Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Tapasztaltabbak tanácsa kellene;
komolyabb outit vennék, és találgatom a helyes méretet a 183 centimhez. 56, 58? Idáig csak kisebb (54) és nagyobb (60 + hosszú stucni) "retro" gépeim voltak, szóval nagyon nem tudom, mi lenne az ideális.

Olyan 57-es kell neked kb szerintem. Én is hasonló magas vagyok és én 57est használok.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hû, ezek nagyon profik, köszönöm!

dedudki

dedudki

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Ez kiindulásnak segíthet:
http://www.competiti...ALCULATOR_INTRO

Ha van türelmed szétnézhetsz itt is:
http://www.cyclemetr...e_fit_links.htm

A lényeg: ki kell próbálni és ha valami nem teszik, ne hagyd magad rábeszélni!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nagyon nagyban függ a váztól.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Kéttányéros Sora hajtómûhöz kb mekkora középcsapágy tengelyhossz passzol?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
olvasgass vissza ez függ a kezed hosszától is ám nem csak a magasságottól 580mm es felsõcsõ és 120 as stucni ami jó neked kb... de minden képpen próbálj ki elötte egyett ha komo gépet akarsz

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tapasztaltabbak tanácsa kellene;
komolyabb outit vennék, és találgatom a helyes méretet a 183 centimhez. 56, 58? Idáig csak kisebb (54) és nagyobb (60 + hosszú stucni) "retro" gépeim voltak, szóval nagyon nem tudom, mi lenne az ideális.

Fidó

Fidó

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi az észrevételeket campa ügyben.
Van egy másik ügy is. Moser F1 kerék. Nagyon jól néz ki, gyári fûzés, elég jó áron. Valakinek tapasztalat? Általábvan Moser kerékkel?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

kicsit OFF de mégse:
Úgyis vannak itt bóótosok ... kellene egy olaszmenetes középcsap HT-II es Shimano 105 (2007/tripla) hajtókarhoz sürgibe...
...

fél off
325-54-06
próbáld meg, úgy emléxem van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
kicsit OFF de mégse:
Úgyis vannak itt bóótosok ... kellene egy olaszmenetes középcsap HT-II es Shimano 105 (2007/tripla) hajtókarhoz sürgibe...
kicsit ON:
Campák megérik a pénzüket én egyet használtam meg haverokat hallgattam azt zúzhatod semmi baja nem lesz még Cyclo ra is felteszik ...

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Nekem volt Xenon valtorendszerem (felvaltokar, elso, hatsovalto, Mirage agy+sor). Szerintem megeri a Veloce a penzet. Fem az egesz rendszer, ellentetben a Xenonnal. Finomabb a mukodese. En nem bantam meg. A mostani Veloce mar mashogy mukodik. Azt hiszem, hogy lefele egyesevel lehet mar csak valtani. Javitsatok ki, ha tevedek.

Fidó

Fidó

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Campa Veloce szettel szerelt gépet vennék, nem túl tudományos alapon: ez a középút a campánál. De vajon megéri-e a pénzt, tényleg jobb-e annyival, mint pl a Xenon. Mirage-t nem vnnék, mert alig olcsóbb, akkor már mindegy. Van tapasztalata vkinek?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
óó szegény blöki.. szerencsére õ megúszta de a kerék az nem. Meglepõ, hogy oldalirányba mennyire törik a kerék. Én biztos nem vennék ilyen kereket, ha lenne rá pénzem akkor sem. Ez már túlmegy a biztonságos kategórián nálam. Ráadásul ha én is összeakadok egy kutyával, alám nem dug a T-Mobile azonnal egy váltás kereket :D :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Figyeld ahogy beletört a kutyába: :krol:

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Gemenc GP 2008 prológ (hegyi egyéni idõfutam)
http://www.teol.hu/k...aleria_id=20191
lesz még a további 3 szakaszról is kép, akit érdekel nézegesse:)

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
A campagnolo csak azért hozta vissza a super record szettet, mert így ismét ez a cég árulhaja a legdrágább szetteket. Náluk ez presztízs kérdés

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Mi ez a nagy felháborodás a record ára miatt? Öt évvel ezelõtt nálunk a 9-es record szett -- amiben alig volt karbonrész 530e Ft volt senki nem szólt egy szót sem, ráadásul a pénz értéke is más volt, a fizetõképes keresletrõl meg ne is beszéljünk. Szét lehet nézni, mennyi kint egy igazán jó váz, kerékszett, vagy alkatrész: 2000-6000 euró, (egy Scmolke szuperkönnyû karbonkormány 600 körül vagy már több is, a csúcs fék 1000eur körül. És megy az üzletük, megveszik, mert egy jobb fizetésbõl meg sem érzik, de ott sem lesz ez mindig így....

Azért lepõdtem meg, mert a 10es record 1300Euro körül van. A 2009es ért a 2100as ár ha ebbõl a szemszögbõl nézzük, jelentõsen több. Magyarországra kb 10-20%kal magasabb áron fog jönni szerintem. Nyilván ne keverjük ide a szériaalkatrészek közé a szuperkönnyû súlyhatáros alkatrészeket, azoknak mindíg is volt van és lesz is piaca, mert egy szûk réteg, aki a legjobbat akarja mindenbõl megveszi ezeket a cuccokat. Manapság már rendelésre készítik a drága alkatrészeket is, egy Ax Lightness fékre kb 4-6hetet kell várni,csakúgy mint pl egy Storck Fascenario vázra is. Ez utóbbi vázra épített bringa tartja a jelenlegi súlyrekordot a legkönnyebb kereskedelmi forgalomban gyártott alkatrészekkel szerelt bringa kategóriában, 4,7kg.

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Ezzel a módszerrel sosem lesz olyan a fék csavar helye mintha gyári imbuszos csavaros lenne a váz. De végülis engem nem zavar ha nem süllyesztett az imbuszrész és kilóg a pereme.

vendég_7700_*

vendég_7700_*
  • vendég
az agy csapágyai darálnak, a rotorban lévõ még nem olyan vészes.
(persze,ha már hozzá kell nyúlni, akkor szvsz az is cserés)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
melyik csapágy?
szabadonfutó vagy agy?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/