Az a rövid titán tengely így meg tud hajolni, hogy kinyírja a csapágyakat? :\ Akkor én nem panaszkodom az UT-re. ![]()
Chorus tengellyel javulhat az élettartam, gondolom. Azért az acél merevebb, azon a 15 grammon meg nem fog múlni sokminden a középcsapágyházban.
Én úgy döntöttem, hogy ha szórakozni fog a váltás, jöhet a bowdenszett. Kicsit haragszom magamra, mert VAN bowdenszettem, ami azért már jobb minőségű, de nem azzal lett összeszerelve készre a bringa. Igaz, színben az sehogy sem passzolt volna (komplett vörös bowdenházak nagyon nem illenek a piros masinára.)
Ami engem meglep, hogy 31.6-os alu nyeregcsőnél nem érezni a vibrációkat, bár, ahogy írtam, a támvillák nagyon-nagyon véknyak és hajlítottak, illetve, a nyereg is titánpálcás kevlártestes.
Most dilemma van, hogy a Flite MAX vagy a sima Flite Titanium a kényelmesebb-e. Szélességre van köztük kb. 10mm, meg a MAX-nak van egy "szuszpenziós rendszere", a titanium-kevlár meg magában hajlik. Formára mindkettő rohadtjó...
bowdenházból még a színt kigondolom, a fehér jól mutat, csak koszolódik, a szürke menne a stucni-bandázs színéhez, a fekete meg univerzális "when in doubt, go black" téma.
Amúgy campy részéről ezt a váltó-váltókar keverés "nemajánlást" nem értem, mivel, ha jól tudom, az RD9-VL széria quick-shiftes váltókarokhoz lett kitalálva, szóval eleve lágyabb-puhább rugókkal szerelik, s láss csodát: a PS váltókarok-váltók a QS szériák örökösei koncepcióban és tervezésben.. hmm.
Röviden: mukodnek oszt kész!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére