Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Legyél Te a Jövõ Bajnoka - Pelikán János

Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm! :)

én megtettem, sok szerencsét!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm! :)

fészbuk regisztráció hiányában én nem szavazhatok :(

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ebben lelik örömüket

tegnap vlmi razzia lehetett a környéken,mert 1 csomó rendõrt láttam. az utolsó km-en meg is állított az 1ik idióta pöcs. van kb 200 méter vác elõtt,ahol ki van rakva a kerékpárral behajtani tilos tábla. ezzel kezdte,h láttam e. miért nem megyek a kerékpárúton,kötelezõ felszerelés,szokásos faxságok. feljelentéssel fenyegetett,meg ilyenek. válaszoltam is,de a én is kérdeztem. szinte mind1ikre az volt a válasz,h "az nem az én problémám". ilyen buzikat!!!!! elkezdett még a kresszel basztatni,csak rájött,h ez neki nem lesz jó,mert tudtam a dolgokat. talán még jobban is mint õ. olyan hülyeségekkel akart megvezetni,h öröm volt nézni. földobtam neki 1 jó témát: kb 2 órát tekertem,de a 2 kezemen nem tudom megszámolni mennyi szabálytalankodó sofõrt láttam. miért nem azokat veszik elõ? nem nagyon tetszett a dolog neki. tudják ezek a pondrók,h vaj van a fülük mögött! elengedett a faxszopó a végén,még a nevemet sem írta fel. szerencsére. a végeredmény? maradt két út vác környékén amin "nyugodtan",kerékpárút mentesen tekerhetek. 1: naszály (ez sajna nem túl hosszú,és nincs benne sík.) 2: rád felé (itt sok a lehetõség,de itt sincs sík terület.) szob és zebegény közt kb 11 éve épült meg a környék 1. kerékpárútja. akkor tudtam,h vlmi ilyesmi lesz. 1xüen kitiltanak mindenhonnan. hihetetlen milyen országban élünk.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.466 hozzászólás
tegnap vlmi razzia lehetett a környéken,mert 1 csomó rendõrt láttam. az utolsó km-en meg is állított az 1ik idióta pöcs. van kb 200 méter vác elõtt,ahol ki van rakva a kerékpárral behajtani tilos tábla. ezzel kezdte,h láttam e. miért nem megyek a kerékpárúton,kötelezõ felszerelés,szokásos faxságok. feljelentéssel fenyegetett,meg ilyenek. válaszoltam is,de a én is kérdeztem. szinte mind1ikre az volt a válasz,h "az nem az én problémám". ilyen buzikat!!!!! elkezdett még a kresszel basztatni,csak rájött,h ez neki nem lesz jó,mert tudtam a dolgokat. talán még jobban is mint õ. olyan hülyeségekkel akart megvezetni,h öröm volt nézni. földobtam neki 1 jó témát: kb 2 órát tekertem,de a 2 kezemen nem tudom megszámolni mennyi szabálytalankodó sofõrt láttam. miért nem azokat veszik elõ? nem nagyon tetszett a dolog neki. tudják ezek a pondrók,h vaj van a fülük mögött! elengedett a faxszopó a végén,még a nevemet sem írta fel. szerencsére. a végeredmény? maradt két út vác környékén amin "nyugodtan",kerékpárút mentesen tekerhetek. 1: naszály (ez sajna nem túl hosszú,és nincs benne sík.) 2: rád felé (itt sok a lehetõség,de itt sincs sík terület.) szob és zebegény közt kb 11 éve épült meg a környék 1. kerékpárútja. akkor tudtam,h vlmi ilyesmi lesz. 1xüen kitiltanak mindenhonnan. hihetetlen milyen országban élünk.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

HH WARM FREEZE 1/2 ZIP - Helly Hansen Official Online Store

zsír, na ilyen kéne :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

>de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen
Csakis muszalast!

a gyapjú az jó :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Csakis muszalast!

HH WARM FREEZE 1/2 ZIP - Helly Hansen Official Online Store

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Azt én se tudom pontosan, de két képet tudok mutatni róla:

1 ; 2

Ez szerintem 5500-as, nem egy mai darab (a mostani az 5700-as).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
HH DRY STRIPE CREW - Helly Hansen Official Online Store
Király cucc!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Csakis muszalast!

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Azt én se tudom pontosan, de két képet tudok mutatni róla:

1 ; 2

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Még egy kérdés, bár tudom ez így nem túl relatív: 18e Ft-ért egy ütött kopott külsejû de jól mûködõ 105 fékváltó pár vagy 25e Ft-ért egy sora st 3400-as zsír új garanciás pár érné meg jobban szerintetek?

Kéne tudni, hogy milyen sorozatú 105-ös, de a Sora amúgy elég kaki.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Még egy kérdés, bár tudom ez így nem túl relatív: 18e Ft-ért egy ütött kopott külsejû de jól mûködõ 105 fékváltó pár vagy 25e Ft-ért egy sora st 3400-as zsír új garanciás pár érné meg jobban szerintetek?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

2x9-es 105-ös fékváltókar jól mûködne együtt egy ugyanilyen sebességû sora váltórendszerrel?

Igen.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

2x9-es 105-ös fékváltókar jól mûködne együtt egy ugyanilyen sebességû sora váltórendszerrel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

jaja, én a szélálló nadrág alá szoktam a gyapjú zoknit húzni, az úgy teljesen melegen tartja az izületet

amúgy ilyesmit sehol nem árulnak, egyszer volt a lidliben motorosoknak szánt szélálló térdmelegító és én hülye nem vettem, azóta se láttam olyat sehol, pedig rá is kérdeztem több bringa boltban is

B+ -ból létezett, nekem olyan van.

A sebesség mindent megold.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

én ma vettem a dunakeszi aldiban 2000/db áron rövid ujjú aláöltözõt. eddig nem volt ilyenem. sztem jó árban volt,de lehet,h van olcsóbban is.

annál olcsóbban nem nagyon kapni

én még nem jártam különösebben utána, de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.466 hozzászólás
én ma vettem a dunakeszi aldiban 2000/db áron rövid ujjú aláöltözõt. eddig nem volt ilyenem. sztem jó árban volt,de lehet,h van olcsóbban is.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

jók az úgynevezett "technikai pólók" is (ne kérdezd, miért így hívják :)) aláöltözetnek, akár két rétegben is. rövid, hosszúujjú is van, kivezeti az izzadságot, nem közvetlenül a bõröd érintkezik az átizzadt, nedves ruházattal.
térdre mondjuk érdemes szélálló térdmelegítõt venni, mert a térd nagyon kényes, és esetleg csak évek múltán derül ki, hogy nem tett neki jót a hideg menetszél

jaja, én a szélálló nadrág alá szoktam a gyapjú zoknit húzni, az úgy teljesen melegen tartja az izületet

amúgy ilyesmit sehol nem árulnak, egyszer volt a lidliben motorosoknak szánt szélálló térdmelegító és én hülye nem vettem, azóta se láttam olyat sehol, pedig rá is kérdeztem több bringa boltban is