Egyébként minden kcs ugyanolyan méretû, csak a bal-jobb menetekkel meg talán menetemelkedéssel van kavarás.
Csak, hogy kukacoskodjak, az olasz 70 mm széles, az angol 68 mm.
Egyébként minden kcs ugyanolyan méretû, csak a bal-jobb menetekkel meg talán menetemelkedéssel van kavarás.
Kiegészítés: a pályavázak 120mm szélesek, régebbi oútik 126 (jelenleg gyártottak mind 130).
Én meg abba a kormánybaKöszi a válaszokat! Ebbe a vázba szerettem bele: http://store.somafab.com/pacrtrfr.html
Ennyibõl klasszisokkal jobb használt bicajt veszel itt az apróban.Mi a véleményetek az alábbi bringáról ?
Megér újan 60 ezret ?
VÁZ FFI ALU 56CM/700C 58CM/700C 61CM/700C
VILLA HITEN
KORMÁNYCSAPÁGY CARTRIGE RENDSZERÛ, TÖMÍTETT
HAJTÓMÛ / KÖZÉPRÉSZ
SUGINO LH2460 175/53-39 MONOBLOKK 68/119MM
VÁLTÓRENDSZER
SHIMANO A50 ELSÕ/HÁTSÓ VÁLTÓ; MFTZ07714-28 FOGASKERÉKSOR; SY20A VÁLTÓKAR
FÉK ARTEK CALIPPER
KERÉK AGYAK JOYTECH ALU GYORSZÁRAS
ABRONCS REMERX AERO 14X622
GUMI SCHWALBE 20X622 BLIZZARD SPORT
http://www.schwinncs...hu/67-6414.html
Nagyon helyes:D Ezexerint nem baxtam el:)Nekem OpenPro-val lettek fûzve a városi kerekeim, eddig 3000km van benne szinte csak Bp-n, meg két hatalmas perec
olyan mintha új lenne, egyszer sem kellett centrírozni. Mondjuk nem magas peremes és az ára is több mint amit írtál...
Ja és szintén DT küllõkkel csak 2-1,5-2-es.
Nekem OpenPro-val lettek fûzve a városi kerekeim, eddig 3000km van benne szinte csak Bp-n, meg két hatalmas perec
olyan mintha új lenne, egyszer sem kellett centrírozni. Mondjuk nem magas peremes és az ára is több mint amit írtál...
Ja és szintén DT küllõkkel csak 2-1,5-2-es.
Nekem OpenPro-val lettek fûzve a városi kerekeim, eddig 3000km van benne szinte csak Bp-n, meg két hatalmas perecDede, fixit értek alatta
Miche primato agy lenne, DT Champion 2mm, eddig ennyi.
A felniben én Mavic CXP 22re gondoltam. Nem volt még Mavic felnim, montifelnik esetén eléggé megoszlanak a vélemények. Aki errõl, vagy valami hasonlóról tudna infót adni, annak nagyon megköszönném.
Most Ambrosio valami van és hát ennél kicsit erõsebb kellene.