kb 3 hónapja nem ültem bringán. nem is volt kedvem bringázni, meg volt egy műtétem is. na mind1. múlt év végén megcsináltam a Bianchi-m. totál szétszedtem, összeraktam. a fékváltókarokat is felújítottam. igazság szerint alig mentem vele. max 1-2 ezret. múlt héten újra elkezdtem tekerészni. ma is mentem. ez volt a 3. alkalom a kihagyás után. kis lejtő, felrakom nagy tányérra, a lejtő után raknám le a kicsire, de nem úgy működött, ahogy kellett volna. már akkor tudtam, h eltörött egy rugó az ergóban. egyébként lehetett vele váltani, csak lefelé nem kattogott. itthon leszereltem, szétszedtem, és tényleg az egyik rugó volt. az volt a szerencsém, h kaptam bontásra ítélt ergókat, így abból ki tudtam szedni a rugót. G rugók, meg még néhány másikból van több is, csak éppen abból nem volt. jó nagy kupit csináltam itthon, mert a sok limlom között ott vannak az ilyen kincsek is. egyébként kezdek arra gyanakodni, h a kb 24 éves ergókban már az eredeti rugók kiszolgálták az idejüket, ugyanis az utóbbi néhány évben már nem ez volt az első rugó törés.
egyébként ez törött el most: