ja ott.apróban láttad? .))
Nem baj ha nehéz én is az vagyok akkor legalább erõs.

ja ott.apróban láttad? .))
Peugeot vázakat ismeri valaki? Vélemény róluk?
Egyforgáspontos - Exage Sport (1988) :afro:
Köszi a segítséget!
Az attól függ, hogy egy- vagy két forgáspontos. Az egyforgáspontost (egy tengelyre van "felfûzve az egész) ki kell lazítani, belõni középre, aztán újra meghúzni. A kétforgáspontosokon felül az egyik szélén van egy kis kereszthornyos csavar, ezt csavargatva mozog a 2 pofa vagy balra - vagy fordítva tekerve - jobbra.
Egy láma kérdésem van, de csak mától van országútim:confused:
Az elsõ fékemnél a jobb oldali pofa folyamatosan hozzáér a felnihez. Hogyan tudom ezt központosítani?
A küllõkrõl: a változó falvastagságúak a könnyítettek, vigyázni kell velük (füzött kerékben), mert rendesen tömeglimitesek, 80 kg. fölött nem nagyon ajánlott, mert sûrûn kell centrírozni. A gyári kerék más dolog, ott szinte csak könnyû küllõk vannak és bírják a gyûrõdést. A kerék lelke a küllõ...
Sziasztok!
A vélemenyeteket kérném az alábbiakban:
80 kilós vagyok és kerékszettet szeretnék venni. Mindenféleképpen Mavic-ban gondolkodok.
Vegyek egy új Ksyrium Elit-t, vagy egy alig használt Ksyrium SL-t. Az SL-t most hírdetik a bikemag aprón.
Eddig egy Ambrosiom volt Dura-Ace aggyal, 32 küllõvel (hátsó) és semmi gondom nem volt vele a két év alatt, pedig meglátogattam egy pár gödröt.
Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
A vélemenyeteket kérném az alábbiakban:
80 kilós vagyok és kerékszettet szeretnék venni. Mindenféleképpen Mavic-ban gondolkodok.
Vegyek egy új Ksyrium Elit-t, vagy egy alig használt Ksyrium SL-t. Az SL-t most hírdetik a bikemag aprón.
Eddig egy Ambrosiom volt Dura-Ace aggyal, 32 küllõvel (hátsó) és semmi gondom nem volt vele a két év alatt, pedig meglátogattam egy pár gödröt.
Elõre is köszönöm!
EGy jó minõségû összetételekbõl jók fûzött kerék nagyon sokat elbír