akkor fázol ha megállsz, ha meg fordítva, akkor rádizzad a cucc (talán ez a rosszabbik)

jók az úgynevezett "technikai pólók" is (ne kérdezd, miért így hívják :)) aláöltözetnek, akár két rétegben is. rövid, hosszúujjú is van, kivezeti az izzadságot, nem közvetlenül a bõröd érintkezik az átizzadt, nedves ruházattal.
térdre mondjuk érdemes szélálló térdmelegítõt venni, mert a térd nagyon kényes, és esetleg csak évek múltán derül ki, hogy nem tett neki jót a hideg menetszél

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Valakinek van tapasztalata bringás ruházattal, ami hóban is napi min 8 órán keresztül megtartja a hõt? Nadrág, kabát ügyben kérdezem. :)

én a szoftshell (jól szellõzik, és szélálló, viszonylag meleg) kabátokat ajánlanám, a hõmérséklet szerint aláöltözve

nadrágra meg inkább kantárost, szoftshell szélállót , ami felé, alá egyéb rétegeket lehet húzni igény szerint

fontos a vese védelme, ezért vagy kantárost gatyát, vagy derékmelegítõt melegen ajánlok :D plusz a térdekre is valami érdemes tenni (én levágott ujjú gyapju zoknit használok).

mondjuk csodaszer nincs, ha intenzív mozgáshoz öltözöl,akkor fázol ha megállsz, ha meg fordítva, akkor rádizzad a cucc (talán ez a rosszabbik)

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Valakinek van tapasztalata bringás ruházattal, ami hóban is napi min 8 órán keresztül megtartja a hõt? Nadrág, kabát ügyben kérdezem. :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

nem euro, USD.

Valóban, mi scuzi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem euro, USD.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F