inkább csak kettőt , de az apróból túrtam és kb tányleg ennyi lehet benne, mert még a futóélen is vannak szőrök
aszfalt gumin a 19 milistől az 54-ig szinte minden méretet használtam már (mondjuk éppen 28 még nem volt) és a kategóriában túl vékony gumikkal nem tudok általában gyorsan menni (ráz, mikro eladakások, lassítani kell sok helyen, elfáradok rajta, stb),
A másik nép hidelem még a minél nagyobb keréknyomás, pedig a túlfújt gumi is lassabb átlagos közúti körülmények között, mint a helyes guminyomás mellett.
amikor elkezdtem ezt a sportot,akkor két méret volt,amit itthon általában be lehetett szerezni. 19,és 21 mm széles külsők voltak csak. nagyon nem lehetett túlfújni őket,mert általában csak kb 7-8 bar-t bírtak. kevés volt a hajtogatós gumi,és ami volt,az meg rohadt drága volt. könnyű,vagy latex belsőről meg csak álmodtunk. amúgy,akkoriban,az volt a menő,vagy a divat,h minél vékonyabb legyen a külső. nekem volt 1x egy 18 mm széles is. azt hiszem Panaracer volt.
el vagytok kényeztetve gyerekek. kényelmes vázak,bringák,gumik? miért nem fotelből tekertek?
donciccio módosította - 2016. október 16. - 07:35