Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, baze, mi lenne ha egyszer rendesen keszulnel egy versenyre? :)
Elvesztett kulacs utan el se vitt kulacs, biztos, hogy ezt buntetlenul lehet csinalni?

Becsúszhatnak kisebb-nagyobb hibák. :) Vannak fontos és kevésbé fontos versenyek, ez a kevésbé kategóriába tartozott. Különben is én versenyezni szeretek, nem feltétlenül a gyõzelemre hajtok.
Most is megbûnhõdtem miatta, a dehidratáció visszavetette a teljesítményemet.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jani, baze, mi lenne ha egyszer rendesen keszulnel egy versenyre? :)
Elvesztett kulacs utan el se vitt kulacs, biztos, hogy ezt buntetlenul lehet csinalni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Gratulálok! Úgy látom a végül nem csak a kulacsot, a kesztyût is elfelejtetted :)
Ezen a képen jól látszik, hogy a mögötted tekerõ három úrhoz képest vízszintesebb tartásban, domború háttal tekersz. Ez adottság, vagy tudatos munka van mögötte? Légellenállásban nyilván sokat számít. Örülök hogy személyesen is összefutottunk.

Köszönöm. A kesztyû szándékosan maradt a kocsiban, kockáztattam. :)
Nincs mögötte tudatos munka, így kényelmes.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

A hétvégi balatonfüredi versenyek története Márkus Jani kerékpáros blogja: Balaton Bike Fest országúti versenyek - 2013.08.24-25.

Gratulálok! Úgy látom a végül nem csak a kulacsot, a kesztyût is elfelejtetted :)
Ezen a képen jól látszik, hogy a mögötted tekerõ három úrhoz képest vízszintesebb tartásban, domború háttal tekersz. Ez adottság, vagy tudatos munka van mögötte? Légellenállásban nyilván sokat számít. Örülök hogy személyesen is összefutottunk.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A hétvégi balatonfüredi versenyek története Márkus Jani kerékpáros blogja: Balaton Bike Fest országúti versenyek - 2013.08.24-25.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Csak egy apró élmény, a bringámban gyárilag Acros kormánycsapágy van, ami amúgy kiváló cucc, de a központosító gyûrût (compression ring) - amúgy szándékosan - mûanyagból és nem fémbõl gyártják, már összeszereléskor letört a peremébõl egy darab, szétszedéskor (villaszár vágás miatt) tovább amortizálódott, így most van egy minimális "kotyogása" a villának. Írtam az acrosnak Németországba, most jött egy hatalmas boríték, két központosító gyûrûvel, egy szett ajándék távtartó gyûrû készlettel, katalógusokkal, és ipari mennyiségû matricával, hogy a gyerkõcök is örüljenek .... mindezt tök ingyen, jótállás sem kötelezi õket felém. Van még mit tanulni idehaza....

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Bakker, Jani, jol csinalod, a foto alapjan te voltal a legerosebb! :)
http://www.velo.hu/k...__683x1024_.jpg

A hegyen mindig az IFA megy elõl :) (bocsi, olcsó poén volt)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Bakker, Jani, jol csinalod, a foto alapjan te voltal a legerosebb! :)
http://www.velo.hu/k...__683x1024_.jpg

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Pályi Csaba megdöntötte a 24 órás magyar rekordot! Eddig 784km/23:44. KISKUNLACHÁZA, 24 óra BRINGA.

Egy kerékpáros elverte a "sztárokat" a ki alszik kevesebbet játékukban. :)

Nem hinném, hogy bármelyik RAAM-osban felmerült az alvás gondolata. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem ugrik be ki o, de szep teljesitmeny!
Rekorddonteshez idealis terep: tok sik, nagy szel se volt, es hat lehetett bolyozni rendesen, mert nagyon sokan indultak, egy nagyon rovid palyan.

En kivancsibb vagyok a BBF-re. :)

upd: Akkor miert nem keresem az eredmenylistat, nemigaz?
Bakker, Szuromine Dia eleg rendesen tolja. :o Voltam meg tavasszal vele egy Kekes koron, a hegyen se maradt le, pedig azert eleg jo tempot mentunk, ha nem is versenyhez merhetot.
Bence is ujra versenyben, cool, es megy is ahogy kell.
Te is jol mentel, ahogy nezem, megint idofutam, hogy kulon idod van? ;)
5. meg az a Solyom Teames srac akivel a Tarjanon mentem egyutt. Korabban nem ismertem, de nagyon eros...

Dia a legerõsebb kerékpárosnõ Magyarországon. A szélezéseket is simán bírja, a wattok vele vannak. Simán leverné bármelyik profi országúti versenyzõnõnket és a montis lányokat is. Múltkor Pécsen még féltem mögötte, hogy nehogy miatta szakadjak le, ma már nem volt így.

Nem, nem volt idõfutam :) , technikai gondjaim voltak az utolsó 5km-en, ezért a külön idõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jo a velos cikk, hogy "A hölgyeknél célfotó döntött." 2:52:36 vs 3:03:05 hat igen, tenyleg szoros volt. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem ugrik be ki o, de szep teljesitmeny!
Rekorddonteshez idealis terep: tok sik, nagy szel se volt, es hat lehetett bolyozni rendesen, mert nagyon sokan indultak, egy nagyon rovid palyan.

En kivancsibb vagyok a BBF-re. :)

upd: Akkor miert nem keresem az eredmenylistat, nemigaz?
Bakker, Szuromine Dia eleg rendesen tolja. :o Voltam meg tavasszal vele egy Kekes koron, a hegyen se maradt le, pedig azert eleg jo tempot mentunk, ha nem is versenyhez merhetot.
Bence is ujra versenyben, cool, es megy is ahogy kell.
Te is jol mentel, ahogy nezem, megint idofutam, hogy kulon idod van? ;)
5. meg az a Solyom Teames srac akivel a Tarjanon mentem egyutt. Korabban nem ismertem, de nagyon eros...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pályi Csaba megdöntötte a 24 órás magyar rekordot! Eddig 784km/23:44. KISKUNLACHÁZA, 24 óra BRINGA.

Egy kerékpáros elverte a "sztárokat" a ki alszik kevesebbet játékukban. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ja, hogy bejartad a palyat, mar ertem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

erre utaltam korábban, hogy igazi "klasszikus" lehetne nálunk

Ahhoz kéne rendes mezõny is, aki tud biciklizni. :(

Ha mar a kanyartechnikadnal tartunk... Ez mi? Ugy fest a levegoben az elso kerek, de okot nem latok ra. Csak optikai csalodas?

http://velo.hu/kepek...3/bbf__386_.jpg

Rossz utak? Hat foton rossz ut nem latszik sehol. (??)

Szerintem igen. Voltak ott hullámok az útban, de nem hiszem, hogy elemelkedett volna a kerekem.

A maraton pályáról beszélünk, nem errõl. Egyébként itt volt macskaköves rész is, meg az egyik kanyar végén is volt két sor macskakõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha mar a kanyartechnikadnal tartunk... Ez mi? Ugy fest a levegoben az elso kerek, de okot nem latok ra. Csak optikai csalodas?

http://velo.hu/kepek...3/bbf__386_.jpg

Rossz utak? Hat foton rossz ut nem latszik sehol. (??)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
erre utaltam korábban, hogy igazi "klasszikus" lehetne nálunk

Köszi. Úgy alakult, hogy mentem. :) Majd késõbb elmesélem részletesen.
Vizes és hideg volt a pálya. Rossz, keskeny, folyamatosan kanyargó és hullámzó utak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vizes és hideg volt a pálya. Rossz, keskeny, folyamatosan kanyargó és hullámzó utak.

Úgy látom a fotósnak tetszett a kanyartechnikám. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hát nem szép dolog kritériumból idõfutamot csinálni!:-) De ha hagytak menni, akkor menni kell. Egyébként gratulálok! hogy alakult?
És a pálya hogy tetszett?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Hát nem szép dolog kritériumból idõfutamot csinálni!:-) De ha hagytak menni, akkor menni kell. Egyébként gratulálok! hogy alakult?
És a pálya hogy tetszett?

Ave,
holnap eldõl, hogy sikerül-e regenerálódnom a mai másfél óra elázós, szétfagyós pályabejárásból plusz a 25 perc + 1 kör hosszúságú furcsa körözõs idõfutamból. Bár a mai után lehet motivációs problémáim lesznek.