szerintem ez a BBB az "olcsóbb"
a féken amúgy se spórolj..
Tehát jó a BBB.
Jo kis video, Cipollini a noi csapatot patyolgatja.
Video: Mario Cipollini Trains With MCipollini-Giambenini-Gauss | Cyclingnews.com
Miert van olyan erzesem, hogy hamarosan keszul egy "film", amiben Rocco Siffredi fogja jatszani Mariot?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Csak gumi méretbõl kiindulva ez tûnt optimálisnak. Nyitott vagyok szinte bármilyen defektvédelemre, de idáig a lötty jött be alegjobban; a külsõbe integrált kevlárt meg már buktam; az utólag berakhatóval meg nincsenek túl jó tapasztalataim... (2 kollégának is a kevlár dörzsölte ki a belsõt, nekem speciel egy évig jó volt montiban) Kb 2008tól mindenbe löttyöt raktam, bevállt, azért indultam most el leginkább ezen a vonalon.
Eredetileg autós belsõt akartam ebbe is, de nekem úgy tûnik nem kellene erõltetnem... Plusz a belsõk is ballonosabb gumikhoz vannak inkább.
Na mindegy, ha délután nem tudom kiszedni a szelepet, rendelek a vékonyabbik (19-25) integrált löttyös belsõbõl szerintem (ha nincs jobb ötlete senkinek, vagy jó tapasztalata outiba való kevlárról). Vagy lehet nem utál q**a defektet szerelni a világtól távol/a város közepén
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Régi 105-ös fékhez keresek állítható fékpofát. Egyet már ajánlottak. BBB techstop. Náztem eBayen is számomra ismeretlen márkákat. Melóbajárós gépre kell, emiatt nincs szükség a karbon/titán/kevlár high tech cuccra. Jöhet az olcsóbb.
Köszönöm elõre is!
Flickr
A Rubena V66-ra nem nehéz rátalálni, szingós vagy presta vagy ...valami német neve is van, úgy tudom így hívják a vékony szelepet ami nem a hagyományos és nem autós.
Ha már it tartunk, nem tudom ezt kitekerni hogy tejet tolhassak a belsõbe?
Szerk: A jobb szingósokból kivehetõ a szelep? Kipróbálni úgy tudom hogy letekerem a tetejét, és vagy kijön, vagy nem?
Integrált löttyös belsõt találtam, de 28/35-622, ami so-so. Próbáltatok ilyet, nem nagy a virsli gumikba? Tudom, rá van írva hogy 28tól, de valahogy nem nyugtat meg, plusz az enyém sztem a legvékonyabb 28asok között van.
Fákk, a másik méret 19/25-622...
A sebesség mindent megold.

Megjött a Whisper... Pff, outis mûfék. Hamar átállítottam a fékkart outi/canti állásba, jobb; de a pofából már rendeltem valami normálisat, mert ez így még mindig vicc. Amúgy a gép suhan, a 28as gumi meg marha vékony - bár 32es már nem férne hátul el. Még a pedált várom, addig a gyári fém taposó marad fenn...
V66-ból sajna a nem defektgátlósat hozták; van arra esély hogy löttyöt bele tudom tuszkolni a szingós belsõbe valahogy???
Valaki meg tudna mondani nekem, hogy mennyire állítsam a bringaórát outi bringa esetén? 700-23c-es gumi. Kis pontatlanság nem gond, csak nagyjából szeretném tudni, hogy mennyit megyek a városban. elõre is köszi
Fektetett mérõszalag mellett tolj egy kört :-) az a pontos
Valaki meg tudna mondani nekem, hogy mennyire állítsam a bringaórát outi bringa esetén? 700-23c-es gumi. Kis pontatlanság nem gond, csak nagyjából szeretném tudni, hogy mennyit megyek a városban. elõre is köszi