Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Sziasztok.

A karbon villák lelki világáról kérdezek.
Ha van egy alunyakas villám, akkor azon csak a nyak alu? Vagy a váll is? Azért kérdem, mert vennék egy alunyakas villát, amin nincs eredetileg fékfurat, de a helye ottvan. Ha aluból van az a rész, akkor könnyen ki lehet fúrni. Ha viszont a váll is karbon, akkor nem tudom, hogy ki lehet-e rendesen fúrni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
csak tap, Powertap. Igen, joval olcsobb, de egyszerubb is kerekparrol kerekparra atrakni.
Viszont ha tobb kereke van az embernek, akkor dupla-tripla koltseg, vagy nincs meres.

Kolcsonozni idealis.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
egyébként ez a powertape miben különbözik a wattmérõtõl? azonkívül hogy (rákerestem és képek alapján) a hátsó kerékagyban(?) van, nem a meghajtásban.
megfizethetõbb mint a másik?:D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En eleg keves edzest vegzek, heti 10-12 ora, ha sikerul ezt hatekonyabban eltoltenem, szerintem szamithat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az mas kerdes, hogy ez vajon mennyit javitana a teljesitmenyemen, de tetszik a dolog, az biztos.

Semmit. :)

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
törölhetõ
11:38:11 IM 2012

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Kifigyellek és kilopom alólad :D

Errõl a watt alapú edzésrõl el lehet mélyedni valahol magyar nyelven?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kiprobaltam a Powertapet.

Hihetetlen, hogy milyen egyenetlenul hajtok. 160,210,180,200 ezek a szamokat egy elvileg egyenletes tekeres kozben lattam.

Mivel versenyeim lesznek a hetvegen, csak 2 rovid 6mp-s sprint volt a mai penzum, elsore 958 W, mar ezen is csak lestem, nem gondoltam volna, de mondom, akkor masodszorra megprobalok mindent: 1008 W, hurra.
4-5mp-n at van magas mert ertek a logban: 825, 838, 958, 870, 932 illetve: 761, 1008, 921, 949, 960, 781

Nagyon fura volt, hogy tobbszor mutatott egesz mas erteket, mint amit gondoltam volna, mindket iranyban. Neha 320 W konnyunek tunt, maskor meg 220 W sok volt.
Szoval egeszen mast megyek pulzus alapjan, mint amit power alapjan mennek, ha aszerint edzenek. Az mas kerdes, hogy ez vajon mennyit javitana a teljesitmenyemen, de tetszik a dolog, az biztos.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

- kár hogy mindig zenét kevertek a közeli felvételek alá. meghallgattam volna a váltást
- mindenki nagyon boldog a multiple shifting miatt

szerintetek mire jó ez az okosság 3,30-nál ? Rear Derailleur "derailer" Adjustment Campagnolo - YouTube
natúr váltóbeállítás, de a bowden rögzítésekor kb fél centit betolja a váltót

nem fogóval fogja a bovdent,és azért nyomja be 1 kicsit a váltót,h feszes legyen rögzítés után is.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
- kár hogy mindig zenét kevertek a közeli felvételek alá. meghallgattam volna a váltást
- mindenki nagyon boldog a multiple shifting miatt

szerintetek mire jó ez az okosság 3,30-nál ?
natúr váltóbeállítás, de a bowden rögzítésekor kb fél centit betolja a váltót

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
ebéd utánra 1 kis rövid filmecske: hogyan készült a 11-es dura ace.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ez aztán a gyors biciklicsere

Sport Géza - Minden idõk - Észrevétlenül cserélt kerékpárt a francia

ezt párszor meg kellett néznem :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez aztán a gyors biciklicsere

Sport Géza - Minden idõk - Észrevétlenül cserélt kerékpárt a francia

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én a soroksári dekában vettem 6k ért egy 105 hosszúkanalas hátsóváltót (elsõ fekete 105) szerintem az nem drága :D
Berendelték azt jól nem vitte el senki. Az hogy az eredeti árat hogy számolják az nem érdekel, az ilyen egy darabos "meglepetések" érdekelnek (990ft egy sima bowdenért? majndem 5k egy rendes alligator set.)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

Dekában bármit meg lehet venni ha értesz hozzá és jó áron van
Én is fanyalogva nézem általában a btwin-es dolgokat, de van amit lehet használni
Persze helyzeti elõnyben vanak azok akiknek van ismerõsük ott, mert akkor 1 héttel elõbb megtuják hogy mit fognak gombokért árulni.

ott dolgoztam. van némi rálátásom az árképzésre. pl.:990 ft-ért 1 sima bovden azért sztem nem olcsó.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a leárazott ruhák pl, kifejezetten megérik!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

én is eltûntem onnan 1 ideje. :D a decából alkatrészt,kiegészítõt nem szabad venni,mert azon van a legnagyobb haszonkulcs nekik. ruhát érdemesebb már beszerezni,fõleg,ha akciós. a bringákat meg hagyjuk,egyébként ezen a legkisebb a haszon. úgy emlékszem az optonia kulacs volt a legolcsóbb, 690 ft,kb 6 dl. én inkább itthon vettem longus kulacsot 8 deciset kb 80 ft-al drágábban.

Dekában bármit meg lehet venni ha értesz hozzá és jó áron van
Én is fanyalogva nézem általában a btwin-es dolgokat, de van amit lehet használni
Persze helyzeti elõnyben vanak azok akiknek van ismerõsük ott, mert akkor 1 héttel elõbb megtuják hogy mit fognak gombokért árulni.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
be akartam adni neked egy átdobót. nem hittem hogy ez az alkatrész is meg tud hibásodni, de vmi nem stimmel. miután felteszem a konzolra, a ketrecnek elég nagy holtjátéka van. szóval nem a konzolon mozog a cucc, hanem maga a ketrec mozgatható fel-le. lehet hogy vmi trivia a probléma, de nem sikerült rájönni

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

voltam ma délelõtt a dunakeszi decathlonban és szomorúan láttam , hogy eltûntek a pro csapatkulacsok :-( helyettük bwin van 1100-ért. sok!

én is eltûntem onnan 1 ideje. :D a decából alkatrészt,kiegészítõt nem szabad venni,mert azon van a legnagyobb haszonkulcs nekik. ruhát érdemesebb már beszerezni,fõleg,ha akciós. a bringákat meg hagyjuk,egyébként ezen a legkisebb a haszon. úgy emlékszem az optonia kulacs volt a legolcsóbb, 690 ft,kb 6 dl. én inkább itthon vettem longus kulacsot 8 deciset kb 80 ft-al drágábban.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Na "nagy" dilemmat szereztem magamnak a hetvegere.
Kaptam kolcson PBG-tol egy Powertap kereket, de a jo nehez Dura Ace C50-hez kepest is +220gramm.
A C24-hez kepest meg +360gramm.

Jo lenne a hetvegi versenyeken powert merni, de hegyi idofutamokon ez a plusz 360grammon is multhat 1-2 hely.
Persze nem a dobogo kerul veszelybe miatta. :)

upd: 5-7mp-t szamithat a kalkulator szerint mindket versenyen. Szerintem bevallalom.