igen, az a keró az. Mondjuk emiatt tudtam lealkudni. Amikor megvettem csak az alsó 3 fokozat mûködött, a váltó átkötéssel ment már mind a 7 sebesség 95%-os állapotban, de 8-at akarok és van is kerekem meg sorom hozzá. A szett többi tagja makulátlan 600-as, a váz meg inkább 56-os, nekem még éppen méret. A váz meg külön megér egy misét mert piszok igényes cucc Handmade in Denmark. Végül 50-be fájt, ennyiért pont jó lesz 2. bringának
haha, akkoriban pont a Bassot cseréltem volna valami "élhetõbb" gépre (8as campa van rajta, amit "tudatlanságból" turkáltam össze.. akkor még nem tudtam, hogy azt a váltókart-váltót-sort csak a saját rendszerével lehet norm. használni, és persze alkatrészutánpótlás sincs már évtizede..)és nagyon nézegettem a principiát, mert.. a képeken a váz olyan volt, hogy.. gyönyörû festés, mellette láthatatlanra csiszolt varratok, valamint az index fórum vázszakértõ-zsenije ("karbonhívõ") agyba-fûbe dicsérte a vázait a márkának..
Csak mikor láttam, hogy "gányolt", akkor gondoltam, hogy nem biztos, hogy az én kerékpározási stílusomnak (sok váltás, egyenletes pedálfordulat, a teljes hátsó spektrumot kihasználva) nem fog feküdni. : )
de annyiért ajándék, ha tudsz hozzá szerezni megfelelõ 8as shimano fékváltókart.. (érdemes nézegetni, én 2500ért vettem egy pár RX-100ast, amire persze nem volt szükségem, de egy havernak igen..)
Hajtsd majd a vasat.. azért ne a hólében

ezért meg elnézést.. sajnos, mindig lesem azokat a vázakat, amik méretre kb. megfelelnek nekem