De most tenyleg, egy cipo az hasznalati targy, nem szabad foglalkozni vele.
Paradox, de ha meleg van, akkor versenyezni kell! Versenyen mindig jobban telnek a percek mint egyedül szenvedve. Meg ugye a motiváció!
Vagy a másik, hogy otthon kell maradni.
Voltam a Tour de Volcano-n Besztercén. 36-38 fok, és igen kemény pálya! Áldom az urat, hogy maradt a bringán a 27-es sor mert bizony kellett. Volt olyan kis falacska ahol a max meredekség 14-15% is lehetett. Illetve volt benne 10 kilis mászás is ami 1000m fölé ment, ez se volt lapos.
Biztosítás, aszfalt rendben volt. Rendõrök végezték a biztosítást bár a nagy lejtõre az én csoportom pont nem kapott autót de nem volt baj.
Iszonyat mákom volt mert pont a Fejes Gabiék mellett parkoltam és felajánlották, hogy ha adok kulacsot akkor feladják nekem is ha találkozunk. Nekem meg pont volt 2 tartalék kulacsom amit meg is kaptam (1-et a hegy tetején kézbõl, 1-et meg kocsiból úgy 2/3-ad környékén) úgyhogy profi volt a frissítésem.
Fejes Gabiék ketten nagyon elléptek, gyakorlatilag a táv felét ketten nyomták le elöl. Gabi második lett.
Verseny után elég sokat beszélgettünk és ez így jó volt neki. És elõkerült az a téma is amirõl korábban itt is tárgyaltunk (OB 1-2 hellyel miért nem "profi")
Szóval ajánlom ezt a versenyt de nem könnyû! (Gabi csak azt említette, hogy ez sokkal rosszabbul esett neki mint a Szerb kör bármelyik szakasza)
Koszi. Eleg sok a kozos resz a Kinok Kinjaval, kivancsi leszek, meg sose mentem ezen.
A sebesség mindent megold.
MJani,
Turul kupara kerestem terkepet es kettot is talaltam, mindkettot te csinaltad. Melyik az idei?
turul kupa (eredeti) - A bike ride in Tatabánya, Komárom-Esztergom, HU
Turul kupa - A bike ride in Tatabánya, Komárom-Esztergom, HU
vagy egy harmadik?
Nyugodtan elmehetsz a hétvégi edzésekre, sõt a keddi, csütörtöki edzéseket is kibírnád, ha nem hegyre/dombra mennek és nincsenek ott a bolondok (mondjuk énSzerintem megennének reggelire. Szoktam látni õket idõnként, sõt meghívott egyikük még májusban. Kevésnek érzem magam még. Anno 2006-ban mentem velük egy szintén Nagyveleg kört. Akkor éppen bírtam a tempót a feléig, majd húzattam magam hazafelé. Aztán jött két mûtét (2007-2009), amibõl tavalyra sikerült kikeveredni nagyjából. Még csak tekergetek. Talán augusztusban megpróbálom. Ami jelenleg megy az Fehérvár-Berhida-Balatonfõkajár-Füle-Fehérvár 70km-eskör 29-es átlaggal. A Nagyvelegi 92.5km 27.5 lett. Jelenleg ennyit tudok.
Az igazi persze az lenne, ha 53x19-et tudnek sikon szelcsendben alapjaraton 100-zal porgetve hajtani, es akkor lehetne 53/39, de sajnos nekem ez nem megy.
Szingósokkal nem szoktál bringázni?
Szingósokkal nem szoktál bringázni?Nézegetem az aprót is. Most egy Veloce UT van 50/39 verzióban a gépemen. Talán egy 50/36 lenne jó a csoffadt lábaimnak. Nem vagyok egy nagy tekerõ. Elmentem innen Fehérvárról egy Nagyveleg kört, de hazafelé kb a 70. km-tõl már csak a hazajutás volt a cél. Bevallom elfáradtam. Hétközben kevesebbet megyek ennél.
Ennek fényében gondolkodom egy kompakton. Annyit nem megyek, hogy elforgassam ez 53-as tányért. A 34-es kistányér ahogy számolgatom az már tényleg hegyi fokozatokat ad egy 12-25-ös sorral. Ott már eléggé nagy az ugrás az 34-50 között.
123 font sztem drága érte, én a bikemagon vettem 20e ft-ért ugyanilyet, csak 53-39el