Tapasztalatból mondom ez nem így mûködik!!! A biztosítónak gõze nincs róla mi az hogy fékváltókar, mennyibe kerül és hogyan is kellene annak mûködnie, ezért meg fog kérni hogy vidd el egy kerékpár szervizbe ahol felmérik a hibákat és adnak egy árajánlatot azok kijavítására. Ha jó helyre viszed még azért is felveszik cserére mert poros lettA fékváltókarokon van csúnya horzsolás, de azt valszeg nem fizeti ki a biztosító, mert mûködõképes.
Ezen kívül fizetnek minden egyéb felmerült költséget, ruházatot, bukósisakot, orvosi ktsget, fizetéskiesést és a nem vagyoni károkat ami bármi lehet amit bemondasz nekik! Én pl. ilyeneket írtam, hogy a gyerekeimmel nem tudtam játszani a törött kulcscsontom miatt és félõ hogy a munkahelyemrõl kifúrnak mert nem bírom a fizikai megterhelést, de ide tartozik a letörött fog miatti "szépséghiba" is. Na meg amíg nincs bringád és a sebek miatt sem tudsz tekerni mindenhová autóval kell járnod ami igen komoly kiadás. Ha ügyes vagy ezért szerintem (a sajátomhoz viszonyítva) akár fél millát is ki lehet vasalni belõlük! Nekem fizettek mint a katonatiszt, hajrá!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére