Legyél Te a Jövõ Bajnoka - Pelikán János
Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm!
én megtettem, sok szerencsét!
Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm!
tegnap vlmi razzia lehetett a környéken,mert 1 csomó rendõrt láttam. az utolsó km-en meg is állított az 1ik idióta pöcs. van kb 200 méter vác elõtt,ahol ki van rakva a kerékpárral behajtani tilos tábla. ezzel kezdte,h láttam e. miért nem megyek a kerékpárúton,kötelezõ felszerelés,szokásos faxságok. feljelentéssel fenyegetett,meg ilyenek. válaszoltam is,de a én is kérdeztem. szinte mind1ikre az volt a válasz,h "az nem az én problémám". ilyen buzikat!!!!! elkezdett még a kresszel basztatni,csak rájött,h ez neki nem lesz jó,mert tudtam a dolgokat. talán még jobban is mint õ. olyan hülyeségekkel akart megvezetni,h öröm volt nézni. földobtam neki 1 jó témát: kb 2 órát tekertem,de a 2 kezemen nem tudom megszámolni mennyi szabálytalankodó sofõrt láttam. miért nem azokat veszik elõ? nem nagyon tetszett a dolog neki. tudják ezek a pondrók,h vaj van a fülük mögött! elengedett a faxszopó a végén,még a nevemet sem írta fel. szerencsére. a végeredmény? maradt két út vác környékén amin "nyugodtan",kerékpárút mentesen tekerhetek. 1: naszály (ez sajna nem túl hosszú,és nincs benne sík.) 2: rád felé (itt sok a lehetõség,de itt sincs sík terület.) szob és zebegény közt kb 11 éve épült meg a környék 1. kerékpárútja. akkor tudtam,h vlmi ilyesmi lesz. 1xüen kitiltanak mindenhonnan. hihetetlen milyen országban élünk.
>de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen
Csakis muszalast!
>de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen
Csakis muszalast!
Azt én se tudom pontosan, de két képet tudok mutatni róla:
1 ; 2
Még egy kérdés, bár tudom ez így nem túl relatív: 18e Ft-ért egy ütött kopott külsejû de jól mûködõ 105 fékváltó pár vagy 25e Ft-ért egy sora st 3400-as zsír új garanciás pár érné meg jobban szerintetek?
Igen.2x9-es 105-ös fékváltókar jól mûködne együtt egy ugyanilyen sebességû sora váltórendszerrel?
jaja, én a szélálló nadrág alá szoktam a gyapjú zoknit húzni, az úgy teljesen melegen tartja az izületet
amúgy ilyesmit sehol nem árulnak, egyszer volt a lidliben motorosoknak szánt szélálló térdmelegító és én hülye nem vettem, azóta se láttam olyat sehol, pedig rá is kérdeztem több bringa boltban is
A sebesség mindent megold.
én ma vettem a dunakeszi aldiban 2000/db áron rövid ujjú aláöltözõt. eddig nem volt ilyenem. sztem jó árban volt,de lehet,h van olcsóbban is.
jók az úgynevezett "technikai pólók" is (ne kérdezd, miért így hívják
) aláöltözetnek, akár két rétegben is. rövid, hosszúujjú is van, kivezeti az izzadságot, nem közvetlenül a bõröd érintkezik az átizzadt, nedves ruházattal.
térdre mondjuk érdemes szélálló térdmelegítõt venni, mert a térd nagyon kényes, és esetleg csak évek múltán derül ki, hogy nem tett neki jót a hideg menetszél