Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2012. június 18. - 22:49

2 fele sprintex, 1 coolmax es kifujt, de ezek nem ellasztikus anyagok, csak a szoves ad neki nemi rugalmassagot, de csak mint egy polonak mondjuk.
Kar, hogy nem figyeltem meg a mezed. De majdcsak osszefutunk meg valahol.
Írta 2012. június 18. - 22:02

Néhány kép.
https://picasaweb.go...430906248884226
Nagyon jó helyen volt a fotós! Köszönjük a képeket!
Írta 2012. június 18. - 22:01

Használ valaki Campagnolo Record 10s láncot patentszemmel. Átraktam másik vázra az alkatrészeket és elsõre nem sikerült a pin visszatolása. Megnyomta a lácszemet. A maradék láncból bontottam egy szemet. A hozzá árult pin kicsit durva 3000Ft-ért. Melyik patent jó hozzá?
szerk:
A KMC és a Connex kompatibilis. Valakinek tapasztalat?
én kmc patentszemet használok. nincs vele gond. volt sram is,azzal is ok. a sram passzentosabb. elvileg 1x használatos,de a gyakorlat mást mutatott. :cool2:
Írta 2012. június 18. - 21:57

...a zokniban tekerõ srác elõtt le a kalappal!!Néhány kép.
https://picasaweb.go...430906248884226
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 18. - 20:08

Ez CMX-nek szól, igaz?
Igen nekem. amikor a fenyves után meredekké vált akkor jött mögöttünk egy veterán spori nagy tányéron azzal, hogy "Fiatalok itt meg kell halni!", és ez volt a végszó, mert ahogy elém került rögtön el is görcsölt és kidõl. Asszem gyalog jött fel végül.
Azt azért meg kell hagyni, hogy 60 évesen ez nagyon komoly teljesítmény!
Írta 2012. június 18. - 20:00

Ez CMX-nek szól, igaz?
Megkaptam, szóltam a rajtnál frissítõimnek, hogy változott a pálya. 3 kulacsnak elégnek kell lennie nekem, ha már hozzászoktam a meleghez. Most kellett volna kb 6.
Igen, CMX-nek írtam volna, csak eltoltam.
Én két kulacs izóval indultam neki, a harmadik hegymászás tetején meg kértem fél liter sima vizet.
Írta 2012. június 18. - 19:51

A sebesség mindent megold.
Írta 2012. június 18. - 19:46

Írta 2012. június 18. - 19:44

Ez CMX-nek szól, igaz?Szia,
az idõdbõl jöttem rá hogy veled együtt jöttem a Vaskapu felé, csak a végén ritmust vesztettél, amikor elõtted szállt le egy idõsebb spori.
Még meg is beszéltük ezt a célban.
Megkaptam, szóltam a rajtnál frissítõimnek, hogy változott a pálya. 3 kulacsnak elégnek kell lennie nekem, ha már hozzászoktam a meleghez. Most kellett volna kb 6.Elolvastam, tetszett. Végül is a frissítõdet megkaptad. A rajt elõtt úgy értettem, mintha a régi útvonalon várnának rád, vagy én értetem félre?
Két kulaccsal meg egy cserével nekiindulni... nekem körönként kettõ kellett, meg Vaskapu elõtt +egy fél literes izó.
Írta 2012. június 18. - 19:42

Érdekelne, ki az az igénytelen barom, akinek feláll a farka attól, hogy egy fostalicska astra ülésére finghat. remélem egy 60 lóerõs fapad volt, ami mindenre alkalmas, csak élvezetes vezetésre, meg gyorsulásra nem.
Ha esztergomiak akkor ki fog derülni. Az az egyetlen probléma, hogy a meglévõ jogsegély egyezmény miatt valószínûleg itthon lesz a bírósági eljárás és a mi törvényeink sokkal lazábbak. Ott egy komolyabb sebesség túllépésért a rendõr helyben bevonja a jogsit, aztán mehet a májer gyalog haza.
Írta 2012. június 18. - 19:38

Megírtam a beszámolót: Márkus Jani kerékpáros blogja: Hegyek Pokla - 2012.06.17.
Elolvastam, tetszett. Végül is a frissítõdet megkaptad. A rajt elõtt úgy értettem, mintha a régi útvonalon várnának rád, vagy én értetem félre?
Két kulaccsal meg egy cserével nekiindulni... nekem körönként kettõ kellett, meg Vaskapu elõtt +egy fél literes izó.
Írta 2012. június 18. - 19:27

az idõdbõl jöttem rá hogy veled együtt jöttem a Vaskapu felé, csak a végén ritmust vesztettél, amikor elõtted szállt le egy idõsebb spori.
Még meg is beszéltük ezt a célban.

Írta 2012. június 18. - 18:41

Pedig az esztergomi versenyeket szeretem és nem a pálya miatt, hanem jól vannak megszervezve.>Velencén csak turisták voltak meg egy-két helyi versenyzõ. Nekem nem hiányzik a mezõny hátsó fele, csak a gond velük a lassú rajtnál.
Hat neked nem.Nekem hianyzott.
De mint most Gyuri elmondta, nemigen lesz tobb Hegyek Pokla, kis mezonnyel ez tuti anyagi bukta.
Gyuri is hibás, hogy ilyen kevesen voltak. Reklámozni kéne és nem ártana ha fix idõpontban lenne a verseny, 3.éve 3.idõpontban volt megrendezve.
Az összes mezem elasztikus anyagból van. Ezt az Elastic-kal csináltattuk.Es ez most ellasztikus anyagbol van? a'la kurrens trend "aero jersey"?
Írta 2012. június 18. - 18:03

Írta 2012. június 18. - 18:02

Hat neked nem.

De mint most Gyuri elmondta, nemigen lesz tobb Hegyek Pokla, kis mezonnyel ez tuti anyagi bukta.
Írta 2012. június 18. - 17:58

Jo olvasmany volt, koszi a beszamolot.
Mezetek honnan van? Kellene mar valami ram passzolo, es rendes anyagbol.
Elastic. Érdekes, mert 4év alatt ez 3.féle anyagból készült elastic mezem. Van egy szlovák gyártó is (beszél magyarul), aki többféle szabással készít mezeket, valami top......sk a címe, a szingós mezem onnan van.
Írta 2012. június 18. - 17:42

Mezetek honnan van? Kellene mar valami ram passzolo, es rendes anyagbol.
Írta 2012. június 18. - 17:36

ezert se ertem ezeket a raszervezeseket.
A velence is majdnem ugyanez volt, csak ott sokan mentek ott is.
Velencén csak turisták voltak meg egy-két helyi versenyzõ. Nekem nem hiányzik a mezõny hátsó fele, csak a gond velük a lassú rajtnál.
Írta 2012. június 18. - 17:34

Megírtam a beszámolót: Márkus Jani kerékpáros blogja: Hegyek Pokla - 2012.06.17.
A másik versenyen nagyon kevés induló volt.
pontosan úgy jártál, mint én a bükki hegyi maratonon. kevés frissítõ, fülledt meleg, pulzus egekben, féltávnál K.O. mondjuk én nem szopattam magam, féltávnál kiálltam, nem volt értelme tovább menni. vannak ilyen napok, szerintem nem kell vele foglalkozni. legalábbis a tanulságok levonásán túl...