Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

zalzotor

zalzotor

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Adamszeged,
milyen magas vagy?
Nekem van egy 2007-es merida 903 elado, tiagra szetel alex fenivel. A lanc es kormany bandazs kivetelevel minden eredeti rajta. XL-es meretben, kb. 9.5 kg.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem értem, Misi Dynamic nekem kopottan is jó volt sac1...

Apróban is érdemes szétnézni!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Hello!Egy outi vásárlását tervezem,és már ki is választottam egyet.Errõl szeretném a véleményeteket kérni. Egy altrix Whirwind 1.0 . Mit hallottatok róla?Esetleg tapasztalatok?

szerintem nem szabad megvenni

12 kg, elég durva 2008-ban. igazán nem nehéz 150e ft-ból 9 kg körüli gépet összehozni

- feleslegesen túlépített és dögnehéz váz és villa
- hajtómû egy hulladék, hajlik mint a kolbász
- mindenbõl olcsõ és nehéz cuccokat raknak bele

sokkal jobban jársz 100e körül
1, használt bringával (9-es rendszer, tiagra-105 szint, merida szintu alu váz)
2, új 9-es 105 szett (ebay) - 50e ft
akciós vázszett (pl magellán), vagy használt középkategóriás acél - 20e ft
használt kerék - 20 e ft
kormány, gumik, stucni, nyeregcsõ, nyereg: 20 e ft (belépõ szint, nyilván)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Hello!Egy outi vásárlását tervezem,és már ki is választottam egyet.Errõl szeretném a véleményeteket kérni. Egy altrix Whirwind 1.0 . Mit hallottatok róla?Esetleg tapasztalatok?

Ilyennel kezdtem...
Masszív gép picit nehéz...
nem tom még az a felszereltsége e mint az enyémnek volt de nem rossz vétel ár érték arányban szerintem kiemelkedõen jó hobby outi és azért lehet vele versenyezni is ...

ajánlat: Nyereg le! Pedál le! Gumi le! és tökkéletes a gép

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Sima félinegrált. Nekem is Meridáim vannak.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Merida Road 903 kerékpáromon ki akarom cserélni a kormánycsapágyat, de nem nagyon vagyok képben a szabványokat illetõen. Mi a típusa annak ami a meridákban van? (Nehogy valaki azt írja most erre, hogy a-head!)

Tomeeee

Tomeeee

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Van egy gyönyörû örökölt országútim, csak az a baj hogy nem tudom hogy milyen márkájú.
Hasonló márka jelzés van a fejcsõn mint a Lexusnak.
Amúgy kép is készült róla (lásd profilképem)
Aki tud valamit,azt megkérném hogy írja meg.
Elõre is köszi

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Michelin Megamium 2. Nagyon jó vizes úton is! Nekem 6000 km-t bírt hátul és még nem volt papírvékony, amikor leszedtem - igazi edzõgumi. A 23-as méret teljesen jó, mivel szélesebb, mint amit ráírnak, inkább hasonlít egy 25-ösre. 4000Ft körül van per darab. Egyetlen egy defektet kaptam vele a 6000. km környékén... nem rossz. Télen ezzel mentem, de hóban nem ajánlom :) Esetleg hasonló árban van még a Michelin Speedium is (pl. Zöld Pontban).

Speedium2 volt nekem is. Gördülési ellenállása jó, nem kopik, ballonos, tehát kényelmes, az egy baj az volt vele, hogy még mind a kettõn rajta volt a középsõ öntési csík, mikor szanaszét vágva kidobtam õket. Igaz esõben vágta ki mind a kettõt valami, na de akkor is!

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Más:
Télire tudtok-e ajánlani vmi jóféle gummát, ami nem széesebb 30 mm-nél és elboldogul különbözõ idõjárási körülmények közözz. Az se baj, ha nem drága.. . :)

Michelin Megamium 2. Nagyon jó vizes úton is! Nekem 6000 km-t bírt hátul és még nem volt papírvékony, amikor leszedtem - igazi edzõgumi. A 23-as méret teljesen jó, mivel szélesebb, mint amit ráírnak, inkább hasonlít egy 25-ösre. 4000Ft körül van per darab. Egyetlen egy defektet kaptam vele a 6000. km környékén... nem rossz. Télen ezzel mentem, de hóban nem ajánlom :) Esetleg hasonló árban van még a Michelin Speedium is (pl. Zöld Pontban).

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Beugrottam az Árkádban lévõ Hervisbe és ott van a Fuji bringa, ha egyre gondolunk. Sajnos 61cm-es vázzal... :(

Én az europarkban láttam, de az kisebbnek tûnt nekem.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Télire tudtok-e ajánlani vmi jóféle gummát

Ejha, Te aztán idejében felkészülsz! :D :D
(Ma augusztus 12-e van)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás

Neeem...mûhelyfogás akkor, ha úgy írom hogy B@sssz rá egyet a kalapáccsal :D

Persze Én sem a finomsága miatt mondtam:D
De már megoldva, és szaggattam is végtr az a-headra átalakított ritchey stucnival:D

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Beugrottam az Árkádban lévõ Hervisbe és ott van a Fuji bringa, ha egyre gondolunk. Sajnos 61cm-es vázzal... :(

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Stellaz: Melyik hervisben láttad? Méretre emlékszel esetleg?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Köszönöm a segítséget igazi mûhely fogás:D

Neeem...mûhelyfogás akkor, ha úgy írom hogy B@sssz rá egyet a kalapáccsal :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Köszönöm a segítséget igazi mûhely fogás:D

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Banda! Én görgõpadon gyakoroltam be az spd használatát... Kimaradt az életembõl a babzsák efektus... :D Elkezdtem tekerni és menet közben ki-be csatolgattam felváltva. Fél óra "rutinozás után nem volt gondom.

Más:
Télire tudtok-e ajánlani vmi jóféle gummát, ami nem széesebb 30 mm-nél és elboldogul különbözõ idõjárási körülmények közözz. Az se baj, ha nem drága.. . :)
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok,
menetes kormányszáramat szeretném kiszedni. Neki láttam kiszedtem a hosszú függõleges csavart, lelazítottam a felsõ anyacsavart, ami a villanyakra van sztem rátekerve. De innét meg sem mozdul, mit felejtettem el? hogy kell tovább lépni?
elõre is köszi

a hosszú csavart csavard vissza kb félig, majd csapj rá egy jó nagyot mondjuk kalapáccsal. Ezután egy finom mozdulattal vedd ki a helyérõl. az anyacsavar a kormánycsapágy kontraanyája, annak nincs köze a kormányszárhoz

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Sziasztok,
menetes kormányszáramat szeretném kiszedni. Neki láttam kiszedtem a hosszú függõleges csavart, lelazítottam a felsõ anyacsavart, ami a villanyakra van sztem rátekerve. De innét meg sem mozdul, mit felejtettem el? hogy kell tovább lépni?
elõre is köszi