Nekem sem akar megszunni a gáttájéki sebződés-foltos fájdalmas kikezdődés. Isti tanácsára kipróbáltam a hintőport, ami ugyan enyhít, kevésbé fájdalmas, s kicsivel többet bírok menni, de még mindig sebződöm.
Tkp. olyan, mintha a gáton a csontos részek s a nyereg közé csípődne a lágyrész, s az macerálódna ki. A bőröm kicsit laza, lógós ráadásul arrafelé aztán tényleg...
A nyereg egy flite genuine gel, szélességre 140-es, de elöl elég keskeny. Nem tudom, mit lehetne kitalálni, talán egy szélesebb orr-részű nyereg tudna dobni a komforton... :\
A vicc az, hogy van egy "gagyi" olcsó velo nyergem 3eft-ért, ami évente egyszer istenesen feltör és onanntól, mikor a hátsóm megszokja semmi sérülés nincs sem pedig zsibbadás. A limitációja a könyöklőhöz van, de a koskormány összes fogásához ideális egyszerűen.
A boltban, amit mivel kritikát fogalmazok meg, nem nevezek nevén, azt mondták hogy a szép új vázamhoz, mikor átépítettem a gépem, nem illik egy ilyen gagyi nyereg, Ügyesen rábeszéltek egy selle qbik nyeregre, nos szemben a velo kivágásával, a qbiken ilyen nem volt, de tény hogy egyszer sem tört fel, viszont a lágy részeimet nyomta rendesen, ezt követően most lecseréltem specialized nyeregre, lágy rész nincs nyomva, támaszt is elvileg, de mégis, ahogy jól sejtve írtad is a gátrész vonalában, de konzekvensen csak az egyik oldalon csíp össze. Egyszerűen nem értem mit kellene tenni. A boltban azt mondták ez kevés km majd meg fogom szokni..