tegnap elmentem tekerni Őrbottyán,Csomád,Veresegyház felé. hiba volt. Csomád,és Vers között eddig is építettek vlmit,de most már totál szétkapták az utat. ez volt az első cyclo cross szakasz. nem volt sok,max 10 méter,de azért már ment föl a pumpa. utána Őrbottyánról át akartam menni Váchartyán felé. tök király volt,mert ott is szétbombázták az utat. ki lett jelölve egy kerülő út,így arra vettem az irányt. kezdett gyanús lenni,h egy jobbosnál a kocsik nagyon lelassítanak. mikor odaértem,megláttam mi a "tituláció". a kanyar után kb 1,5 km homokos "út" vezetett vissza az eredeti útra. nagyon lassan végig mentem rajta. szerencsétlen Bianchi-m nagyon sajnáltam. rendesen lehetett hallani,érezni,ahogy megy bele a homok a láncszemekbe. na mind1. végig küzdöttem magam rajta. már káromkodni sem tudtam. 1xűen nem hittem el,h így tönkre lehet vlmit b@szni itthon.
ma reggel meg lánc tisztítással kezdtem. nem volt itthon más,csak wd40,így igénybe vettem a "semmirenemjóspray" szolgálatait. kíváncsi leszek mikor fogja a láncból kipörgetni az olajat. 
2 tanulsága van az írásomnak.
az 1ik,h nem érdemes mostanában arra menni.
a másik,h nem kellet volna láncot tisztítanom,ha visszafordulok Őrbottyánnál.