Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mjani, Matra Korre jossz?

Nem megyek, még nem gyógyultam meg. De lehet nem is Mátra körre mennék, ha mennék valahova, hanem kritérium ob-ra és páros idõfutam bajnokságra.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mjani, Matra Korre jossz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egy tisztán készülõ sportoló sosem tud lenyomni 1 kokszost.

Darnyiról pl ezt a legendát hirdették :cool2::cool2:

Most is tisztának vannak kikiáltva az úszóink, aztán mégse azok. :)

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
egy tisztán készülõ sportoló sosem tud lenyomni 1 kokszost.

Darnyiról pl ezt a legendát hirdették :cool2::cool2:

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

pár részlet kissé már meredek: hogy lefizette Ferrarit, hogy Pantani adagolását rontsa el az utolsó hétre? ha Ferrari ebbe belement, jó nagy hülye volt, mert elvesztett egy raklap ügyfelet

az is véleményes, hogy mindenkit lefizettek : UCI, külsõ dokik (Ferrari) - egyáltalán minek kellett neki ez a Ferrari, nem volt saját dottore? – szóval a végén már többe lett volna a leves mint a hús, mert versenyzésbõl nem kereste szét magát, mivel a tour mellett max 3-5 versenyen indult/év. és a versenypént elméletileg szétdobták a csapatban. jó tudom volt pár M dollár reklámbevétel is

szerintem teljesen hihetõ a dolog. sosem volt a kedvencem Armstrong. nála nem csak a reklámpénzeket kéne nézni. õ belõle 1 intézményt csináltak politikai,és gazdasági körök sztem. nézd meg: az igazi amerikai hõs. rákból felépült többszörös tour gyõztes. egyenes út a politikai pályához. az a vicces,h rajta kívül a tour dobogóján mindenki megbukott vlmivel,de õ nem. egy tisztán készülõ sportoló sosem tud lenyomni 1 kokszost.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

nézem a Vuelta-t. hallgatom a kis Knézyéket. érdekes lesz Hamilton könyve. remélem lesz magyar kiadása is. én biztos megvenném.

pár részlet kissé már meredek: hogy lefizette Ferrarit, hogy Pantani adagolását rontsa el az utolsó hétre? ha Ferrari ebbe belement, jó nagy hülye volt, mert elvesztett egy raklap ügyfelet

az is véleményes, hogy mindenkit lefizettek : UCI, külsõ dokik (Ferrari) - egyáltalán minek kellett neki ez a Ferrari, nem volt saját dottore? – szóval a végén már többe lett volna a leves mint a hús, mert versenyzésbõl nem kereste szét magát, mivel a tour mellett max 3-5 versenyen indult/év. és a versenypént elméletileg szétdobták a csapatban. jó tudom volt pár M dollár reklámbevétel is

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Ami még lehet: nem teljesen meghúzott kazetta szorító (vagy hogyhíjják) hátul, valamint nem teljesen meghúzott lánckerék összefogócsavarok a hajtómûvön.

Nekem nem kellõképpen megszorított gyorszár ( a hátsó keréken ) okozott hasonló problémát, hangot.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Sziasztok!
SOS segítségre van szükségem. Egy wilier izoard xp karbon vázban rendetlenkedik a hajtómûvem. Pontosabban izomból tekerésnél, kiállásnál, emelkedõn, gyorsításkor fura kattogó hangok hallatszanak. Olyan érzésem van mintha a csészék egyszerûen bemozdulnának a vázban. Hiába raktam be másik hátsó kereket, cseréltem ki a pedálokat a hang egyre erõsödik. Mi okozhat ilyen hangokat? Elszállt a menet a karbonban? Vagy netán csapágyas? Remélem nem kell új vázat vennem, mert csak néhány hónapja van meg.

Ami még lehet: nem teljesen meghúzott kazetta szorító (vagy hogyhíjják) hátul, valamint nem teljesen meghúzott lánckerék összefogócsavarok a hajtómûvön.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
nézem a Vuelta-t. hallgatom a kis Knézyéket. érdekes lesz Hamilton könyve. remélem lesz magyar kiadása is. én biztos megvenném.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
lesz mit télen újranézni! :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Wow, Ten Dam behuzott par strava KOM-ot ma!
Bike Ride Profile | 191kilometers near Santander | Times and Records | Strava

Segit megfejteni, hogy mi is volt ma. Az elso 3. kategorias hegyen nagyon mentek ( Bike Ride Profile | 191kilometers near Santander | Times and Records | Strava ) a masodikon mar nem annyira, valoszinuleg ott mar leszakadt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez egy uber szakasz volt, "all-time best" koze valo.
Talan holnapra lesz osszefoglalo, hogy mi is volt, a kamerak szerintem mennek a rajttol, csak a kozvetites indul kesobb.

En egyebkent gondoltam ra, hogy ezen a szakaszon talan lehet valamit csinalni, de hogy a Katusha ennyire kiesett, az nagyon meglepo.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Hihetetlen ami ma a Vueltán történt. Nem sokat vártam a mai szakasztól, erre meg...

sajnálom hogy lemaradtunk a döntõ támadásról..:/ gondolom a rendezõk sem hitték, hogy bármi izgalmas történik a vége elõtt.

mindenesetre nem mindennapi történetnek lehettünk szemtanúi. számomra az idei vuleta az idei legizgalmasabb sportesemény!

Flickr

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hihetetlen ami ma a Vueltán történt. Nem sokat vártam a mai szakasztól, erre meg...

hatalmas volt. fogalmam sincs mi történhetett a katyusával. az egész csapat megzuhant.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Hat nem egy presgep okadja, az egyszer biztos. :)
Foleg az ures lanctanyer durva, masnak nincs is ilyen.

Egyszer fogtam a kezemben egy Dura-Ace nagy lánctányért, és a nagy méret, és a nagyon kicsi tömeg miatt olyan volt, mintha tényleg nem lenne súlya az egésznek. Utána kézbe vettem az acél Biopacet, volt különbség :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Obree ujra rekordot akar donteni, ugyebar.

erdemes megnezni mivel: paul calver / photography

jah, értem már, tehát egy taposó gépet épített. Nem semmi! :)

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat nem egy presgep okadja, az egyszer biztos. :)
Foleg az ures lanctanyer durva, masnak nincs is ilyen.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Értem én, hogy Hollowtech, meg üreges meg minden. Meg azt is tudom, hogy ez nem új meg van is Hollowtech karom 2 is, de ez azért mégiscsak sok... Egyszer elbeszélgetnék egy kisjapóval, hogy ez a kar hogyan van csinálva.

Cutaway 1 | Flickr - Photo Sharing!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tenyleg. :) Az se volt semmi!