Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
egyensúlyozni lehet nehéz
amúgy asszem a world's fastest indian inspirálta

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Obree ujra rekordot akar donteni, ugyebar.

erdemes megnezni mivel: paul calver / photography

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
köszönöm, megnézem! :)

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Kobuc,
Az Ultra Torque az Campa (es Fulcrum). Modern Shimano hajtomuvel nincs tapasztalatom, szoval passz, hogy mi lehet.

Meg annyit, hogy amikor nekem kattogott, en levett lanccal is elo tudtam idezni, a hajtokar eros oldal iranyu nyomasaval a szobaban.
Szoval arrol kell meggyozodni, hogy tenyleg a vaz adja-e a hangot.
Kellemetlen problema lehet, mert garanciara is eleg nehez igy visszaadni, ha nincs jol lathato gond.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Az alapos zsírozás is megtörtént de semmi változás.

Szerintem kicsi az esélye, hogy a vázban a betétnek van baja. Érdemes megnézni a nyeregcsövet, nyeregcsõbilincset, kormánycsapágyat, stucnit, kormányt, lánckerékcsavarokat. Ezek mind kattogthatnak.

mert az jobb? Hát legyen. Egy kicsit félek, h túl fixen "markolja" majd a lábam. Nekem most az SPD-vel az a bajom, h úgy érzem, nincs felület amit taposhatnék. Szúrja a lábam. :D Most jól utánanézek h, mi a csuda az a SPD-SL.

Az én értékrendem szerint igen. Nézz utána! Outiban nem csak a look létezik.

A sebesség mindent megold.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,697 posts

mert az jobb? Hát legyen. Egy kicsit félek, h túl fixen "markolja" majd a lábam. Nekem most az SPD-vel az a bajom, h úgy érzem, nincs felület amit taposhatnék. Szúrja a lábam. :D Most jól utánanézek h, mi a csuda az a SPD-SL.

Az SPD szúrja a lábad ? Hûû-ha.:confused:
Linkeld már be, milyen cipõd van, lécci ! Nem lehet, hogy egy merevebb talpú cipõ sokat segítene neked ?
Marci

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Az enyém ultegra sl 2008 -as tripla hajtómû. Az is ilyen rendszerû? Ott is van féltengelyeket összekötõ csavar?

Nekem Ultra Torque hajtomuben volt hogy az ket feltengelyt osszekoto csavaron kellett huzni, es megszunt a kattogas.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Köszi meghallgattam a kraftwerket. a bicajom hiányán a zene nem segít.

fém a fémen. Kraftwerk - Metal On Metal - YouTube

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Az alapos zsírozás is megtörtént de semmi változás.

Fém a fémen. Szétszeded bezsírozod és jó eséllyel elmúlik a hang.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Azóta bevittem a szervízbe ahol kísérleti jelleggel beleraktak egy másik (nem kattogós bringából kiszedett) komplett hajtómûvet csapágyastúl csészéstül. A kattogó hang továbbra is jelentkezett. Azt mondták, hogy valószínüleg az alu betétet nem jól fogják a karbonszálak. Szemrevételezéssel persze semmi sem látszik az alu betét látszólag stabilan a helyén van. Viszont amikor bekerül a hajtómû egészen mások az erõhatások és kezdõdik a kattogás. Azt beszélik létezik egy ragasztó, ami ilyenkor segít. De el sem tudom képzelni mi volna a roncsolás mentes módja az efféle ragasztásnak. Netán furatokat fúrnak amikbe injekciós tûvel nyomják be a ragasztót. Gõzöm nincs az egészrõl. Nagyon hiányzik a bringám....

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem kell, az SPD benne van a cipõ "fázissíkjában" :D, a look pedig a cipõn kívül. Vagy az pont ott van mindét csukán?:confused:

Azt meg már nem használom. Az outiról szeretném leszedni az SPD-t, azt mondják a look jobban kezelhetõ az outin, szeretném kiprószálni. :)

De miért look? Miért nem inkább spd-sl?

A sebesség mindent megold.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

spd -- look váltás = nyeregmagasság állítás? vagy nincs akkora differencia?

szerintem kell, az SPD benne van a cipõ "fázissíkjában" :D, a look pedig a cipõn kívül. Vagy az pont ott van mindét csukán?:confused:

az SPD-t át kell tenni a városira, és a probléma megoldva. ;)

Azt meg már nem használom. Az outiról szeretném leszedni az SPD-t, azt mondják a look jobban kezelhetõ az outin, szeretném kiprószálni. :)

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Hekkelessel megoldhato, de tul magas lesz, szerintem nem jo otlet.

spd -- look váltás = nyeregmagasság állítás? vagy nincs akkora differencia?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az SPD-t át kell tenni a városira, és a probléma megoldva. ;)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
..én is ettõl félek, szeretnék SPD-rõl leállni, de van egy szuper Adidas csukám amit sajnálnék nem használni.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hekkelessel megoldhato, de tul magas lesz, szerintem nem jo otlet.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
szerintetek van SPD-Look átalakító? Pontosabban SPD-s cipõre szeretnék look stoplit feltenni.:confused:

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nekem Ultra Torque hajtomuben volt hogy az ket feltengelyt osszekoto csavaron kellett huzni, es megszunt a kattogas.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
fém a fémen. Kraftwerk - Metal On Metal - YouTube