hát igen. megfontolandó. ez épp egy 5-össel több mint a sajátom újrabőrözése
Szerencsére, amíg "puffin" létezik, addig minden 7ezertől drágább flite-ra rámondhatom, hogy "OVERPRICED"
Talán, ha egyszer lesz bontott 10s szettje, olcsón átkonvertálódhatok. 
Monoplanar fékes athena 8s szett van most elfekvő, kíváncsi vagyok, mennyibe lehet majd elsózni. Karbon Concorde váz, DP18 kerékszett Ath-agyakon, én olyan 260 GBP-re gondoltam
mai mail:
"Szia,
tegnap aztán vettem még egy raleigh 531C reynolds bringát panasonic team színekben, karcmentes 6400-as vázváltós szettel. Szép fehér rolls nyereg van rajta, meg megvan a szetthez a shimano trico pedál is...
82 ben hoztam el postával, olyan 270-re be lehet árazni szerintem, az ősszel volt két ilyen bringám, az egyik nem volt fent a fórumon, azt direktben adtam el 360-ért 7400 dura szettel, a másik 300 körül ment el de azon 1055ös szett volt!
Még azon is gondolkodom, hogy az oclv concorde-ot mennyire árazzam? Nagyon szép váz különben, újabb a régi trekeknél, itt a nyeregvázcsőbe a kerékjárati ív bele van téve, leverődés alig, azokat kijavítgatom, meg jobban letisztítva a lila sem annyira gáz... én így elsőre olyan 125-öt gondolnék érte villástól.
Képzeld tegnap amikor szétszedtem a szettet, az átdobónál egy érdekességre leltem. A hagyományos athena-chorus átdobó, csak nincsen feliratozva, a terelő hátoldalába meg bele van gravírozva, hogy campag. prototype not for use. Egyébként teszi a dolgát, teljes értékű cucc. izgalmas lehet..."
Vejne módosította - 2015. január 22. - 11:35