Hello! használ valaki közületek nyeregcső-átmérő szűkítőt (31,6-ról kellene lemenni 27,2-re) milyenek ezek, nem recsegnek-ropognak menet közben?
Történt ugyanis hogy hétvégén felültem a nyári vasra, vagyis műanyagra és rendesen felpumpálva szar utakon bizony hiányoltam a téli vas kényelmét. Igaz, hogy a téli az valóban vas meg 25-ös gumi van rajta nem agyonfúva, de elgondolkodtam egy "ergo" nyeregcső használatán. Van pár kifejezetten ilyen pl canyonnak, meg specialiezednek de ahogy szétnéztem mind 27.2-es, az árakról most ne beszéljünk mert az horror (canyon VCLS 2 vagy Ergon) Nekem meg 31.6-os a vázam, szóval érdekelne, hogy jó megoldás-e a szűkítő. Vagy hagyjam a pi..ba az egészet mert úgyis megszokom a nyárit megint (eddig 5 évig jó volt)
ha valak olcsón keres jónak tűnő pedált akkor láttam egy egész használhatót a dekában, saját márkás Btwin KEO-kompatibilis (bár én shimano SPD-SL párti vagyok) acél koptatóbetéttel és fém pedáltesttel, állítható rugóerővel, bontható csapággyal és elég könnyű is 280g körül 12-ért.
Montin évekig használtam. Be kell zsírozni a szűkítő és a váz között rendesen és nem fog recsegni. Annyi gond lehet, hogy a boltban kapható szűkítők nem túl pontosak, ezért lehet kell egy réteg sörösdoboz is a váz és a szűkítő közé.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére