megjöttek a mavic open pro felnik.
tegnap akartam rendelni hozzá küllőt,de úgy néz ki nem lesz semmi a sapim cx-ray-ből. a nagyker oldalán csak fekete van feltüntetve,az meg nekem nem jó. marad a dt aerolite,ha van belőle natúr fém színű. ha az sem jön össze,akkor a hagyományos 2-1,5-2-es küllők közül lesz vlmelyik. a dt,vagy a sapim márka marad. felmerült a pillar is,de az mire bejön az nekem sok idő. meg a küllőt nem szívesen rendelném netről. a dt-nek ugyan lenne még aero küllője,amit be lehet fűzni hagyományos agyakba,de azok nehezebbek lennének a mostaniaknál,így ezért kiestek nálam. a dt revo mellet nagyon sok érv szól. az ára leginkább,de a beszerzés is.
megnéztem több küllőhossz számoló oldalt,és érdekes,h a többségnél 294-es küllőt írnak hátul,a hajtás oldalon,de a mostani felnik is 292-es küllőkkel van befűzve. szóval,azt hiszem inkább maradok a 292-es küllőknél. mondjuk az is érdekes,h a campa record hátsó agyam 2 féle lyukkörrel rendelkezik. a hajtás oldalon 46 mm,míg a másikon csak 44 mm. amúgy a régebbi,és a most rendelt felnik közt nincsen semmi méretbeli különbség.
érdekes volt számomra,h 1 gramm különbség sincsen a 2 felni közt. azt hittem lesz legalább 1-2 köztük,de nem. 435 gramm mind a kettő.
felmerült bennem egy olyan lehetőség is,h veszek vlmi nagyon olcsó küllőket,és lepróbálom azzal a méreteket. tehát azokkal fűzném be első körben,és ha okés minden,csak akkor lenne a végleges verzió.
donciccio módosította - 2018. június 01. - 11:56