Ez egy teny lenne?
Probaltad a harmast is?
Nem próbáltam még. Több helyen olvastam, hogy akik lecserélték a pro2-õt 3-asra kicsit csalódottak voltak a defektvédelem terén.
Ez egy teny lenne?
Probaltad a harmast is?
Nagyon jó gumi, eddig csak ezt használtam
Most is csak azért cserélem le, mert a pro3 race elmarad tõle sajnos :mad:
Szerintem meg az lehet, hogy kicsi a nyomás és felütöd. Én 7 bar alá nem nagyon megyek. Amúgy ha már gumi témánál vagyunk, tudnék olcsón egy pár alig használt Michelin pro 2 race gumit venni, valaki használ ilyet?
Szerintem meg az lehet, hogy kicsi a nyomás és felütöd. Én 7 bar alá nem nagyon megyek. Amúgy ha már gumi témánál vagyunk, tudnék olcsón egy pár alig használt Michelin pro 2 race gumit venni, valaki használ ilyet?
azt nem tartom kizártnak, hogy én vagyok a lúzer, de felniszalag van, semmi baja, nincs elszakadva, elcsúszva stb.és mindig nagyon ügyeltem arra is hogy sose csípõdjön be és minden a helyén úhy a tizedik defekt után már csukott szemmel megy
kössz, csakmert az elõzõ egy maxxis volt, aminek 3600 volt darabja, az 23 as volt és volt hogy minden nap defektet kaptam, és nem egy sima lyuk volt rajta mint amikor egy tüske/drótdarab/százasszög vagy akármi kiszúrja, hanem két egymástól 2-3 mm re lévõ 1-2 mm hosszú egymás felé konvergáró szakadás.ez mitõl lehet?csakúgy menetközben.semmi patka vagy kátyú. amúgy én arra gyanakodtam hogy ez egy schwinn anvenue, gyárilag 25 össel volt szerelve.duplafalú felni van rajta, ami egyébként baromi erõs mert ey darab nyolcas sem ment bele 3 év alatt, pegid gyilkoltam rendesen.most egy whr 500 as szettem van, de ezt még nem tettem bele egy másik bicajba(majd ha jó idõ lesz). na és azt vettem észre, hogy a"rendes" verseny felni eleve kicsit vékonyabb mint ami a scwinnen van, és arra gondoltam hogy az lehet hogy valami trekking felni vagy nem tudom mi, de a 23 as gumival lehet hogy annyira nem kompatibilis, mármint méretre jó, csak funcionálisan nem passzol.
bocs nem akartam ilyen hosszan, de ha ismerõs a szitu, vagy ilyen lehetséges szerintetek, akkor megnyugodnék hogy nem én vagyok a lúzer, mert a családom egy egész nyáron rajtam röhögött hogy tolom haza a biciklit :DDDDDD
ez mitõl lehet?
persze szétszedi...ha tekered tovább ... sztem még az alu-tányér is elég hajlékony ahhoz hogy kibírjon 10-20 fordulatot anélkül hogy szétfeszítse a többi pontot... ha meg már a 3 pont nem bírja el a 4 nyomatékát .. hát akkor az tényleg kuka az a hajtókar...
sac1
Egyszerûen mivel csavarral rögzülnek a lánctányérok a karokhoz igy ha az egyik megadja magát az szediszét egybõl /töri/barmolja stb.. a többit.
Én akkor lepõdtem volna meg ha csak az egyik van letörve....gondolj csak bele.