Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

(Közbenépp azon röhögök, hogy ezt az amcsik Bike Bra -nak hívják :)

Meg fogsz lepõdni,mikor megláttam, nekem is a "bra" jutott eszembe ; -)

eddig a szállítás mondjuk "okosan" volt megoldva.. bent, lehajtott ülés, két bicaj, elsõ kerék kiszedve persze. Valami riherongy még a bicajokra, hogy ne pattanjon le róluk a gyönyörû gyári fényezés, aztán uccuneki.

persze tetszetõsnek tartom a flexrail-féle megoldást, elegáns, de sajna nem "tartozék". Fõleg, hogy 6 éve, hogy megszabadultunk az utolsó "varrógépesvillámos" négykerekûtõl..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ebbol is latszik, mennyire nem ertek a versenyzeshez. ;)

De ahhoz azert mar nem tul hosszu ez a resztav, hogy 24 ora mulva megint toppon legyel?

Másnapra tudok 101%-os lenni ezután. Természetesen edzettség, pihentség és formaidõzítés függvénye.

A sebesség mindent megold.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Hát igen belül a legjobb vinni, nekem is befér kettõ a csomagtérbe ha nincs sok csomag mellette. Nekem amúgy a hátsó ajtón szállítva többet fogyasztott a kocsi mint a tetõn szállítva. Furcsa de így van. A bogaras dolog jogos, ilyesmivel kiküszöbölhetõ, ha lesz rá valami akció be is szerzek egy párat....

(Közbenépp azon röhögök, hogy ezt az amcsik Bike Bra -nak hívják :)

Nekem szerencsem van a bringaszallitassal, mondjuk nem szerencse, mert direkt vettem megfelelo autot, siman belefer egyben a bringa. Franciaorszagba menet az en bringam + a fiame is bent volt. Igazabol az asszony bringaja is befert, kiprobaltam, de azt vegulis nem vittuk, mert tudtam, hogy nem sokat tekerne a hegyekben. :)

Korabban teton vittuk a bringakat mi is, de szerintem azota is megvannak a bogarak nyomai, akik meg 10 eve kenodtek a villara es a fejcsore.
Ha nem fer be, akkor hatul horgon, vagy hatso ajtora rogzitve van meg a legjobb helyen, szerintem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem szerencsem van a bringaszallitassal, mondjuk nem szerencse, mert direkt vettem megfelelo autot, siman belefer egyben a bringa. Franciaorszagba menet az en bringam + a fiame is bent volt. Igazabol az asszony bringaja is befert, kiprobaltam, de azt vegulis nem vittuk, mert tudtam, hogy nem sokat tekerne a hegyekben. :)

Korabban teton vittuk a bringakat mi is, de szerintem azota is megvannak a bogarak nyomai, akik meg 10 eve kenodtek a villara es a fejcsore.
Ha nem fer be, akkor hatul horgon, vagy hatso ajtora rogzitve van meg a legjobb helyen, szerintem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ebbol is latszik, mennyire nem ertek a versenyzeshez. ;)

De ahhoz azert mar nem tul hosszu ez a resztav, hogy 24 ora mulva megint toppon legyel?

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A büntetéstõl szerintem nagyon nem kell tartanod. Egyrészt a hatóságok is rajta vannak a szabálymódosításon másrészt elég sokan használnak ilyen tartót, nem is tudva a szabályozásról.
Én is kacérkodtam az ötlettel, de le kellett volna vizsgáztatni a kocsit horogra, végül villát rögzítõ Yakima Boa tetõtartókat rendeltem az USA-ból, kb. egy Thule outride árának a feléért. Fél éve használom, outival és montival is, szuper!

Bocsi, ezt a részt nem követtem/láttam eddig. Nekem mindenesetre újdonság volt a dolog. No meg figyelemfelkeltésre mindenképp hasznos, mert pont jövõre akartam venni ilyet én is, de ezek szerint felejtõs. (vagy épp letojom és bízom benne, hogy nem én leszek az, akit megbüntetnek.)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

pff, hat hogy tudnek???

Mert szerinted okosan elsore nem mentek gyors tempot mentek, erre gondolsz?
Meg masodszorra se, mert akkor meg mar nem birtak? Tenyleg ezt gondolod?

:)

Két közel egyforma idõt kell menni vagy másodjára egy kicsit jobbat a legjobb eredményhez. Aki csak egyet megy az hányásig agyon savasíthatja magát, de aki kettõt az beosztja ez erejét. Hosszú ez a résztáv ahhoz, hogy regenerálódjon belõle az ember.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Már legalább két éve beszélgetünk róla itt a fórumon. A versenyzõs topikokban találsz róla információt.

Bocsi, ezt a részt nem követtem/láttam eddig. Nekem mindenesetre újdonság volt a dolog. No meg figyelemfelkeltésre mindenképp hasznos, mert pont jövõre akartam venni ilyet én is, de ezek szerint felejtõs. (vagy épp letojom és bízom benne, hogy nem én leszek az, akit megbüntetnek.)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
pff, hat hogy tudnek???

Mert szerinted okosan elsore nem mentek gyors tempot mentek, erre gondolsz?
Meg masodszorra se, mert akkor meg mar nem birtak? Tenyleg ezt gondolod?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás
már régen nem jártam Vácrátót,Õrbottyán felé,mert nagyon gáz volt az út. ma viszont arra tekertem,és nagyon király aszfaltot sikerült odarittyenteni. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hat, ebben tevedsz. ;)

Csak regi eredmenyeket lehet talalni a neten, de nem hiszem, hogy ebben nagy valtozasok lettek volna.

2005:
1. Szeghalmi Balint 8:53 es 8:41
2. Szoke Gabor 8:59 es 9:00
3. Szuromi Bence 8:58 es 9:01

Csak hogy az elso harmat, raadasul ismert neveket emlitsek.

2004:
1. Bence 8:45 es 8:53
2. Szega 8:58 es 8:44
3. Ordog Krisztian 9:26 es 9:15

Egyebkent is pont te mondtad, hogy meg se kottyan ket rovid verseny egymas utan.

Ha realisan nezzuk az elso futamban hagyhattak tartalekot, mert nem ismertek a palyat, teszemazt. Na de egy evre ra, ez mar nem lehet ok.

Olyat tudsz mutatni, ahol csak egyet mentek? ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat, ebben tevedsz. ;)

Csak regi eredmenyeket lehet talalni a neten, de nem hiszem, hogy ebben nagy valtozasok lettek volna.

2005:
1. Szeghalmi Balint 8:53 es 8:41
2. Szoke Gabor 8:59 es 9:00
3. Szuromi Bence 8:58 es 9:01

Csak hogy az elso harmat, raadasul ismert neveket emlitsek.

2004:
1. Bence 8:45 es 8:53
2. Szega 8:58 es 8:44
3. Ordog Krisztian 9:26 es 9:15

Egyebkent is pont te mondtad, hogy meg se kottyan ket rovid verseny egymas utan.

Ha realisan nezzuk az elso futamban hagyhattak tartalekot, mert nem ismertek a palyat, teszemazt. Na de egy evre ra, ez mar nem lehet ok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudom, hova kellene betenni ezt a hírt, de engem kissé megdöbbentett: Totalcar - Közösség - Vonóhorogra biciklit? Ne!

Már legalább két éve beszélgetünk róla itt a fórumon. A versenyzõs topikokban találsz róla információt.

Volt ugye hetvegen ez a 2x3.8km-s idofutam, hatha erdekel valamit.
Nincs meg teljes eredmenylista, csak ezt kaptam egyelore. (De aze' ez is eleg, hogy oda****on.)

18-23 evesek: 1. Kenyeres Ábel (Utensilnord Ora24.eu) 19:09
24-34 evesek: 1. Kusztor Péter Utensilnord Ora24.eu) 16:16, 2. Tóth Gábor (SHKE) 18:30
35-99 evesek: 1. Róka Tibor (KTM-DKSI) 9:05 (18:10), 2. Havas Péter (Cervelo Team) 09:06 (18:12), 3. Pelyhe László (Eger Termál) 9:56 (19:52).

Az oregek csak 1x mentek, tehat naluk duplaztam az idejuket.

1x vagy 2x felmenni nem ugyanaz. Egy 9perces max után a másodiknál már jelentõs teljesítményesés lesz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Volt ugye hetvegen ez a 2x3.8km-s idofutam, hatha erdekel valamit.
Nincs meg teljes eredmenylista, csak ezt kaptam egyelore. (De aze' ez is eleg, hogy oda****on.)

18-23 evesek: 1. Kenyeres Ábel (Utensilnord Ora24.eu) 19:09
24-34 evesek: 1. Kusztor Péter Utensilnord Ora24.eu) 16:16, 2. Tóth Gábor (SHKE) 18:30
35-99 evesek: 1. Róka Tibor (KTM-DKSI) 9:05 (18:10), 2. Havas Péter (Cervelo Team) 09:06 (18:12), 3. Pelyhe László (Eger Termál) 9:56 (19:52).

Az oregek csak 1x mentek, tehat naluk duplaztam az idejuket.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Nem tudom, hova kellene betenni ezt a hírt, de engem kissé megdöbbentett: Totalcar - Közösség - Vonóhorogra biciklit? Ne!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Vagy csak egyszerûen így szeretni.Miért kell ezen agyalni?Ha így jó neki,akkor úgy jó neki.
GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Eegen. Boonennek is volt egyedi meretu vaza, talan most is van.
No de Petacchi egy kioregedett sprinter, messze nem elso ember, raadasul elegge "hirtelen" dontottek rola, hogy leigazoljak.
Az egyedi vazmeret igen draga mulatsag. Mivel Ale ezzel is frankon tud biciklizni, miert ne hasznalna ezt? Azert ez nem 48-as vaz, nem er bele a laba a kerekbe.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Ezt már megbeszéltük többször, versenyzõ szemszögbõl turista geoval gyártják szinte az összes vázat, ezért kisebb vázat kell használniuk, hogy a helyén legyen a kormány.

pro szinten bele kellene hogy férjen az egyedi vázméret készítés. pl Sagan esete:58-as top és 54-es seat tube (cannondale)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vajon miért jó Petacchinak hogy a méreténél kb 2 számmal kisebb bringán teker kilométeres stucnival? Vagy csak nekem furcsa?

Ezt már megbeszéltük többször, versenyzõ szemszögbõl turista geoval gyártják szinte az összes vázat, ezért kisebb vázat kell használniuk, hogy a helyén legyen a kormány.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
kisebb váz nagyobb merevség, na meg jó dolog rugdalni az elsõ kereket :)