Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
:) Láttam már mérlegen magasperemû, színes felnit fixihez-ss-hez, valami bitang 890 gramm környékén? De ott szerintem 800 volt a lakkozás, a többi meg a felni anyaga.

Nagyon szép vélemények vannak a microshift (mea culpa, mikor elõször kerestem rájuk, elírtam a cég nevét és MicroShit került a keresõbe..) nevû tajvani cég termékeirõl, ahogy figyelgettem. Tajvani minõség, tajvani árakon. Mindkettõ nálam egyértelmûen pozitív jelzõ, mert a kis álkínaiak munkamorálja és technikai tudása van olyan jó, mint az átlagos távol-keletitõl elvárható, a "névtelenség" miatt olcsók, és a fölhasználók véleményei se rosszak róluk.

Kint hála az égnek tegnap szakadt az esõ, a hó olvad lefelé, napról-napra jobbak az utak... : )

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
azt hiszem,hogy a következõ nyergem egy ilyen flite lesz: Selle Italia :: VINTAGE « Selle Italia :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...nem tudom mibõl csinálták, de több mint 1800 g, ami egy új szériás alu gurigának szerintem 1 kicsit sok.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szep ez az uj quattro kerek, nekem tetszik, azt vennem. Kenyelem szempontbol persze nem biztos, hogy olyan tuti a magas perem full alubol.

quash

quash

új vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Nekem Quattro van szeptember óta, magas perem miatt nagyon látványos.
Szépen megindul, elõte mavic ksyrium equipe volt, annál lényegesen merevebb.

Sziasztok!

Két kerékszett közül vacilálok, szerintetek milyen lenne jobb választás?

Bike24 - Shimano Ultegra WH-6700 Wheelset black

Bike24 - Fulcrum Racing Quattro Wheelset Clincher 2013 - black/white

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
azt ugye megnézted hogy a fulcrumhoz karácsony elõtt már nem lesz hátsókerék sh. kazettával !?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Elnézést az értelmetlen mondatért, még aludtam...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Sh.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Sziasztok!

Két kerékszett közül vacilálok, szerintetek milyen lenne jobb választás?

Bike24 - Shimano Ultegra WH-6700 Wheelset black

Bike24 - Fulcrum Racing Quattro Wheelset Clincher 2013 - black/white

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nekem van egy pár pont ilyenem. versenyre michelin pro3-at használok. sima úton jobbnak érzem a pro3at, de rossz göröngyös kátyús úton sokkal jobb a peremes szingó. a cet-en hatalmas szolgálatot tett nekem pl. viszont edzésre az a hátránya, hogy ha lelukadsz, akkor mit tudsz csinálni? viszel magaddal mindig egy másik peremes szingót? legalábbis én ezért nem használom edzésre. trutyit meg nem fogok beletölteni.

Tudom irritáló, de megint kérdezek :D

tufo c s33 pro peremes szingók « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

peremes szingók, amik szimpatikusan hangzanak, fõleg ilyen áron (bár elvileg most jóideig elfelejthetem a defektet-kerékcserét, de az üvegszilánkkal beszórt királydinnyét ez nem érdekli)

Van valakinek tapasztalata arról, hogy milyenek ezek a peremes szingók? Úgy tudom, ezek kissé ólmosabb darabok, fõleg szlájmmal, de egész jó tartósságúak, és hát hand-tailored, ami ilyen áron nem rossz vétel, fõleg, hogy ha egybe viszed, csak 20 és még a postaköltséget is elengedi.. Mert nagyon szép darabnak látszanak, a szingók nem rosszak szerintem, s ha ilyen árakon lehet majd a jövõben is beszerezni néha-néha peremes felnivel használhatóakat.. Akkor megéri. Egyébként meg remekek a peremes kerekek. ;)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
kinézet alapján mindegy lenne egy fordított csákányfejre tenni a valagat. ;)

Shimano and Campagnolo – Can’t We All Get Along? | Cyclocross Magazine – Cyclocross News, Races, Bikes, Photos, Videos ez se érdekes, fõleg a végén a "büdzsétáblázat".. OlcsóPácsóknak és idiótáknak. :) De kizárt dolog, hogy úgy mûködjön, ahogy egy eredeti rendszer mûködne magában... A peccsvörk, foltvarrás csak dekorációban meg textiliparban bevált módszer.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
....tucatáru biztos nem, de lesz olyan õrült akinek ez és csak ez lesz a legalkalmasabb. :D

Ridley Noah Fast 

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ebbõl se lesz tucatáru itthon potom 1000 dollár az ára..

TriRig.com • Dash Cycles Custom Seatpost
11:38:11 IM 2012

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

A józan ész szerint õrült dolog ez a papucs, de a gyakorlatban mégis mûködik, montikon is használták.

A papucs az "normál", láttam én is sok bringán ilyet...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
páran szeretik a tufo peremes szingót, páran beszopták vele az élményt (én is). súlycsökkentésre nem rossz, mert asszem 310 gr körül van és ugye nem kell belsõ (95 gr) és felni-szalag sem (20 gr). terror volt felrakni is. menet közben nem éreztem semmi különbséget a belsõs rendszerhez képest.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Tudom irritáló, de megint kérdezek :D

tufo c s33 pro peremes szingók « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

peremes szingók, amik szimpatikusan hangzanak, fõleg ilyen áron (bár elvileg most jóideig elfelejthetem a defektet-kerékcserét, de az üvegszilánkkal beszórt királydinnyét ez nem érdekli)

Van valakinek tapasztalata arról, hogy milyenek ezek a peremes szingók? Úgy tudom, ezek kissé ólmosabb darabok, fõleg szlájmmal, de egész jó tartósságúak, és hát hand-tailored, ami ilyen áron nem rossz vétel, fõleg, hogy ha egybe viszed, csak 20 és még a postaköltséget is elengedi.. Mert nagyon szép darabnak látszanak, a szingók nem rosszak szerintem, s ha ilyen árakon lehet majd a jövõben is beszerezni néha-néha peremes felnivel használhatóakat.. Akkor megéri. Egyébként meg remekek a peremes kerekek. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A józan ész szerint õrült dolog ez a papucs, de a gyakorlatban mégis mûködik, montikon is használták.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
én is a funky láncvilla - papucs dologra gondoltam

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kivancsi lennek mi vezette oket erre a megoldasra.
De nem hiszem, hogy annyira gyenge pont lenne, hisz ez minimum 20 eves es meg egyben van, es hany ilyen van meg egyben.

Nemi gugli utan erre bukkantam: "the funky rear dropout design was cdale's way of getting around a lawsuit by klien"

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Láncvilla papucsnál elõbb-utóbb reccs.
jó hülye helyre tették azt a támvillát

ki találja meg a bringa/váz gyenge pontját?
http://farm9.staticf...e1ac6d188_b.jpg