Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

kb 110 gramm spórolás lehetne a bringámon :D most ilyen kulacstartóm van Ciussi Gel - Elite /en ezeknek darabja 81 gramm. most mértem. ezekkel lehetne nyerni némi tömeget: SLICK RACING BOTTLE CAGE - Cages 25 gramm/db katalógusok szerint. 2000 ft/db elvileg az áruk,ami nem rossz. ez az olcsó tuning lehetõségem. :) mondjuk 1 könnyebb nyeregcsõvel,és keo pedálokkal még tudnék faragni,de az már kicsit költségesebb sztori lenne.

voltam ma délelõtt a dunakeszi decathlonban és szomorúan láttam , hogy eltûntek a pro csapatkulacsok :-( helyettük bwin van 1100-ért. sok!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha mar kulacstartok. Nekem valami kinai karbon van 23 gram, de szuper, remekul tart, egyetlen hibaja, hogy megfogja a kulacsot, de hat melyik nem?
Van viszont egy Tacx Taom a telin, na abban a LOOK kulacsok lotyognek, de nagyon, siman kiugrik a kulacs egy nagyobb zokkenonel. Tacx kulacs persze nem lotyog annyira, de kozel sem tart ugy a Tao, mint a kinai.

Szoval en suly es kinezet helyett a tartas minoseget vennem elso helyre.

CP

CP

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Keresek néhány db vadiúj, a következõ paramétereknek megfelelõ országúti karbon villát:
- 35 mm körüli utánfutás
- hagyományos patkófékfelfogatás
- 370 mm vagy nagyobb beépítési magasság
- full karbon
- 1 1/8” a-head nyak

Kérlek, írjatok, ha tudtok ehhez hasonló geometriájú villákat akár külföldrõl is!
Köszi szépen!
czettele@stringbike.com

de ugye nem triálozni kell?! :D

Természetesen ezúttal nem triálra kellenek ezek a villák. :)

Valakinek valami ötlete?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
kb 110 gramm spórolás lehetne a bringámon :D most ilyen kulacstartóm van Ciussi Gel - Elite /en ezeknek darabja 81 gramm. most mértem. ezekkel lehetne nyerni némi tömeget: SLICK RACING BOTTLE CAGE - Cages 25 gramm/db katalógusok szerint. 2000 ft/db elvileg az áruk,ami nem rossz. ez az olcsó tuning lehetõségem. :) mondjuk 1 könnyebb nyeregcsõvel,és keo pedálokkal még tudnék faragni,de az már kicsit költségesebb sztori lenne.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Igen :), ahogy barátunk, Google is mondaná...

Köszi. Szét gugléztam magam, de nem találtam erre utalást, béna vagyok na.... :)

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
visszafelé is ugyan így mentem a 3ason, de leközelebb biztos hogy nem így fogok. szörnyen monoton. nem autó vagyok.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
igen, énis bp. rõl mentem kékesre és mivel végig a 3ason mentem, nem gondoltam volna h a vége ennyire "bedurvul".

mz/xx

mz/xx

újonc

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hatvan-Csány-Atkár-Gyöngyöshalász-Gyöngyös
Hatvan és Atkár között elég rossz az út, de másfelé se jobb és talán erre a legrövidebb.

Érdemes megpróbálni Pásztóig eljutni és onnan Galyatetõ-Mátraháza útvonalon eljutni Kékesig. Erre is vannak kátyúk, de ennek az útvonalnak megvannak a maga szépségei.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

aki ott teker az kicsit hülye is, ha nem haragszol meg...

Én akkor tekertem arra utoljára amikor 1 nap alatt csináltam Bp-Kékes-Bp-t egyedül, és nem volt erõm visszafele a hegyeken át jönni.

Egyébként Apc -> Szücsi -> Gyöngyöspata -> Gyöngyös.
Apc-tól amikor én mentem utoljára (5éve) az út nem volt túl fényes. de Gyöngyöspatáig nem láttam autót. Patán meg ne lassíts. Esetleg Püspökitõl jobb az út egy kicsit.

Bár én Hatvanból Pásztó fele mennék fel onnan meg Bagolyírtás Mátraszentimre, sokkal szebb út és minimális forgalom van rajta.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Meg tudja valaki mondani, hogy 105-ös BR 5700-as fékbe való fékpofa fémházas e? Gondolom az.... Köszi

Igen :), ahogy barátunk, Google is mondaná...

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Sziasztok!

Megtudja valaki mondani, hogy 105-ös BR 5700-as fékbe való fékpofa fémházas e? Gondolom az.... Köszi

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Engem nyáron a Gyöngyösre bevezetõ 3-as útról, közvetlenül Gyöngyös határában küldött le a rendõrség. Tény hogy forgalmas út 120km/h tábla is van, de nemértem, megtettem kb 100km-t a 3as úton, és közvetlenül a város határán (ahonnan már gyakorlatilag a városba vagy és abszolút kerékpározhatsz) na onnan küldenek le alsóbbrendû városi utakra.

Ugyanitt akkor érdeklõdnék jobb útvonalakról Kékestetõre, Hatvan felõl.
Köszönöm!

aki ott teker az kicsit hülye is, ha nem haragszol meg...

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Engem nyáron a Gyöngyösre bevezetõ 3-as útról, közvetlenül Gyöngyös határában küldött le a rendõrség. Tény hogy forgalmas út 120km/h tábla is van, de nemértem, megtettem kb 100km-t a 3as úton, és közvetlenül a város határán (ahonnan már gyakorlatilag a városba vagy és abszolút kerékpározhatsz) na onnan küldenek le alsóbbrendû városi utakra.

Ugyanitt akkor érdeklõdnék jobb útvonalakról Kékestetõre, Hatvan felõl.
Köszönöm!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
az a gond,h sztem az útvonal engedély nem megoldás. hétfõn mentem a 2-es fõúton bringával,persze ott sem lehet legálisan tekerni elvileg,mert ki van rakva a lassú jármûvel behajtani tilos tábla 1 csomó helyre. ilyen táblák vannak kirakva: Feltöltött kép na mind1 is. a lényeg,h ment 1 markoló is kb 25el,amit próbáltak kikerülni. na az veszélyes,de 1 bringával ott menni nem lenne az. szóval elég gáz a helyzet itthon. ezt a dolgot sztem vlmi komolyabb bringás lobbinak kéne felkarolni. kresz módosítás,és még sok minden más kellene ide.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

utána jártál? azok a táblák az estek 99%-ban tök fölöslegesek. errõl háborogtam néhány napja.

Megkérdeztem a Magyar Közút ZRt-t mert a "NAGY" teher szállításokról tõlük kértünk útvonal engedélyt
(én autóval is járok sok fele, a táblák 99% tök fölöslegesen van kinn, mert a "felhasználók" 90%-ának van essze, a maradék 10% akivel baj van)

Majd lehet megtámadom valamikor a Pest Megyei Rendõrfõkapitányságot is
A baj hogy nincs közlekedés rendész ismerõsöm

...Valószínûleg tök mindegy milyen tisztítót használ az ember, én a Prevent féktisztító spray-t használtam.

Én PUR Univerzált használtam pont erre multkor (lusta disznó voltam mert a rissen olajozott láncot tettem fel, és hát persze hogy fröcskölt) mindegy mi csak zsír/olaj oldó képessége legyen...

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.576 hozzászólás

És még valami: ezeknél a carbon villáknál teljesen normális, hogy erõs fékezésnél beremeg a villa vége?

Nem hiszem, hogy számítana de errõl a bringáról van szó:
http://img339.images...3271/spec1x.jpg

Köszönöm a segítségeket, úgy tûnik a felni és a pofa tisztítása a megoldás. Elsõ körben csak a felnit tisztítottam, már az is nagyon sokat hozott. Tegnap este a pofákat is. Így még csak az utcánkban tudtam kipróbálni (elég meredek, így azért 35-40 km/h-val rendben volt) de majd holnap reggel élesben is megteszem. Valószínûleg tök mindegy milyen tisztítót használ az ember, én a Prevent féktisztító spray-t használtam.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok!

Ismerõs valamelyik :

Elite Supercrono Power Fluid Turbo « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása
Elite Supercrono Hydromag Digital « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása

Melyiket érdemes nézegetni, vásárlási szándékkal?

én tuti nem költenék ennyit görgõre. most vettem egy Minoura B60 R görgõt 48ezerért, és teljesen tökéletes, baromi jót lehet rajta izzadni :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

OFF: A Magyar közút nem ad ki kerépkárosnak útvonal engedélyt táblával tiltott szakaszra mert "a táblák közlekedésbiztonsági okból kerültek kihelyezésre, a tilalom alól felmentést nem áll módunkban kiadni".

Tehát a rendõrségi "úthasználati" vagy mi a ku.af.s.a engedély...

utána jártál? azok a táblák az estek 99%-ban tök fölöslegesek. errõl háborogtam néhány napja.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Sziasztok!

Ismerõs valamelyik :

Elite Supercrono Power Fluid Turbo « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása
Elite Supercrono Hydromag Digital « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása

Melyiket érdemes nézegetni, vásárlási szándékkal?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
OFF: A Magyar közút nem ad ki kerépkárosnak útvonal engedélyt táblával tiltott szakaszra mert "a táblák közlekedésbiztonsági okból kerültek kihelyezésre, a tilalom alól felmentést nem áll módunkban kiadni".

Tehát a rendõrségi "úthasználati" vagy mi a ku.af.s.a engedély...