voltam ma délelõtt a dunakeszi decathlonban és szomorúan láttam , hogy eltûntek a pro csapatkulacsok :-( helyettük bwin van 1100-ért. sok!
én is eltûntem onnan 1 ideje.
voltam ma délelõtt a dunakeszi decathlonban és szomorúan láttam , hogy eltûntek a pro csapatkulacsok :-( helyettük bwin van 1100-ért. sok!
kb 110 gramm spórolás lehetne a bringámon
most ilyen kulacstartóm van Ciussi Gel - Elite /en ezeknek darabja 81 gramm. most mértem. ezekkel lehetne nyerni némi tömeget: SLICK RACING BOTTLE CAGE - Cages 25 gramm/db katalógusok szerint. 2000 ft/db elvileg az áruk,ami nem rossz. ez az olcsó tuning lehetõségem.
mondjuk 1 könnyebb nyeregcsõvel,és keo pedálokkal még tudnék faragni,de az már kicsit költségesebb sztori lenne.
Keresek néhány db vadiúj, a következõ paramétereknek megfelelõ országúti karbon villát:
- 35 mm körüli utánfutás
- hagyományos patkófékfelfogatás
- 370 mm vagy nagyobb beépítési magasság
- full karbon
- 1 1/8” a-head nyak
Kérlek, írjatok, ha tudtok ehhez hasonló geometriájú villákat akár külföldrõl is!
Köszi szépen!
czettele@stringbike.com
de ugye nem triálozni kell?!
Igen
, ahogy barátunk, Google is mondaná...
Én akkor tekertem arra utoljára amikor 1 nap alatt csináltam Bp-Kékes-Bp-t egyedül, és nem volt erõm visszafele a hegyeken át jönni.aki ott teker az kicsit hülye is, ha nem haragszol meg...
IgenMeg tudja valaki mondani, hogy 105-ös BR 5700-as fékbe való fékpofa fémházas e? Gondolom az.... Köszi
Engem nyáron a Gyöngyösre bevezetõ 3-as útról, közvetlenül Gyöngyös határában küldött le a rendõrség. Tény hogy forgalmas út 120km/h tábla is van, de nemértem, megtettem kb 100km-t a 3as úton, és közvetlenül a város határán (ahonnan már gyakorlatilag a városba vagy és abszolút kerékpározhatsz) na onnan küldenek le alsóbbrendû városi utakra.
Ugyanitt akkor érdeklõdnék jobb útvonalakról Kékestetõre, Hatvan felõl.
Köszönöm!
utána jártál? azok a táblák az estek 99%-ban tök fölöslegesek. errõl háborogtam néhány napja.
...Valószínûleg tök mindegy milyen tisztítót használ az ember, én a Prevent féktisztító spray-t használtam.
És még valami: ezeknél a carbon villáknál teljesen normális, hogy erõs fékezésnél beremeg a villa vége?
Nem hiszem, hogy számítana de errõl a bringáról van szó:
http://img339.images...3271/spec1x.jpg
Sziasztok!
Ismerõs valamelyik :
Elite Supercrono Power Fluid Turbo « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása
Elite Supercrono Hydromag Digital « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása
Melyiket érdemes nézegetni, vásárlási szándékkal?
OFF: A Magyar közút nem ad ki kerépkárosnak útvonal engedélyt táblával tiltott szakaszra mert "a táblák közlekedésbiztonsági okból kerültek kihelyezésre, a tilalom alól felmentést nem áll módunkban kiadni".
Tehát a rendõrségi "úthasználati" vagy mi a ku.af.s.a engedély...