Erdekes, en Tabajdon toltottem, kek vizet, az szerintem teljesen jo volt. A masik oldalon meg forras van, azt nem kostoltam.
Kajászói volt a mocsárizû, tabajdi kék jó, vele szemben vízköpõ kút és mögötte vörös kút fémízû.
Erdekes, en Tabajdon toltottem, kek vizet, az szerintem teljesen jo volt. A masik oldalon meg forras van, azt nem kostoltam.
..Ti itt teker(eg)tek Zsámbékon és nem szóltok!!!??Akkor lehet hogy mégiscsak te jöttél szembe velem ma Zsámbékon 11:15 körül?
Gyanús volt, de nem a szokásos timeslip mez volt a bringáson, mire kisakkoztam hogy te lehetsz, addigra már nem volt értelme fordulni.
Én is vadásztam a kutakat, egyben egy életre megtanultam, hogy még a meleg vizet sem öntjük ki a kulacsból a csapnál, amíg az újat meg nem kóstoltuk!
A váli völgyben (Tabajd, Kajászó, Vál) az elsõ kút konkrétan mocsárízû vizet adott, inenntõl indult a szívás mert a következõ kettõ fémízû volt. Na volt is örömködés mire lett jó vizem!
Ridley Noah Fast
Ugye nem mérethelyes??A gyárban nem tudták rendesen megcsinálni ezt a kormánytáskát, mindig ráért az alja a gumira.
De egy hölgy ismerõsöm segített:)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Így már indulhat a bringatúra:)
Ridley Noah Fast
Akkor lehet hogy mégiscsak te jöttél szembe velem ma Zsámbékon 11:15 körül?Na, ki hogy birja a meleget?
Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.
Na, ki hogy birja a meleget?
Tegnap hegyi resztavok... huh, vicces volt.
Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.
A vege fele egy lejtosebb reszen elkapott valami euforia, hogy de kemeny vagyok, ezt is kibirom...Vegulis egesz jo tempot mentem.
Mellesleg -1kg tegnaphoz kepest. (mindketszer tekeres utan merve, tapolas elott) Durva.
A sebesség mindent megold.
Ridley Noah Fast
Nem emlékszik valaki valamilyen írásra vagy videóra, ahol talán valamelyik sprinter bringáját mutatják és elöl normál méretû gumi van, hátul meg 25-ös vagy 28-as?
A sebesség mindent megold.