Srácok, köszi a defektmentesítős, pótbelsős tanácsokat!
Hétvégén elvégeztem egy belső kiszedés-külső feltétele tesztet, hogy lássam, "élesben" meglepetés érne-e. Azt hiszem, egy ilyen művelet alap amúgy is annak, aki sokat megy. Nagyon jól tettem, három dolog miatt is. 700x28C-s Conti GP 4-Season külsőim vannak, Mavic felniről ilyen nehezen még nem szedtem le külsőt, hogy a felrakásról már ne is beszéljek. Belsőkbe öntöttem 40-40 ml Joe's NoFlats eco-sealant folyadékot és itt jött a második felismerés: a lassú defektemet a nem megfelelően meghúzott szelepmag okozta.
Nem hittem el, hogy ezt nem bírtam észre venni korábban...
A harmadik dolog, hogy megpróbáltam a hordozható kis kézi pumpámmal mennyire lehet felfújni a kereket, hogy ezen a téren se érjen nagyon meglepetés egy éles bevetésen. Ez egy Lezyne Alloy Drive, de a montihoz való verzió, szóval nem sok mindenre jó oúti esetén...
Próbáltam visszaolvasni, nekem úgy tűnt, inkább Co2 patronnal oldjátok meg a felfújást, jól értem? Ha mégis ragaszkodnék pumpához, van esetleg olyan horzozható pumpa, amivel legalább 6-6.5 barra fel lehet küszködni a guminyomást?