Kpfeltlts Untitled-2.jpg
Ave mondj valamit a grammokról is!
Szerintem nem erõsen slopingos váz, hanem csak enyhén lejt a felsõcsõ, C-C 50-es, normál 56-os geometriával. Méretben akár jó lehet.Ez kép alapján egy erõsen sloopingos 56-os, szerintem nagy lesz. Amúgy az ára nagyjából rendben lenne, persze alkudni kell
A sebesség mindent megold.
Én 179cm magas vagyok és nem tudom, hogy méretben ez megfelelõ lenne (tudom hogy nem csak a magasság számít , de kiindulásnak ez is megteszi)? Ha telefonon beszélek az illetõvel akkor mit érdemes megkérdezni (van egy pár dolog amit szeretnék, de hátha tudtok még valamit hozzátenni)? Mire érdemes odafigyelni? Ti mit láttok a fényképekbõl? Mennyit lenne érdemes adni ért (FT-ban)?
MZ/X
Ridley Noah Fast

2360 az sok. Csak az agyak, kullok es felni? Ez nagyon sok tenyleg, nehez elkepzelni hogy mitol lehet ilyen nehez. Vagy gyorszar/sor is benne van?
"kiállva váltani"? ezt még nem mertem megpróbálni. Lehet ilyet csinálni?? :-)) Minek a vesztére??
Ridley Noah Fast
11, 13, 15, 18, 21, 24, 28 ? Ez durva.
Kell a fékváltókar, ha tudsz kérj kölcsön ismerõstõl és próbáld ki egy hosszabb tekerésre, szerintem utána akarni fogod!Azt vettem észre, hogy kevés volt a 7 fokozat a versenyen - régi 105-ös alsócsöves váltókarral 11-28 sor. Sokszor jó lett volna köztes fokozatokat is kapcsolni. A megoldás persze több fogaskerék hátul, de mennyi? Úgy láttam most a 10-es rendszer a legelterjedtebb.
Esetleg kompakt hajtómû kisebb hátsó átfogással?
A másik amit nem tudok eldönteni, hogy kell-e fékváltókar. (láttam alsócsõre szerelhetõ DA váltókart 10 fokozathoz)
Szóval adjatok tanácsot!
Azt vettem észre, hogy kevés volt a 7 fokozat a versenyen - régi 105-ös alsócsöves váltókarral 11-28 sor. Sokszor jó lett volna köztes fokozatokat is kapcsolni. A megoldás persze több fogaskerék hátul, de mennyi? Úgy láttam most a 10-es rendszer a legelterjedtebb.
Esetleg kompakt hajtómû kisebb hátsó átfogással?
A másik amit nem tudok eldönteni, hogy kell-e fékváltókar. (láttam alsócsõre szerelhetõ DA váltókart 10 fokozathoz)
Szóval adjatok tanácsot!