Na, C'dale SuperSix "Maiden Voyage" pipa!
Ez. Egy gyönyörű barátság kezdete. Ami feltűnt a Wilier La Triestina vázhoz képest: RAGAD. Nem pattog, nem ráz, nem üti szét a fogazatom, ellenben érezhetően merevebb a fejcső környéke, az irányítás atomjó. Nagyon stabil az eleje, legalábbis, a wilierhez képest sokkal-sokkal jobban irányítható.
A finom vibrációkat elnyeli-disszipálja, bár, azok a csecsemőujjnyi girbegurba támvillák ilyenek.
Kicsit a kormányról, syntace racelite cdr 2014 vagy mifene, a kezdeti sokk (mérleg, 318 gramm, wtf? ) után el kell ismernem: kiváló hajlítású darab, könnyen elérhető róla az ergo kioldója, a fékkar, nagyon kényelmes az alsó fogása, felső fogása szintén, illetve, jó széles. Remek darab, de bitangnehéz 
A kerékszettről később, a gumikkal meg elégedett vagyok teljesen (Diamante Pro Radiale 24mm).
A váltás-fékezés jó, bár a lánc kicsit cicceg-kattog, ami nem csoda: használt FSA láncba lett betoldva 4 új campy szem, aztán egy sram patent tartja össze a történetet.. 
Amúgy ha választanom kell PowerShift és régi US veloce közt: előbbi. Nekem többet jelent, hogy a váltás FINOM és könnyed, mint az, hogy egyszerre leváltok 5-öt..
Egyszeruen élveztem, hogy ujjpöccre vált a rendszer (annak ellenére, hogy a hátsó váltó PAPÍRON nem kompatibilis a váltókarral (2010-es verocse hátsó váltó vs. PowerShift kar). A régi US kar szépen mukodott, de iszonyat erő kellett hozzá, főleg, a kioldókarhoz. A PS érezhetően könnyebb, és szép pontos. Inkább legyen a váltás finom, mint "FÉÉRFIAAS".
btw: van, ami nem tetszik: a bowdenezés.. A Coralon sima Jagwire CEX szett van, de annak is már nagyon merev-"kompressziómentes" a váltóbowden-háza, és a fékbowdenház is jó kemény, nem nyeklik, nem hajlik.
A Kancsóra meg vmiért a 150ft folyóméteres bowdenházak lettek applikálva. Mivel 1500 ft a CEX szett, így kérdezem: fehéret-feketét vagy szürkét? 
Vejne módosította - 2015. április 25. - 17:31