Nem megyek, még nem gyógyultam meg. De lehet nem is Mátra körre mennék, ha mennék valahova, hanem kritérium ob-ra és páros idõfutam bajnokságra.Mjani, Matra Korre jossz?
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2012. szeptember 07. - 11:14
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. szeptember 07. - 10:56
Írta 2012. szeptember 07. - 09:36
egy tisztán készülõ sportoló sosem tud lenyomni 1 kokszost.
Darnyiról pl ezt a legendát hirdették :cool2::cool2:
Most is tisztának vannak kikiáltva az úszóink, aztán mégse azok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. szeptember 07. - 09:31
Darnyiról pl ezt a legendát hirdették :cool2::cool2:
Írta 2012. szeptember 07. - 08:46
pár részlet kissé már meredek: hogy lefizette Ferrarit, hogy Pantani adagolását rontsa el az utolsó hétre? ha Ferrari ebbe belement, jó nagy hülye volt, mert elvesztett egy raklap ügyfelet
az is véleményes, hogy mindenkit lefizettek : UCI, külsõ dokik (Ferrari) - egyáltalán minek kellett neki ez a Ferrari, nem volt saját dottore? – szóval a végén már többe lett volna a leves mint a hús, mert versenyzésbõl nem kereste szét magát, mivel a tour mellett max 3-5 versenyen indult/év. és a versenypént elméletileg szétdobták a csapatban. jó tudom volt pár M dollár reklámbevétel is
szerintem teljesen hihetõ a dolog. sosem volt a kedvencem Armstrong. nála nem csak a reklámpénzeket kéne nézni. õ belõle 1 intézményt csináltak politikai,és gazdasági körök sztem. nézd meg: az igazi amerikai hõs. rákból felépült többszörös tour gyõztes. egyenes út a politikai pályához. az a vicces,h rajta kívül a tour dobogóján mindenki megbukott vlmivel,de õ nem. egy tisztán készülõ sportoló sosem tud lenyomni 1 kokszost.
Írta 2012. szeptember 06. - 22:31
nézem a Vuelta-t. hallgatom a kis Knézyéket. érdekes lesz Hamilton könyve. remélem lesz magyar kiadása is. én biztos megvenném.
pár részlet kissé már meredek: hogy lefizette Ferrarit, hogy Pantani adagolását rontsa el az utolsó hétre? ha Ferrari ebbe belement, jó nagy hülye volt, mert elvesztett egy raklap ügyfelet
az is véleményes, hogy mindenkit lefizettek : UCI, külsõ dokik (Ferrari) - egyáltalán minek kellett neki ez a Ferrari, nem volt saját dottore? – szóval a végén már többe lett volna a leves mint a hús, mert versenyzésbõl nem kereste szét magát, mivel a tour mellett max 3-5 versenyen indult/év. és a versenypént elméletileg szétdobták a csapatban. jó tudom volt pár M dollár reklámbevétel is
Írta 2012. szeptember 06. - 21:09
Ami még lehet: nem teljesen meghúzott kazetta szorító (vagy hogyhíjják) hátul, valamint nem teljesen meghúzott lánckerék összefogócsavarok a hajtómûvön.
Nekem nem kellõképpen megszorított gyorszár ( a hátsó keréken ) okozott hasonló problémát, hangot.
Írta 2012. szeptember 06. - 19:53
Sziasztok!
SOS segítségre van szükségem. Egy wilier izoard xp karbon vázban rendetlenkedik a hajtómûvem. Pontosabban izomból tekerésnél, kiállásnál, emelkedõn, gyorsításkor fura kattogó hangok hallatszanak. Olyan érzésem van mintha a csészék egyszerûen bemozdulnának a vázban. Hiába raktam be másik hátsó kereket, cseréltem ki a pedálokat a hang egyre erõsödik. Mi okozhat ilyen hangokat? Elszállt a menet a karbonban? Vagy netán csapágyas? Remélem nem kell új vázat vennem, mert csak néhány hónapja van meg.
Ami még lehet: nem teljesen meghúzott kazetta szorító (vagy hogyhíjják) hátul, valamint nem teljesen meghúzott lánckerék összefogócsavarok a hajtómûvön.
Írta 2012. szeptember 06. - 16:49
Írta 2012. szeptember 06. - 13:33
Írta 2012. szeptember 06. - 00:15
Bike Ride Profile | 191kilometers near Santander | Times and Records | Strava
Segit megfejteni, hogy mi is volt ma. Az elso 3. kategorias hegyen nagyon mentek ( Bike Ride Profile | 191kilometers near Santander | Times and Records | Strava ) a masodikon mar nem annyira, valoszinuleg ott mar leszakadt.
Írta 2012. szeptember 05. - 23:06
Talan holnapra lesz osszefoglalo, hogy mi is volt, a kamerak szerintem mennek a rajttol, csak a kozvetites indul kesobb.
En egyebkent gondoltam ra, hogy ezen a szakaszon talan lehet valamit csinalni, de hogy a Katusha ennyire kiesett, az nagyon meglepo.
Írta 2012. szeptember 05. - 19:57
sajnálom hogy lemaradtunk a döntõ támadásról..:/ gondolom a rendezõk sem hitték, hogy bármi izgalmas történik a vége elõtt.Hihetetlen ami ma a Vueltán történt. Nem sokat vártam a mai szakasztól, erre meg...
mindenesetre nem mindennapi történetnek lehettünk szemtanúi. számomra az idei vuleta az idei legizgalmasabb sportesemény!
Flickr
Írta 2012. szeptember 05. - 19:54
Hihetetlen ami ma a Vueltán történt. Nem sokat vártam a mai szakasztól, erre meg...
hatalmas volt. fogalmam sincs mi történhetett a katyusával. az egész csapat megzuhant.
Írta 2012. szeptember 05. - 18:55
Hat nem egy presgep okadja, az egyszer biztos.
Foleg az ures lanctanyer durva, masnak nincs is ilyen.
Egyszer fogtam a kezemben egy Dura-Ace nagy lánctányért, és a nagy méret, és a nagyon kicsi tömeg miatt olyan volt, mintha tényleg nem lenne súlya az egésznek. Utána kézbe vettem az acél Biopacet, volt különbség
Írta 2012. szeptember 05. - 18:29
Írta 2012. szeptember 05. - 15:57
Obree ujra rekordot akar donteni, ugyebar.
erdemes megnezni mivel: paul calver / photography
jah, értem már, tehát egy taposó gépet épített. Nem semmi!
Flickr
Írta 2012. szeptember 05. - 15:37
Foleg az ures lanctanyer durva, masnak nincs is ilyen.
Írta 2012. szeptember 05. - 14:38
Cutaway 1 | Flickr - Photo Sharing!
Írta 2012. szeptember 05. - 12:49

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére