köszi srácok a válaszokat. a keréktanácsot is megfogadom, hisz azért nem akarnék montyzni (tököm ki van vele hogy nem halad, most is az van), mert ugye szélesebb gumi, nagyobb tapadás, nehezebb vele menni, meg a súlya is nagyobb, nem erre találták ki naa:)
más: úgy gondolom, hogy azok akik áldoznak a bringájukra, és nem ritkán 2-3 kilót elköltenek (vagy még sokkal többet), azok elvileg tájékozott, értelmiségi fiatalok, ergo a netet is használják rendesen. fel nem bírom fogni, hogy kb 10 boltnak írtam árajánlat miatt emilt, illetve érdeklõdtem szept.-októberi akciók iránt stb stb, és a kutya se válaszolt. nincsenek tisztában a vevõkörükkel? illetve faszé vannak fenn a neten, ha nem nézik a postaládájukat? tippek esetleg hol tudnék "shoppingolni":D õsszel?
Nálunk nem nagyon divat a leendõ vevõ kérdéseire válaszolni bármilyen boltról is legyen szó :mad: Azért kivételek mindig akadnak (pl. BikeExpressz, BikeLand, Big Bike - akikkel eddig abszolút pozitív tapasztalatom van) - érdemes lenne náluk körülnézned, igaz nem tudom, milyen árkategóriában gondolkodsz. Országúti témában még ott van Matuz, bár Neki külön stílusa van, amire vagy vevõ vagy, vagy sem... az viszont tény, hogy a kínálat, amivel rendelkezik valami elképesztõ :jawdrop1:
Az, hogy ha valaki 2-300k-t áldoz egy lóra még nincs arányban azzal, hogy értelmiségi - de ez egy másik téma
Ezt pedig nem vitaindítónak szánom, de egy monti is tud "haladós" lenni, csak tekerni kell. Nõ létemre simán felpörgök 45-re, csak egy slick kell hozzá. Többel meg szerintem nem érdemes városban hajtani, mert már ez is tafipaxos eset a KRESZ alapján.