inkább retardált.
no offence, lehet pofázni, hogy "nem kell olyan széles külsőt használni" meg "21mm mindenre jó", de ez egy probléma szőnyeg alá söprése.
23mm-es volt a sztenderd évekkel ezelőtt, olyan külsőt vettem rá a gyári 20-as porladó darabok helyére, és bizony, pár hónap használat után már néha bele-bele kapott a vállba a külső felülete. Oké, kitágult a külső, és?
nekem a 25mm-es méret tökéletes, a 28-assal is jó menni, de a gyári villa már a 23-ast sem tette lehetővé gondmentesen, elég volt egy kis kosz, és jött a susogás.
Mikor azt látom, hogy szinte gyönyörtől remegve nyálcsurgatva mutogatja valaki, mennyire kevés hely van a villájában, s ecseteli, hogy ez érezhetően merevebb-közvetlenebb kormányzást, precízebb irányítást tesz lehetővé, kedvem lenne tarkóntenyerelni.
Közvetlenebb-merevebb irányítás és jobb viselkedés kanyarban? Oohhh soo adorable..
Nem vagyok híve a nagyon széles tappancsoknak, traktorkülsőknek, de, azért egy új sztenderd felni (17-18-19mm belül, 23-24 kívül) és átlagos külső férjen már el.