nekem polírozott tányérokkal jobban tetszene.
Gondolom ott vannak különbségek. Ha jól látom, az RRS kemény anodizált "hardox" tányérokkal bír, az RS-ről tudom, hogy CNC machinált, míg gondolom, a Torq-R-hez a klasszikus bilimíniumot tolják, ami kb. a centaur-veloce szintű szetteken volt 2011 előtt.
Egyébként csiszokjók ezek a Gommitalia Irisek. Sokan kérdezték már,hogy szándékosan sárga a gumi? Mondom, nem, de 5 GBP-nél nem nézem, milyen színű a külső, ha még papíron jó is. És tényleg: 8 barra fújom, vagy 7.5-re, (a gyártó szerint max. 8-at bír). Komfortban nem érzem ütősnek a 20mm-es keskenységét (13mm-es felnin valójában csak 19.6 mm széles volt, a Khamsin kicsit jobban kiteríti, mert eleve a felni 21mm széles kívül..). Defektem még nem volt, pedig mindig rácsodálkozom, hogy mennyi szilánk-törmelék van elszórtan. És, ami a legjobban tetszik, hogy TAPAD. A rubino prohoz képest, mint a mágnes. Oké, az első 100 km-en mint a takony, úgy csúszott, de így, kb. 1.5k km után már nagyon ragaszkodik az aszfalthoz. És hátul sem látok rajta kopásnyomot, szóval az a szép drótkerítésmintázat még rajta van a futófelületen szépen.
Persze, mikor vettem, nem volt piros, csak sárga 
http://www.planetx.c...ar-folding-tyre
Az Open korsa KS-től mindenképp jobb "all-in-all": utóbbi hasonlóan jól viselkedett kanyarban, kényelmes volt, de, hátul nagyon hamar leradírozódott kockára.. Akkor megtanultam, hogy "versenygumi" vérpistikének csatangolni hülyeség. A rubino pro tartósságban kiválónak "találtatott általam", ellenben kissé ráz, kissé sem tapad, de legalább bírja.
Amint lesz több tapasztalat a Diamante Radialéről, valamit röttyentek, bár, ott azért a 24mm-es ballonosság elég kellemes már kézbe véve is.
Főleg a szélesebb felnin (Vento) (na, valójában ezt hiányolom kicsit az Irisből, a szélességet.. azét 22mm-es kiadású lehetne..)
Vejne módosította - 2015. április 24. - 18:15