Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Melyik a jobb választás?
Campagnolo Centaur UT CT 2009
Fulcrum Racing Torq R compact

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mar latom az eredmenylistat. Szerintem remek eredmeny, 14perc hatrany se sok.
Mennyi szint volt vegulis, a weboldalukon nem latom. Jovore lehet betervezem.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Közben megjött az eredmény:
Abszolut 35 (korosztály 9)

Es te hogy vegeztel?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Na ez az amit szeretnék én is tudni. Ebben az egyben nem volt tökéletes a szervezés.
Próbáltam megtudni a lányoktól akik gépre vitték fel az adatokat, hogy akkor hol is állok, de igazából csak az idõmet tudták megmondani, de azt én is tudtam.
Azt mondogatták, hogy a korcsoportos eredményeket a honlapjukra töltik fel az összesítés után, ez még nem történt meg. (amúgy az annyira nem is érdekes, inkább az összetett érdekelt volna)
Az biztos, hogy aki mögöttem jött az egy olyan 40-50es fószer lehetett, na õt a korcsoportjában a dobogóra hívták (2. lett), és lány/nõ se elõzött meg. Ebbõl gondolom hogy olyan 40. hely környékén lehettem.
3:57-et menetem lassú rajttal, és 35-ös volt az átlagom. (mondjuk ez sem releváns)

Es te hogy vegeztel?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha mar frissites, ez tetszik. :)

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es te hogy vegeztel?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Paradox, de ha meleg van, akkor versenyezni kell! Versenyen mindig jobban telnek a percek mint egyedül szenvedve. Meg ugye a motiváció!
Vagy a másik, hogy otthon kell maradni.

Voltam a Tour de Volcano-n Besztercén. 36-38 fok, és igen kemény pálya! Áldom az urat, hogy maradt a bringán a 27-es sor mert bizony kellett. Volt olyan kis falacska ahol a max meredekség 14-15% is lehetett. Illetve volt benne 10 kilis mászás is ami 1000m fölé ment, ez se volt lapos.
Biztosítás, aszfalt rendben volt. Rendõrök végezték a biztosítást bár a nagy lejtõre az én csoportom pont nem kapott autót de nem volt baj.
Iszonyat mákom volt mert pont a Fejes Gabiék mellett parkoltam és felajánlották, hogy ha adok kulacsot akkor feladják nekem is ha találkozunk. Nekem meg pont volt 2 tartalék kulacsom amit meg is kaptam (1-et a hegy tetején kézbõl, 1-et meg kocsiból úgy 2/3-ad környékén) úgyhogy profi volt a frissítésem.
Fejes Gabiék ketten nagyon elléptek, gyakorlatilag a táv felét ketten nyomták le elöl. Gabi második lett.
Verseny után elég sokat beszélgettünk és ez így jó volt neki. És elõkerült az a téma is amirõl korábban itt is tárgyaltunk (OB 1-2 hellyel miért nem "profi")
Szóval ajánlom ezt a versenyt de nem könnyû! (Gabi csak azt említette, hogy ez sokkal rosszabbul esett neki mint a Szerb kör bármelyik szakasza)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Na, ki hogy birja a meleget? ;)

Tegnap hegyi resztavok... huh, vicces volt.
Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.
A vege fele egy lejtosebb reszen elkapott valami euforia, hogy de kemeny vagyok, ezt is kibirom... :D Vegulis egesz jo tempot mentem.
Mellesleg -1kg tegnaphoz kepest. (mindketszer tekeres utan merve, tapolas elott) Durva.

én is ~110-et mentem, igaz 3 óra után indultam, bár nem hiszem, hgy akkor kevésbé lett volna meleg. szerencsére kék kutakkal nem volt gond, eddig még megmaradtak, amiket ismerek a mai útvonalon.

az egyébként általában sem huszáros tempómat jól érzékelteti, hogy egy szembeszeles szakaszon egy montis(!) elõzött meg.

igaz, nem is tartom magam outisnak, csak egy hobbibringásnak, aki outival teker.

(nagyon off, de a 6 hét kihagyás alatt se lettem erõsebb :( az azóta eltelt egy hónap meg......)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...lassan talán kellene a térképet megrajzolni. :D

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Budajenon a sportpalyanal is van egy csap, az is jo.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

a környéken sajnos közkutat nem igen találtok, kezdenek eltûnni, és ez országos tendencia. Pátyon a fõút mellett van egy kút, és sajnos a legközelebbi már csak Bicskén.

Telkiben találtam még kutat a körforgalom mellett a játszótéren.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Erdekes, en Tabajdon toltottem, kek vizet, az szerintem teljesen jo volt. A masik oldalon meg forras van, azt nem kostoltam.

Kajászói volt a mocsárizû, tabajdi kék jó, vele szemben vízköpõ kút és mögötte vörös kút fémízû.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erdekes, en Tabajdon toltottem, kek vizet, az szerintem teljesen jo volt. A masik oldalon meg forras van, azt nem kostoltam.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Akkor lehet hogy mégiscsak te jöttél szembe velem ma Zsámbékon 11:15 körül?
Gyanús volt, de nem a szokásos timeslip mez volt a bringáson, mire kisakkoztam hogy te lehetsz, addigra már nem volt értelme fordulni.
Én is vadásztam a kutakat, egyben egy életre megtanultam, hogy még a meleg vizet sem öntjük ki a kulacsból a csapnál, amíg az újat meg nem kóstoltuk!:)
A váli völgyben (Tabajd, Kajászó, Vál) az elsõ kút konkrétan mocsárízû vizet adott, inenntõl indult a szívás mert a következõ kettõ fémízû volt. Na volt is örömködés mire lett jó vizem! :)

..Ti itt teker(eg)tek Zsámbékon és nem szóltok!!!?? :D Ha itt bicóztok a környéken sajnos közkutat nem igen találtok, kezdenek eltûnni, és ez országos tendencia. Pátyon a fõút mellett van egy kút, és sajnos a legközelebbi már csak Bicskén. A Váli-völgy vize elég gáz, sokszor okozott már hasgörcsöt nekem, ami használható az Kajászón lévõ forráskút, szintén a fõút mellett, állandóan folyik, kellemes íze és kellõképpen hûs is. Lassan már ahhoz is térkép kellene, h hol vannak a közkutak.
Tegnap fél hatkor indultam ki Szlovákiába tekerni egyet, de még akkor 36°C-mért az órám, este 10-kor 29, szörnyû volt.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>A téli edzéseken is többet vesztek 1kg-nál.
Hihetetlen, hogy meg nem fogytal el. ;)
Lehet nem eleg egyertelmu, de azt irtam, hogy az egy nappal korabbi edzes utani sulyomhoz kepest a mai edzes utan -1kg.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jaja, en voltam, en is csak keson vettem eszre, hogy te vagy az.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A gyárban nem tudták rendesen megcsinálni ezt a kormánytáskát, mindig ráért az alja a gumira.
De egy hölgy ismerõsöm segített:)
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Így már indulhat a bringatúra:)

Ugye nem mérethelyes?? :D Azért szívesen megnéznélek ezzel a szereléssel végiggurulni mondjuk a Dunakanyarban.

Ridley Noah Fast 

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
A gyárban nem tudták rendesen megcsinálni ezt a kormánytáskát, mindig ráért az alja a gumira.
De egy hölgy ismerõsöm segített:)
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Így már indulhat a bringatúra:)

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.

Akkor lehet hogy mégiscsak te jöttél szembe velem ma Zsámbékon 11:15 körül?
Gyanús volt, de nem a szokásos timeslip mez volt a bringáson, mire kisakkoztam hogy te lehetsz, addigra már nem volt értelme fordulni.
Én is vadásztam a kutakat, egyben egy életre megtanultam, hogy még a meleg vizet sem öntjük ki a kulacsból a csapnál, amíg az újat meg nem kóstoltuk!:)
A váli völgyben (Tabajd, Kajászó, Vál) az elsõ kút konkrétan mocsárízû vizet adott, inenntõl indult a szívás mert a következõ kettõ fémízû volt. Na volt is örömködés mire lett jó vizem! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap hegyi resztavok... huh, vicces volt.
A vege fele egy lejtosebb reszen elkapott valami euforia, hogy de kemeny vagyok, ezt is kibirom... :D Vegulis egesz jo tempot mentem.
Mellesleg -1kg tegnaphoz kepest. (mindketszer tekeres utan merve, tapolas elott) Durva.

Az edzõd mit szól ehhez?
A téli edzéseken is többet vesztek 1kg-nál.

A sebesség mindent megold.