Nem, nem ezzel a nyereggel szenvedek évek óta, a korábbi nyergeimen meg talaltam a kényelmes dőlést, hanem a kerékpár beállításával, hogy ne terheljem olyan mértékben a válam, hogy pl. ma hajnalban tekertem 15km -t, és már érzem a vállaim.
És ez megy évek óta, voltam már pesten 25ezres bikefit -en, ami lószerszámot sem ért
Több órányi videófelvételem vab arról, ahogy a szobámban tekerek görgőn különböző beállításokkal, majd a kinoeva programmal nézzem a fokokat a bikedynamics oldal alapján.
Még most sem tudnám körbetejerni egy nap alatt a balatont, mert nem tudok 8-10 órát a nyeregben tölteni. 5 óra környékén van a max, de akkor már félpercenként váltok kézpozíciot.
Írták már többen több helyen hogy tekerjek hajlított könyökkel, amit próbálok is, egészen addig míg bírja a tricepszem.
Olvastam, talán Peter White oldalán, hogy terhet lehet levenni a vállakról ha leszarom a knee over the pedal szabályt, és hátrébb tolom a nyerget. Talán tényleg jobb is, de akkor meg seggizomból, meg a hátsó lábizomból tekerek, nem használom az elülső izmokat, ezért folyamazosan előrébb csúszok, higy bekapcsolódjanak ők is.
A legrosszabb, hogy nem érzem mikor jobb vagy rosszabb az adott beállítás, semmivel sem jobb, ha az összes gyűrűt a stucni alá rakom, és a stucnit felefelé fordítom, annál, mintha kivenném alóla az összes gyűrűt és negatívba fordítom.
Hajlékonyságom szerintem megfelelő, a tenyeremet még nem, de az öklömet letudom tenni, a fizik szerint snake vagyok.
Holnap megyek az első "versenyemre", a 105km -es Balatonfelvidéki maratonra, remélem észre fofok venni valamit a többi bringáson, ami segíthet nekem.